2010 Ağustos Anneleri

oyyy canım ya hamilelikte yanlız çekilmez ki simdi, kime kapris yapacaksın canım sunu istiyor bunu istiyor diyeceksin :)

Şanlı adam işte! Özellikle ayarlamak istesek, bu kadar denk getiremezdik :))
Şaka bir yana, ailem yanımda, eşimin ailesi yanımda, arkadaşlarım yanımda. Henüz aşermeler başlamadı ama bir dediğim iki olmaz herhalde. Eşim askerde olduğu için daha bir ilgileniyorlar benimle. zemuszemus

cay kahve icmemek lazımıs kızlar bende 2-3 bardagı geçirmemeye ve cok acık içmeye calısıyorum

dün misafirlerim vardı.pazara gittik geldik ikram yap ev süpür derken.misafirler gittiğinde belime iğnelşer batıyorud.zor yattım ağrıdan.korkmadımda değil ama.

bugun kendimi kar yagsa yollar kapansa işe gelemesek diye dua ederken buldum :) kızlar siizn gogusleriniz buyudumu ? benimkiler buyumedi ama hassasiyet var dokununca acıyor

@ esterya, göğüsler oldu balon. sütyensiz duramıyorum & yatamıyorum, acıyor.
@ efsanur, idrar testinde çift çizgiyi gördüğüm günden beri sabah kahvaltıda ve akşam yatarken bir koca bardak süt, gün içinde de iki bardak ayran içiyorum. Çok şükür henüz uyku problemim yok. Sabah da gayet güzel kalkıyorum.

Günaydın kızlaar!
Hoşgeldiniz yeni anne adaylarııı a.s.
Offf çok sabırsızım ben yaa içim içime sığmıyor 30 Aralık'taki dr. randevumu iple çekiyorum 9 gün nasıl geçer şimdiii :1rolleyes:
Sizler nasılsınız bakalım? Bende gece bulantıları devam ediyo, sadece bu sabah bir parça çikolata yediğimde biraz bulandı midem. Normalde severim çikolatayı ama iğrendim resmen göremiyorum bile şu an, fena oldum...

demetttttttttttttttt canımmmmmmmmmm sende hamielsin haaaaaaa ayyyy cok sevindim kız Allah hayırşlısı ile tamamına erdirsin guzel arkadasımmmm

merhaba cici anne adayları...nasılsınız bugün?

2 gündür cok fena mide bulantım var halim bile yok
benim ikinci hamileliğim bu 9 gün sonra oğlum 1 yaşında olcak insallah
oğlumdada cok kötü hamilelik gecirdim 9 ay boyunca kustum yemek yiyemezdim
serumlar takılırdım günlerce...allah ım bana yardım et bu hamileliğimde

hiç uyku uyuyamıyorum agzımın tadı yokkkk keyfimde hiç
zaten oğlumla cok yoruluyorum ne yapacağım nasıl gecireceğim bilmiyorum

demetttttttttttttttt canımmmmmmmmmm sende hamielsin haaaaaaa ayyyy cok sevindim kız Allah hayırşlısı ile tamamına erdirsin guzel arkadasımmmm

saol cnm benimmmmmmm bende çok sevindim inan allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin senin ne zaman doğum

folik asit olarak faolbiola başladım dün.maltofer-fol kullanıyodum bitti bende bunu aldım dr.gidene kadar içmemektense bunu içeyim diye.

folik asit tabletini yemeklemi alıcaz sonramı öncemi.maltofer yemekle yada sonrasında idi.sanırım yemekle almak gerekli değilmi?

allah kolaylıok versin.oğluşunda çok küçükmüş.kaldırırken dikkatili ol aman

kızlar çok fazla bulantım var.dün ilk yemeğimi akşam 10da zorla yiyebildim.bugün de daha hiç bi şey yemedim.sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum.ama ne düşünsem midem bulanıyor.işin kötüsü çarşamba günü sınavım var ve ders çalışmam lazım.bi de böyle bi bıkkınlık var ki sormayın.hiç bişeyi alıp şurdan şuraya koyasım gelmiyor.bulantı için haplar var ya,onlardan kullanan var mı?iyi geliyor mu?

canim benim bildigim o haplar simdi tehlikeliymis bence bebise zarar verecek biseyler icme..sabah kalkinca kraker ye sitelerde oyle yaziyorrr...oyle bi dene istersennn

canim benim bildigim o haplar simdi tehlikeliymis bence bebise zarar verecek biseyler icme..sabah kalkinca kraker ye sitelerde oyle yaziyorrr...oyle bi dene istersennn

teşekkürler canım.sen söyleyince yiyebilirmişim gibi geldi.şimdi hemen stok yapıyım.çok zor ya.geçer inşallah.

yaa kıslar çok teşk.

bende ticker yapmak istiyorum ama olmuyor yaaa kabul etmiyor nasıl yapacağım

teşekkürler canım.sen söyleyince yiyebilirmişim gibi geldi.şimdi hemen stok yapıyım.çok zor ya.geçer inşallah.

yersin annesiii bebisini dusununce insan istesede istemesede yemesii lazim simdi bizden cok onlar onemli sen bol bol iyi seyler yeki oda saglicakla buyusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…