oyyy canım ya hamilelikte yanlız çekilmez ki simdi, kime kapris yapacaksın canım sunu istiyor bunu istiyor diyeceksin :)
cay kahve icmemek lazımıs kızlar bende 2-3 bardagı geçirmemeye ve cok acık içmeye calısıyorum
demetttttttttttttttt canımmmmmmmmmm sende hamielsin haaaaaaa ayyyy cok sevindim kız Allah hayırşlısı ile tamamına erdirsin guzel arkadasımmmm
merhaba cici anne adayları...nasılsınız bugün?
2 gündür cok fena mide bulantım var halim bile yok
benim ikinci hamileliğim bu 9 gün sonra oğlum 1 yaşında olcak insallah
oğlumdada cok kötü hamilelik gecirdim 9 ay boyunca kustum yemek yiyemezdim
serumlar takılırdım günlerce...allah ım bana yardım et bu hamileliğimde
hiç uyku uyuyamıyorum agzımın tadı yokkkk keyfimde hiç
zaten oğlumla cok yoruluyorum ne yapacağım nasıl gecireceğim bilmiyorum
esterya cnm merhaba bendde hamileyimmmmm
kızlar çok fazla bulantım var.dün ilk yemeğimi akşam 10da zorla yiyebildim.bugün de daha hiç bi şey yemedim.sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum.ama ne düşünsem midem bulanıyor.işin kötüsü çarşamba günü sınavım var ve ders çalışmam lazım.bi de böyle bi bıkkınlık var ki sormayın.hiç bişeyi alıp şurdan şuraya koyasım gelmiyor.bulantı için haplar var ya,onlardan kullanan var mı?iyi geliyor mu?
canim benim bildigim o haplar simdi tehlikeliymis bence bebise zarar verecek biseyler icme..sabah kalkinca kraker ye sitelerde oyle yaziyorrr...oyle bi dene istersennn
teşekkürler canım.sen söyleyince yiyebilirmişim gibi geldi.şimdi hemen stok yapıyım.çok zor ya.geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?