ya benm akşam çok olmuyo ama sabahları midemin bulantısından duramıorum. acaip bi bel ağrısı var. 10 dakka ayakta kalsam çivi çakılır gibi oluyo. allahtan ben de çıkarmadım hiç ama daha yeni olduğu için ilersinde olabilir gibi gelio.allah hepimize yazı bahar gibi güzel,rahat ve karnımız burnumuzda geçirmeyi ve eylülde bebeklerimize giydirdiklerimizi konuşmayı nasip etsin. bir avazda kurtulalım inşallah. hayırlısıyla. aaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiinn.sizde amin deyin .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:uhm:yani yılbaşını geçir diyosun ....ya da ben yarın sabah doktorumu arayıp söyleyeyim test yaptığımı...o bana söyler herhalde ne zaman kontrole gideceğimi..Merhaba..hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin. Valla benim sat 6 kasımdı ve doktora ne zaman geleyim diye sordum 21 Aralık haftası gel dedi. Hesap edersekte senin de 4 ocak civarı gibi gittiğinde bişeyler görünür durumda olur heralde. Ki benimkinin bile görünüp görünmediğini bilmiyoruz henüz. Yarın sabah belli olacak inşallah.
Hanımlar bir sorum var, internette arattırdım ama bulamadım. Hamileliğin başlarında uçağa binmekte bir sakınca varmıdır?
Dört saatten daha uzun sürecek uçuşlar için doktorunuza mutlaka ayrıntılı olarak danışın. Çoğu hava yolu şirketi 36. haftaya kadar uçmaya izin vermektedir. Doktorunuzdan mutlaka yazılı bir onay belgesi alın.
Hamile yolcular için Türk Hava Yollarının kuralı:
28. haftayı doldurmamış anne adaylarının seyahatinde beyan yeterlidir. 28. haftadan sonra anne adaylarının doktorlarından gebelik haftasının net olarak belirtildiği ve uçakla seyahatinde sakınca yoktur ibaresinin yer aldığı bir rapor almaları gerekmektedir. Bu raporun tarihi 7 günden eski olmamalıdır.
bi siteden buldum canım..
Yukarı yazmamışım, yaş 31.
Bu arada, ben de henüz pek bir bulantı, kokulara hassasiyet başlamadı ama acaip gergin, alıngan ve sinirliyim! Bilgisayar takılınca mesela ekranı yumruklamak, kasayı tekmelemek felan istiyorum :))
günaydın güzel anne adayları zemuszemus
daha kimseler kalkmadımı yoksa
biz yine erkenciyiz
yaa ben neden uyuyamıyorum bu hamilelik bana ters etki yaptı kafamçokkarıştı
meralcim merhaba
bende cok zorlanıyorum uyumakta, gece kac defa kalkıyorum gidiyorum baska yerlerde yatıyorum ve nefes almakta sorun yasıyorum..
ve derinden derinden hep midem bulanıyor ama kusmuyorum.. birde bu sabah hafif basım donuyordu .. Allah sonumuzu hayırlı etsin
Yukarı yazmamışım, yaş 31.
Bu arada, ben de henüz pek bir bulantı, kokulara hassasiyet başlamadı ama acaip gergin, alıngan ve sinirliyim! Bilgisayar takılınca mesela ekranı yumruklamak, kasayı tekmelemek felan istiyorum :))
esterya bende hamile kalmadan önce uyumayı çok severdim ama şimid nerde
uyku namına bişey kalmadı
bende de ara ara mide bulantısı oluyo ama şimdilik çok şiddetli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?