2010 Ağustos Anneleri

Amiiinnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq: Ne güzel dualar etmişsin :)

:uhm:yani yılbaşını geçir diyosun ....ya da ben yarın sabah doktorumu arayıp söyleyeyim test yaptığımı...o bana söyler herhalde ne zaman kontrole gideceğimi..

Hanımlar bir sorum var, internette arattırdım ama bulamadım. Hamileliğin başlarında uçağa binmekte bir sakınca varmıdır?

Hanımlar bir sorum var, internette arattırdım ama bulamadım. Hamileliğin başlarında uçağa binmekte bir sakınca varmıdır?

Dört saatten daha uzun sürecek uçuşlar için doktorunuza mutlaka ayrıntılı olarak danışın. Çoğu hava yolu şirketi 36. haftaya kadar uçmaya izin vermektedir. Doktorunuzdan mutlaka yazılı bir onay belgesi alın.

Hamile yolcular için Türk Hava Yollarının kuralı:
28. haftayı doldurmamış anne adaylarının seyahatinde beyan yeterlidir. 28. haftadan sonra anne adaylarının doktorlarından gebelik haftasının net olarak belirtildiği ve “uçakla seyahatinde sakınca yoktur” ibaresinin yer aldığı bir rapor almaları gerekmektedir. Bu raporun tarihi 7 günden eski olmamalıdır.

bi siteden buldum canım..

Süpersin!! Çoook teşekkür ederima.s., yok benim iç hatlar maksimum 1 saat sürecek. Çok sevindimzemuszemus

Günaydın annişler...Yeni bir hafta başlangıcı inşallah hepimiz için sağlıklı, sıkıntısız bir hafta geçirmek dileğiyle..

günaydın güzel anne adayları zemuszemus
daha kimseler kalkmadımı yoksa
biz yine erkenciyiz
yaa ben neden uyuyamıyorum bu hamilelik bana ters etki yaptı kafamçokkarıştı

meralcim merhaba
bende cok zorlanıyorum uyumakta, gece kac defa kalkıyorum gidiyorum baska yerlerde yatıyorum ve nefes almakta sorun yasıyorum..
ve derinden derinden hep midem bulanıyor ama kusmuyorum.. birde bu sabah hafif basım donuyordu .. Allah sonumuzu hayırlı etsin

esterya bende hamile kalmadan önce uyumayı çok severdim ama şimid nerde
uyku namına bişey kalmadı
bende de ara ara mide bulantısı oluyo ama şimdilik çok şiddetli değil

arkadaşlar SAT ı benle aynı olup kalp atışları gözükmeyen kimler var
benim 29 ekim
sanırım EBRU var bir iki kişinin daha listede sadece kese gözüktü yazıyor ama
7. haftada gidipte gözükmeyen ve daha sonra kalp atışları gözüken var mı?

canderyacım
benim bir kuzenim var 5 aylık hamile dun konsutum onunla 9. haftada gorebilmisler bebegin kalp atısını, cok enteresan geldi bana bebek gorunuyormus ama kalp atısı gozukmuyormus, su anda gayet saglıklı bir gebeligi var, canım sende embryo gozuktu mu?

Kızlar, 16 ay uğraştık ama nihayet ben de 6 haftalık gebeyim :) geçen hafta cuma günü gördük keseyi. Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta kalp atışlarını duyacağız

Listeye eklemenizi isteyeceğim ama özelden mesaj atamıyorum.
SAT 7 Kasım, Hamile kaldığım kilo 60 kg.

Yukarı yazmamışım, yaş 31.
Bu arada, ben de henüz pek bir bulantı, kokulara hassasiyet başlamadı ama acaip gergin, alıngan ve sinirliyim! Bilgisayar takılınca mesela ekranı yumruklamak, kasayı tekmelemek felan istiyorum :))

canım bir hafta oncesine kadar benimde oleydi dunya bana dar geliyordu :)
birde tv de ne gorsem aglıyordum :)

günaydın güzel anne adayları zemuszemus
daha kimseler kalkmadımı yoksa
biz yine erkenciyiz
yaa ben neden uyuyamıyorum bu hamilelik bana ters etki yaptı kafamçokkarıştı

Günaydın Hanımlar, bende sizle aynı dertten muzdaribim! Gece uyuyamıyorum, sabahtan hemen kalkıyorum. Ama gündüz bulduğum yerde 1 saat uyuyorum, o da olmasa hamile olduğuma inanamayacağımkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldim aramıza chroma, insan kimyager olunca adı da chroma oluyor herhaldekaydirigubbakcemile3 Bende de bi alınganlık hali başgösterdi, herşeye alınıyorum.

Bu sinir hali çok fena yahu. ışin kötüsü babamız ayın 12'sinde askere gitti. Doğuma yetişecek inşallah Kısa dönem er olarak yapıyor askerliğini. Biraz da ondan galiba, iyice alınganlaştım.

oyyy canım ya hamilelikte yanlız çekilmez ki simdi, kime kapris yapacaksın canım sunu istiyor bunu istiyor diyeceksin :)

esterya bende hamile kalmadan önce uyumayı çok severdim ama şimid nerde
uyku namına bişey kalmadı
bende de ara ara mide bulantısı oluyo ama şimdilik çok şiddetli değil

bende de yaaa
3 e kadar uyuyamıyorum kaç gündür.

biraz çayı kaçırıyorum galiba.
kesinlile kesmemlazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…