2010 Ağustos Anneleri

kızlar ben ayın 17 de gitmiştim doktora keseyi görmüştük iki hafta sonra gel kalp atışları için dedi
ayın 31 olıyo iki hafta sonra ama ben ayın 29 da gitsem yine duyarız heralde kalp atışlarını dimi
biran önce gitmek istiyorumda

DUYARSIN :asigim:

Canım ya çok sevindim senin adına :)) Hayırlısı ne ise o olsun canım. Benimde gittiğim doktor kese boyu çok iyi ama kandan bebeği göremiyorum, onunda kalbi atmaya başlamıştır, büyük ihtimalle ikiz annesi olucaksın dedi :)) Hayırlısı bakalım.

kıslar mavi yaptım çünkü oğlum olacak hissediyorum bunu geçen rüyamda gördüm meleğimi beni öptü sarıldı bana çok tatlıydı. anneler hisseder bilirler derler ya gerçekten de öylee

bende bugün doktora gidiyorum eşimle 5 hafta 1 günlük sanırım sadece keseyi görebilicem,kalp atışını da duyar mıyım ki kızlar?bi de fotosunu istesem verir mi ki:kedi:
aşkıma da dün bizimkinin ses telleri ve kalp atışları ve kan dolaşımı oluşmaya başlamış dedim, çok heyecan yaptı yarın bi göreydik merak ettim dedinaniknanik
bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz :Saruboceq:

AMİN CNM TEBRİKLER ALLAHIM ANNELİ BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHH :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kese görününce inş, fotosunu veriyorlar canım.. kalp atışı için erken sanıyorum.. 2hafta sonraya çağıracaktır seni doktorun..
hadi hayırlı haberlerle gel inş.. :Saruboceq:

kese görününce inş, fotosunu veriyorlar canım.. kalp atışı için erken sanıyorum.. 2hafta sonraya çağıracaktır seni doktorun..
hadi hayırlı haberlerle gel inş.. :Saruboceq:
fotosunu anneme vericem zaten :) ne tepki verecek bilmiyorum akannehir 2 hafta sonraya da var bayaa fisfisfis saol canım bilgilendirdiğin için kaydirigubbakcemile5

selam kızlaar.öğlen mercimek çorbası ve 1 tabak nohut yemeği yedim.
az önce 1 portakal.

naısl gidiyor sizlerin
izmir soğuk bugün ben donuyorum.okadar demir hapı kullandım yinede donuyorum üşüdümmü tırnaklarım morarıyor resmen.

aynı menü bendede var sırnaşık şey ama ben bugün yoğurt çorbası içiim diyorum ki içim ısınsıncokacimcoook aşeren varsa gelsin :CüvCüv:
bu arada mercimek çorbasını da aşkıma yaptım canı çekti diye evde kim hamile belli değil :roflol:

Hangi besin kaynakları ne işe yarar?
Et, yumurta, kurubaklagiller: Beyin, kas, kemik ve dişlerin gelişimi ve kan yapımında görevlidir. Protein ve demir gereksinimini karşılarlar.

Süt ve süt ürünleri: Kemik, diş gelişimi ve büyüme ile görevlidirler. Protein ve kalsiyum kaynağıdırlar.

Sebze ve meyveler: Büyüme ve gelişme için vitamin ve mineralleri sağlarlar.

Tahıllar: Kalori ve B grubu vitaminleri içerdiklerinden büyüme ve gelişmeye için önemlidirler.

Yağ ve şekerler : Sadece enerji içerirler ve enerji açığını kapatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…