yaa kıslar çok teşk.
bende ticker yapmak istiyorum ama olmuyor yaaa kabul etmiyor nasıl yapacağım
kızlar ben ayın 17 de gitmiştim doktora keseyi görmüştük iki hafta sonra gel kalp atışları için dedi
ayın 31 olıyo iki hafta sonra ama ben ayın 29 da gitsem yine duyarız heralde kalp atışlarını dimi
biran önce gitmek istiyorumda
Aylindacım inanmıyorum yaa çok sevindiiimm opuyorumnanaktan Büyük ihtimalle kanaman da ikiz olduğu için olmuştur arkadaşımda da aynı durum olmuştu ikizlere hamileydi, hamileliği boyunca iğne vuruldu ve dinlendi. Şimdi doğuma çok az kaldı bebişlerini bekliyor. Buarada benimkiler de ikizmiş biliyomusunAma bende 2.nin durumu pek net değil, kese çok minik. Belki gelişemeyebilir dedi dr. Bakalım, hayırlısı diyoruz... 30 Aralık'ta tekrar gidicem umarım kalp atışlarını duyarım :CüvCüv:
bende bugün doktora gidiyorum eşimle 5 hafta 1 günlük sanırım sadece keseyi görebilicem,kalp atışını da duyar mıyım ki kızlar?bi de fotosunu istesem verir mi ki:kedi:
aşkıma da dün bizimkinin ses telleri ve kalp atışları ve kan dolaşımı oluşmaya başlamış dedim, çok heyecan yaptı yarın bi göreydik merak ettim dedinaniknanik
bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz :Saruboceq:
çok teşekkürler canım,darısı herkesin başınakaydirigubbakcemile5AMİN CNM TEBRİKLER ALLAHIM ANNELİ BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHH :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
bende bugün doktora gidiyorum eşimle 5 hafta 1 günlük sanırım sadece keseyi görebilicem,kalp atışını da duyar mıyım ki kızlar?bi de fotosunu istesem verir mi ki:kedi:
aşkıma da dün bizimkinin ses telleri ve kalp atışları ve kan dolaşımı oluşmaya başlamış dedim, çok heyecan yaptı yarın bi göreydik merak ettim dedinaniknanik
bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz
normalde erkek düşünüyorum çünkü adet tarihimden önceki bir haftadan itibaren sürekli tatlı çekio canım,ama avatarın üstündeki yazı oğluşum patiyle ilgili pisi pisimle kaydirigubbakcemile3Sende erkek dİye dÜŞÜnÜyorsun sanırım. Sen nereden anladın erkek olduĞunu cnm
fotosunu anneme vericem zaten :) ne tepki verecek bilmiyorum akannehir 2 hafta sonraya da var bayaa fisfisfis saol canım bilgilendirdiğin için kaydirigubbakcemile5
kese görününce inş, fotosunu veriyorlar canım.. kalp atışı için erken sanıyorum.. 2hafta sonraya çağıracaktır seni doktorun..
hadi hayırlı haberlerle gel inş.. :Saruboceq:
aynı menü bendede var sırnaşık şey ama ben bugün yoğurt çorbası içiim diyorum ki içim ısınsıncokacimcoook aşeren varsa gelsin :CüvCüv:selam kızlaar.öğlen mercimek çorbası ve 1 tabak nohut yemeği yedim.
az önce 1 portakal.
naısl gidiyor sizlerin
izmir soğuk bugün ben donuyorum.okadar demir hapı kullandım yinede donuyorum üşüdümmü tırnaklarım morarıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?