NPSL cim Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin cnm
efsanurcum ben 3. ay bitene kadar yani 13. haftaya kadar bişi almayı dusunmuyorum..
Amin arkadaşlar , inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım. Evlerinizde herhangi bir değişiklik v.s. yapacak mısınız ? Benim şimdi oturduğum ev çok güzel ama biraz tepede bahçeli falan ama site yokuşluk . Annemlerin falan da gelmesi şehir merkezi gibi rahat olmayacak. Ama bebek için kendi bahçemiz var tertemiz sıfır ev ilk ben oturdum. Bağdat caddesine yakın bir yerlere mi taşınayım gelen giden olsun ben de çocuğu hemen arabasına koyup dolaştırayım alışverişimi yapayım kız kardeşim , annem rahatlıkla gelsinler mi ? yoksa burda sessiz sakin kendi kendime yetiştireyim çok kararsız kaldım. Böyle bir evi şehir merkezinde bulamam genişde olsa bir apartman dairesine geçmemiz gerekiyor. 2 tane araba eşya da çok üff çok kararsız kaldım. Bir de burası dubleks göbek şişince bebek büyüyünce düz ayak daha mı iyi olur ? Bir de burda 2 arkadaşım var ama onlar çalışıyor. Haftasonları da çocuk v.s. pek görüşemiyoruz herkesin işi gücü olabiliyor. Bütün gün yanlız oturuyorum evde. Siz ne diyorsunuz ?
Merhaba herkese :)
Doktordan geliyorum ultrasona girdik ilk kez ve keseyi gördük :)
Herşey yolundaymış çok şükür... ancak SAT 12 kasıma göre bugün 5hafta+4günlük hamile olmam gerekirken ultrason ölçümünde 6+0 (6 haftalık) çıktı.. Bu daha doğru sonuçmuş artık ne yapalım bizde böyle kabul edelim...
Sevgiler..
selam kızlar sımdı geldık doktordan kesemızın bırı maglesef sonmus..oburu gayet ıyı hersey yolunda..bıraz uzuldum ama napalım kısmet ..bu arada o kadar hastayım kı anlatamam..kucuk dılım sısmıs enfeksıyondan yara olmus bogazım kabuk tutmus..antıbıyotıkten baska care yok dedı doktor..yoksa ılerlıcekmıs ..kızımdada boyle olmustum ..sanırım bunye ıyıce hassaslasıyo..kendınıze cok dıkkat edın hamılelıkte hastalıklar cok daha agır ve zor gecıyo
Gözlerin aydın olsun arkadaşım, çok sevindim:)) İnşallah kalp atışlarını da görürüz:Saruboceq: 3 daha gitti hem az kaldı kavuşmaya desenekaydirigubbakcemile3
selam kızlar sımdı geldık doktordan kesemızın bırı maglesef sonmus..oburu gayet ıyı hersey yolunda..bıraz uzuldum ama napalım kısmet ..bu arada o kadar hastayım kı anlatamam..kucuk dılım sısmıs enfeksıyondan yara olmus bogazım kabuk tutmus..antıbıyotıkten baska care yok dedı doktor..yoksa ılerlıcekmıs ..kızımdada boyle olmustum ..sanırım bunye ıyıce hassaslasıyo..kendınıze cok dıkkat edın hamılelıkte hastalıklar cok daha agır ve zor gecıyo
hiç cici aldınızmı?
:CüvCüv:arkadaşlar meraba ben de 2010 ağustos anne adayıyım inşallah9 aralıkta doktora gitmiştik bebişimizi görememiştik bugün tekrar gittik gördük kalp atışlarını duyamadık ama gördük D Rabbim hepimize hyrlısı ile kucaklarımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin DD:teytey:
Amin arkadaşlar , inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım. Evlerinizde herhangi bir değişiklik v.s. yapacak mısınız ? Benim şimdi oturduğum ev çok güzel ama biraz tepede bahçeli falan ama site yokuşluk . Annemlerin falan da gelmesi şehir merkezi gibi rahat olmayacak. Ama bebek için kendi bahçemiz var tertemiz sıfır ev ilk ben oturdum. Bağdat caddesine yakın bir yerlere mi taşınayım gelen giden olsun ben de çocuğu hemen arabasına koyup dolaştırayım alışverişimi yapayım kız kardeşim , annem rahatlıkla gelsinler mi ? yoksa burda sessiz sakin kendi kendime yetiştireyim çok kararsız kaldım. Böyle bir evi şehir merkezinde bulamam genişde olsa bir apartman dairesine geçmemiz gerekiyor. 2 tane araba eşya da çok üff çok kararsız kaldım. Bir de burası dubleks göbek şişince bebek büyüyünce düz ayak daha mı iyi olur ? Bir de burda 2 arkadaşım var ama onlar çalışıyor. Haftasonları da çocuk v.s. pek görüşemiyoruz herkesin işi gücü olabiliyor. Bütün gün yanlız oturuyorum evde. Siz ne diyorsunuz ?
benide aranıza alırmısınız?sat 24 kasım :)
Canım çok geçmiş olsun, biran evvel iyileşirsin inşallah. Bebeklerin birinin kesesi sönmüş demek, sağlık olsun canım hepimizin başına gelebilecek birşey,Allah diğerine sağlık versin inşallah. Canım doktor kaçıncı hafta da keseni görmüştü senin iki tane? Benim 5+1 de 2 kese görünmedi 1 tane göründü ama 6+0 da iki kesede göründü, acaba benimki de sönebilirmi? Birinde bebek ve kalp atışı göründü ama diğerinin olduğu tarafda kanama olduğu için doktor bebeği göremedi sadece büyük ihtimal onunda kalbi atmaya başlamıştır, kesenin boyutu gayet iyi dedi.
Çoook teşekkürler ersasu :) içimde bir ferhalık oluştu gördükten sonra, biraz daha rahatladım... dediğin gibi şimdi kalp atışlarını duymayı bekliyoruz heyecanla...
gün konusunda ise kafam karıştı biraz ama ultrasona göre takip edeceğiz sanırım...
haberlerini bekliyorum :):CüvCüv:
kıslar nabersiniz allahım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
gecen hafta gıttım ıkı kese demıstı ugun 1 kese vardı.ınsallah senın bı sorun cıkmaz kı zannetmıyom..aklına ıle getırme kotu seyler.senın sat 4 kasım mı,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?