2010 Ağustos Anneleri

ben daha önce yapmıştım kendime , zayıflama topiğinde...fakat şimdi olmuyo maalesef...

kızlar aksam olup işten eve geldigimde o kadar kotu oluyorum ki midem bi garip derinden bulandı midem buruluyor sanki ve halsizlik elim ayagım kesiliyor..
yemek yapiyorum ama resmen ayakta zor duruyorum.. sizde de var mı

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.dıye msj cıkıyo hep aynı sey oluyo neden acaba

okudum canım. Dediğim gibi kararsızım bakıyorum çok hoşuma giden birşey olmazsa da bu evi bırakmak hiç istemiyorum. Avantajlar dezavantajlar karşılaştırıyorum.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.dıye msj cıkıyo hep aynı sey oluyo neden acaba

bazen oluyor problem. Tam tarayıp yapıştırdığına emin ol. http ile başlasın png ile bitsin ne fazla ne eksik Geçen hafta ben de problem yaşamıştım başka şey yapıştırıyorum başka şey çıkıyordu.

ebrucum en dogrusunu sen bılırsın anneler neyın ıyı olup olmucagını bılır sen de annesın artık melegın ıcın ne ıyı olcaksa o olsun ınsallah tabı hepınız ıcınde

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan
For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

hallisna cım bende yaşımı yazmamışım yaşım 23.biraz toprladım ben kızlar.o kadar bulanmıyorum.bi de bugün vitamin desteğine başladım.ben hala anne olacağıma inanamıyorum:CüvCüv:
kendime hatırlatıyorum sürekli,inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz:))

aminnnn... doğuma sayılı gün kaldı kucağına alınca inanırsın artık yerimseniben
ekledim canım yaşını.. bilgiler tamamlansın da büyükten küçüğe sıralama yapıcam inş..
artık cinsiyetleride eklemek istiyorummmm kaydirigubbakcemile5 hadi bebişler sağlıkla büyüyün....

Son düzenleme:
kızlar ben dün evde idrar testi yaptım çok net çift çizgi vardı:)) bugünde doktora gidip kan verdim yarın sonuçlarını alıcam:)) inşallah hamileliğim kesinleşir son regl günü başlangıcımı baz alarak yaptığım hesaplama sonucu bende ağustos annesi olmaya adayım kısmetse
yarın size dr sonuçlarımı yazarım
sonregl günüm 18 kasımdı
göğüslerimden çok şikayetçiyim çok ağrıyor ve acıyorlar regl olurken bile bu tarz bi ağrım olmamıştı, çok yorgun ve bitkin hissediyorum ayakta kalmaya veya yürümeye pek dayanamıyorum acayip belim ağrıyor
yorumlarınız neler?

Canım hayırlı olsun doğru yoldasın evet göğüsler büyüyecek ben bazen üstüne yatamıyorum Kendini çok yorma her fırsatta dinlen uzan ilk haftalar önemli
Tekrar hoşgeldin
Kızlar 62 iki kişi olmuşuz çok bereketliyiz

ayy kızlar siz daha tecrübelisiniz benim drum erkek yarın da kan tahlili sonucumu almaya gidicem yukarıda bahsetmiştim
şeyyyy diorumm yanii muayene falan olcak mıyım muayne derken ulturasyon değilde diğer türlü işte olacaksam ne zaman hangi haftalarda ayyy ben çokk utanırımmm yaaaaaa

NPSL ve gulayyusuf teşekkürler rrabbim hepimiz hayırlısını nasip etsin
şu utangaçlığı umarım bir an öncce atarım üzerimden

gulaycım benim son adetim 14 kasım ve 5 ocakta randevum var dr. da ve senin kastetmeye çalıştığın gibi vajinal ultrason hemde benm dr um da erkek. başta bende aynı sıkıntıyı yaşadım ama bebişlerimiz için herşey.allah onlara uzun ömür versin. ayrıca duyduğuma göre dr bakmazmış. utanmana gerek yok.rahat olmaya çalış. anne olacaksın inş. ayrıca doğumda zaten herşeyi göreceğiz. alışsak ii olur.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…