kızlar bende ticker yapmak istedim ama beceremedim...lütfen biri bana yardım edebilirmi?:sm_confused:
ben daha önce yapmıştım kendime , zayıflama topiğinde...fakat şimdi olmuyo maalesef...bende beceremedım gecmıs sayfalarda yazıyodu nasıl yapıldıgı baktım..uc ayrı sıteden denedım ayarlarımı yaptım kopyaladım profıl duzenlemede yapıstırdım ama sıte uyarı yaptı uymuyo..falan dıye
ya bişi sorucam siz kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz???
ınsallah olmaz..ben daha once yasadım zor bı durum amazamanla gecıyo...ev degıstırmekle ılgılı bıseyler yazmıstın bugun sana cevap yazmıstım bı oku ıstersen cunku bende kızıma hamıleyken ev degıstırdım..ıyı kı de degıstırmısım belkı fıkır olur sana
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.dıye msj cıkıyo hep aynı sey oluyo neden acaba
aminnnn... doğuma sayılı gün kaldı kucağına alınca inanırsın artık yerimsenibenhallisna cım bende yaşımı yazmamışım yaşım 23.biraz toprladım ben kızlar.o kadar bulanmıyorum.bi de bugün vitamin desteğine başladım.ben hala anne olacağıma inanamıyorum:CüvCüv:
kendime hatırlatıyorum sürekli,inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz:))
kızlar ben dün evde idrar testi yaptım çok net çift çizgi vardı:)) bugünde doktora gidip kan verdim yarın sonuçlarını alıcam:)) inşallah hamileliğim kesinleşir son regl günü başlangıcımı baz alarak yaptığım hesaplama sonucu bende ağustos annesi olmaya adayım kısmetse
yarın size dr sonuçlarımı yazarım
sonregl günüm 18 kasımdı
göğüslerimden çok şikayetçiyim çok ağrıyor ve acıyorlar regl olurken bile bu tarz bi ağrım olmamıştı, çok yorgun ve bitkin hissediyorum ayakta kalmaya veya yürümeye pek dayanamıyorum acayip belim ağrıyor
yorumlarınız neler?
gulaycım benim son adetim 14 kasım ve 5 ocakta randevum var dr. da ve senin kastetmeye çalıştığın gibi vajinal ultrason hemde benm dr um da erkek. başta bende aynı sıkıntıyı yaşadım ama bebişlerimiz için herşey.allah onlara uzun ömür versin. ayrıca duyduğuma göre dr bakmazmış. utanmana gerek yok.rahat olmaya çalış. anne olacaksın inş. ayrıca doğumda zaten herşeyi göreceğiz. alışsak ii olur.:sm_confused:ayy kızlar siz daha tecrübelisiniz benim drum erkek yarın da kan tahlili sonucumu almaya gidicem yukarıda bahsetmiştim
şeyyyy diorumm yanii muayene falan olcak mıyım muayne derken ulturasyon değilde diğer türlü işte olacaksam ne zaman hangi haftalarda ayyy ben çokk utanırımmm yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?