canım ELDEN GELEN BİŞEY OLSA KEŞKE DE CANIMIZDAN CAN VEREBİLSEK ONLAR İÇİN.. ama yok.. RABBİM kalan bebişine sağlık-sıhhat uzun ömür nasip etsin inş...gecen hafta gıttım ıkı kese demıstı ugun 1 kese vardı.ınsallah senın bı sorun cıkmaz kı zannetmıyom..aklına ıle getırme kotu seyler.senın sat 4 kasım mı,,
Yok canım 6 kasım. Senin sat kaçtı?
kızlar LİSTE MAŞALLAH ÇOK BEREKETLENDİİİ
LİSTEDE BİLGİLERİ EKSİK OLANLAR TAMAMLAYALIMM LÜTFEN..
canım ELDEN GELEN BİŞEY OLSA KEŞKE DE CANIMIZDAN CAN VEREBİLSEK ONLAR İÇİN.. ama yok.. RABBİM kalan bebişine sağlık-sıhhat uzun ömür nasip etsin inş...
Yok canım 6 kasım. Senin sat kaçtı?
benımde 3 kasım cok yakınız..
Hayırlısı olsun bakalım, ben bu perşembe kendi doktoruma gidicem ne olucak. Canım ya ikincisi kaybolursa benimde hayırlısı böyleymiş derim çok üzülmem çünkü ikizlere bakmak çok yıpratıyormuş insanı ve erken doğum gibi risklerde var, doğum öncesi ayrı stres sonrası ayrı bir stres oluyormuş. Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun eğer ikiside sağlıkla gelicekse gelsin yoksa bir tane olsunda gerisi hiç önemli değil.
Size birşey soracam şimdi allah korusun ama eğer kalp sesi duymazsak kürtaj mı yapılıyor ? yoksa o kendi kendine atılıyor mu ?
hanımlar birde listeye baktımda elif_sena nın SAT 22 ekim TDT 13 ağustos yazıyor. bilgisayarda baktım 29 temmuz çıkıyor. geç döllenmemi oluyor bu????
kese gozukur ama kalp atısı duyulmazsa kurtaj olur...allah korusun
İnşallah olmaz ama kürtajdan da çok korkuyorum. Şimdi Dr aradı simir testimin sonucu gelmiş normal çıkmış cumartesi görüşürüz dedi.
kızlar ben ayın 17 de gitmiştim doktora keseyi görmüştük iki hafta sonra gel kalp atışları için dedi
ayın 31 olıyo iki hafta sonra ama ben ayın 29 da gitsem yine duyarız heralde kalp atışlarını dimi
biran önce gitmek istiyorumda
kızlar bende ticker yapmak istedim ama beceremedim...lütfen biri bana yardım edebilirmi?:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?