2010 Ağustos Anneleri

gecen hafta gıttım ıkı kese demıstı ugun 1 kese vardı.ınsallah senın bı sorun cıkmaz kı zannetmıyom..aklına ıle getırme kotu seyler.senın sat 4 kasım mı,,
canım ELDEN GELEN BİŞEY OLSA KEŞKE DE CANIMIZDAN CAN VEREBİLSEK ONLAR İÇİN.. ama yok.. RABBİM kalan bebişine sağlık-sıhhat uzun ömür nasip etsin inş...

Yok canım 6 kasım. Senin sat kaçtı?

benımde 3 kasım cok yakınız..

Hayırlısı olsun bakalım, ben bu perşembe kendi doktoruma gidicem ne olucak. Canım ya ikincisi kaybolursa benimde hayırlısı böyleymiş derim çok üzülmem çünkü ikizlere bakmak çok yıpratıyormuş insanı ve erken doğum gibi risklerde var, doğum öncesi ayrı stres sonrası ayrı bir stres oluyormuş. Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun eğer ikiside sağlıkla gelicekse gelsin yoksa bir tane olsunda gerisi hiç önemli değil.

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
seyirlik değil ömürlük olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..

SEZEN AKSU-HOŞGELDıN

senın ıcın bebeklerın ıcın hangısı hayırlıysa o olsun ınsallah,,saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ,,ıkız hem ıyı hem zor ama bı seferde bıtmıs olcak..kardesıyle buyucek..sen aynı seylerı bı daha yasamıcaksın yasarsan da uc cocuk fıkrı hıc fena degıl,,...senın normal bı hamıleden daha cok dınlenmen lazım erken dogum rıskı yuksek oluyomus..6.aydan sonra hergun sorarız sana yataktamısın dınlenıyomusun dıye..saka yapmıyorum..cok onemlı senın ıcın

Size birşey soracam şimdi allah korusun ama eğer kalp sesi duymazsak kürtaj mı yapılıyor ? yoksa o kendi kendine atılıyor mu ?

iyi akşamlar kızlar....bugün doktora gittik çok şükr her sey yolundymş 1 minik kese görüldü...we bebişim 6,7mm imiş yaa çok güzel bi şeymiş bu duygu yaaa...Allah ım tüm isteyenlere werir inş..

hanımlar birde listeye baktımda elif_sena nın SAT 22 ekim TDT 13 ağustos yazıyor. bilgisayarda baktım 29 temmuz çıkıyor. geç döllenmemi oluyor bu????

İnşallah olmaz ama kürtajdan da çok korkuyorum. Şimdi Dr aradı simir testimin sonucu gelmiş normal çıkmış cumartesi görüşürüz dedi.

ınsallah olmaz..ben daha once yasadım zor bı durum amazamanla gecıyo...ev degıstırmekle ılgılı bıseyler yazmıstın bugun sana cevap yazmıstım bı oku ıstersen cunku bende kızıma hamıleyken ev degıstırdım..ıyı kı de degıstırmısım belkı fıkır olur sana

canım ben 6+5 de duydum kalp atışlarını sende duyarsın merak etme git dinle çok güzel bi duygu Kuzum pır pır kELEBEK GİBİ GÖRÜNÜYO KALP atışaları

kızlar bende ticker yapmak istedim ama beceremedim...lütfen biri bana yardım edebilirmi?:sm_confused:

kızlar bende ticker yapmak istedim ama beceremedim...lütfen biri bana yardım edebilirmi?:sm_confused:

bende beceremedım gecmıs sayfalarda yazıyodu nasıl yapıldıgı baktım..uc ayrı sıteden denedım ayarlarımı yaptım kopyaladım profıl duzenlemede yapıstırdım ama sıte uyarı yaptı uymuyo..falan dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…