hanımlar birde listeye baktımda elif_sena nın SAT 22 ekim TDT 13 ağustos yazıyor. bilgisayarda baktım 29 temmuz çıkıyor. geç döllenmemi oluyor bu????
ayy kızlar siz daha tecrübelisiniz benim drum erkek yarın da kan tahlili sonucumu almaya gidicem yukarıda bahsetmiştim
şeyyyy diorumm yanii muayene falan olcak mıyım muayne derken ulturasyon değilde diğer türlü işte olacaksam ne zaman hangi haftalarda ayyy ben çokk utanırımmm yaaaaaa
aminnnn... doğuma sayılı gün kaldı kucağına alınca inanırsın artık yerimseniben
ekledim canım yaşını.. bilgiler tamamlansın da büyükten küçüğe sıralama yapıcam inş..
artık cinsiyetleride eklemek istiyorummmm kaydirigubbakcemile5 hadi bebişler sağlıkla büyüyün....
ayy kızlar siz daha tecrübelisiniz benim drum erkek yarın da kan tahlili sonucumu almaya gidicem yukarıda bahsetmiştim
şeyyyy diorumm yanii muayene falan olcak mıyım muayne derken ulturasyon değilde diğer türlü işte olacaksam ne zaman hangi haftalarda ayyy ben çokk utanırımmm yaaaaaa
Canım hayırlı olsun doğru yoldasın evet göğüsler büyüyecek ben bazen üstüne yatamıyorum Kendini çok yorma her fırsatta dinlen uzan ilk haftalar önemli
Tekrar hoşgeldin
Kızlar 62 iki kişi olmuşuz çok bereketliyiz
selam kizlar 4,5 gunlugune gorumcemlere gitmistik bugun donduk .. cok kotu gecti ne yediysem cikardim ama ne yediysem .. surekli migdem bulaniyor surekli agzimda igrenc bi tat .. sanki bebegim hic bir sey yemek istemiyor bugun sabah yediklerim cikti oglende ayni sadece ucte yedigim bi elmayla duruyorum ...
Hoşgeldin. Bebişin senden her türlü gıdasını alıyordur, hiç canını sıkma onun için. Sen kendine dikkat et arkadaşım. Bünyen zayıf düşmesin. Gerçi bunlar tatlı dertler, başka dertlerimiz olmasın:))
ancak çoğul gebelikte bazen çıkabiliyor.. adetini en az 1hafta geçmiş olmalı.. yani kandaki bhcg değerin 50üzeri olacak ki idrar testinde 2.çizgi silik olarak görülebilsin..kızlar az önce test yaptım tek çizgi
adetim 1 gün geçti
olsa kesin çıkarmıydı sizce?
ancak çoğul gebelikte bazen çıkabiliyor.. adetini en az 1hafta geçmiş olmalı.. yani kandaki bhcg değerin 50üzeri olacak ki idrar testinde 2.çizgi silik olarak görülebilsin..
tecrübe ile sabittir.. inş hayırlı-sağlıklı evladın konacak göbişine canım inş... :Saruboceq:
yani hamile olabilir miyim?
yani eğer bir gebelik oluşmussa 1günlük gecikme ile idrar testine yansıması zor.. doğru neticeyi şuan kanda yaptırdığın bhcg testinden öğrenebilirsin..
senın ıcın bebeklerın ıcın hangısı hayırlıysa o olsun ınsallah,,saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ,,ıkız hem ıyı hem zor ama bı seferde bıtmıs olcak..kardesıyle buyucek..sen aynı seylerı bı daha yasamıcaksın yasarsan da uc cocuk fıkrı hıc fena degıl,,...senın normal bı hamıleden daha cok dınlenmen lazım erken dogum rıskı yuksek oluyomus..6.aydan sonra hergun sorarız sana yataktamısın dınlenıyomusun dıye..saka yapmıyorum..cok onemlı senın ıcın
Günaydın kızlaar!
Off ben artık sabahları çok zor kalkıyorum ofise gelinceye kadar da yorulmuş oluyorum zaten, nasıl geçecek böyle günlerNeyse ki sabahları bulantım yok, son 2-3 gündür öğle yemeğinden sonra başlıyor bulantılarım yatıncaya kadar devam ediyor. Yorgunluk ve uyku hali ise tavan yapmış durumda Ama tüm bunlar bebişimin içerde olduğunun ve büyüdüğünün bir göstergesi mutluyum o yüzden :)
Eee siz neler yapıyosunuz yok mu benim gibi sabahın 6sında kalkaaan? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?