2010 Ağustos Anneleri

selam kizlar 4,5 gunlugune gorumcemlere gitmistik bugun donduk .. cok kotu gecti ne yediysem cikardim ama ne yediysem .. surekli migdem bulaniyor surekli agzimda igrenc bi tat .. sanki bebegim hic bir sey yemek istemiyor bugun sabah yediklerim cikti oglende ayni sadece ucte yedigim bi elmayla duruyorum ...

hanımlar birde listeye baktımda elif_sena nın SAT 22 ekim TDT 13 ağustos yazıyor. bilgisayarda baktım 29 temmuz çıkıyor. geç döllenmemi oluyor bu????

evet canim benimki gec dollenme imis .. son adet tarihime gore bebisim baya buyuk olmasi gerekiyor ama ultrasonda bebisim kucuk cikiyor .. doktora gore gec dollenme bazen bebisler aradaki iki uc haftalik zamani kapatabiliyor bazen ise gec doguyorlarmis ..
yani benimki tamamen surpriz olucak ..

oncelikle bebisin hayirli olsun canim .. hic dert etme ne kadar utansakda bos cunku mecbur 9 ay boyunca bu kontrellere gidicez .. bebisimiz icin gidicez .. cok rahat olmaya calis ne kadar rahat olursak o kadar kolay gecer .. ben ilk kontrolumde vajinal ultrasonla bakildi bebisime cunku gec dollenme oldugu icin karnimdan gorunmedi
sana tavsiyem su eger kendini daha rahat hissedeceksen bi bayan doktor sec belki daha kolay gecer kontrollerin )

Cinsiyet??

Sayılı gün???

Doğum ???? Ağzından bal damlıyor hallisna:lepi:, ayyyy o günleride görecekmiyiz?

Allah ım sen burada ki tüm arkadaşlarımla birlikte benimde hayırlısıyla minik ime kavuşmamı nasip et Ya Rabbim!! :Saruboceq:

Hoşgeldin aramıza gülay, hiç korkacak bişey yok. İlk muayene benimde alttan oldu, gerçi doktorum bayan ama dedikleri gibi bakmıyorlar bile. Sonuçta onlar için bu bir iş, sende öyle düşünürsen daha rahat edersin.

Benimde tek belirtim göğüsler, samanta fox gibi oldumkaydirigubbakcemile3 Biz eşimle henüz kimseye söylemedik ama eşimin babaannesi iki seferdir, senin göğüslerin çok büyümüş yoksa hamilesinde bize mi söylemiyosun diyo!! Maşallah gebelik testi gibi babaannemiz varsırnaşık şey Bende kilo aldım diye geçiştiriyorum. Son gittiğimde resmen elledi beni ve imalı imalı şişman gelin diyo başını sallayaraksırnaşık şey

62 tane hamiş var, ikizlerimizle birlikte yaklaşık 65 tane bebiş gelecek inşallah seneye ağustosta. Allah ım hepsi sana emanet, hepimiz sana emanetiz, Rabbim bizlere hayırlısıyla o günleride göster, Amiinnn..:Saruboceq:

ii akşamlar kızlar ya bugün benim bulantılarım çok azaldı hatta yok denecek kadar az endişe ettim ya... bişi olmaz dimi bakalım yarın nasıl olacak....?ben bunları haftada bir görmeliyim yoksa endişe basıo bana.. eşim benim paranoyaklık yaptığımı sölüyo... ama ben huzursuzum....

kızlar az önce test yaptım tek çizgi
adetim 1 gün geçti
olsa kesin çıkarmıydı sizce?
ancak çoğul gebelikte bazen çıkabiliyor.. adetini en az 1hafta geçmiş olmalı.. yani kandaki bhcg değerin 50üzeri olacak ki idrar testinde 2.çizgi silik olarak görülebilsin..
tecrübe ile sabittir.. inş hayırlı-sağlıklı evladın konacak göbişine canım inş... :Saruboceq:

yani hamile olabilir miyim?

Günaydın kızlaar!
Off ben artık sabahları çok zor kalkıyorum ofise gelinceye kadar da yorulmuş oluyorum zaten, nasıl geçecek böyle günler Neyse ki sabahları bulantım yok, son 2-3 gündür öğle yemeğinden sonra başlıyor bulantılarım yatıncaya kadar devam ediyor. Yorgunluk ve uyku hali ise tavan yapmış durumda Ama tüm bunlar bebişimin içerde olduğunun ve büyüdüğünün bir göstergesi mutluyum o yüzden :)
Eee siz neler yapıyosunuz yok mu benim gibi sabahın 6sında kalkaaan? :))

Gunaydın Allegra bende erken kalkıyorum. Sabah bulantım falan yoktu fakat ise geldim basım donmeye sersemlemeye basladım kahvaltımı ettim hemen, benim kontrolum cmtesi ama sanki zaman gecmiyor istiyorumki hemen bebegimi goreyim

:)) İnan beni de korkutan bu zaten işi 6. ayda bırakmayı planlıyorum, hep kafamda işi bıraktıktan sonra odasını hazırlarım. Bebek şekerlerini seçerim, bavulumu hazırlarım, eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyordum ama ikiz olurlarsa yatıcam heralde...

Ay canımya bende 2 gündür bulantı başladı. Bende de sabahları yok ama öğleden sonra başlıyor ve yediklerimi çıkarmasam bile acayip bulantım oluyor, akşam yatana kadar sürüyor, hatta gece tuvalete kalktım yine bulanmaya başladı, kraker yiyip yattım ( Yorgunluk çok yok bende akşama doğru pilim bitiyor ama sabahları kolay kalkıyorum.

günaydın kızlar
ben bu sabah nasıl olsuysa bu saate kadar uyumuşum
her sabah erken kalkınca bu sabah bi tuhaf geldi uyumam kaydirigubbakcemile3

günaydın annecikler
ya ben kahvaltı yapmadım hala kahvaltıyı yapamıyorum ancak 12 de yemeye bşlayabiliyorum ama şimdi kalkıp hazırlıycam yavaş yavaş zorlarım artık ,kahvaltı çok önemli dimi?

bi geçmişe bakim dedim kızlar amma kaynatmışsınız hee
dün evde yoktum giremedim
yeni gelen arkadaşalr olmuş
ağustos ayında nufus patlaması olcak kaydirigubbakcemile3

Ya kıslar Çok belım ve kasıklarım Ğarıyor benım. Sabah servısı beklerken durakta oturdum oturaklarda metal ÜŞÜdÜ sanırım... Çok sızım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…