2010 Ağustos Anneleri

ya bir de lavaboya gittim sarı bir akıntı gelmiş geçen gün de gelmişti sarı üşütünce mi oluyor acaba?

ya kızlar sizin bu tickerlarda hafta yazıyo bende ay olarak gösteriyo
bende hafta olarak göstermesini istiyorum nasıl yapıcam

yaaa bebeğime birşey olmasın bir de hala ağrıyor kasıklarım ilaç da içemedimm ne yapacağım ben yardım edin kıslarrr korkuyorumm

Evet Esterya benim için de zaman geçmiyor benim kontrol de 30 Aralıkta daha koskoca 8 gün var...

Aylindacım bizim SATlar da yakın ya herşeyimiz aynanda oldu aynanda ikizleri öğrendik aynanda bulantılar başladı :)) (aynen benim de öğlen başlıyor yatıncaya kadar aralıklarla devam ediyor). Senin bir sonraki kontrol ne zaman?

Yasemeen kahvaltıları aksatma sakııın :) Valla ben hersabah peynir zeytin yumurta bal süt aksatmadan zengin bir kahvaltı yapıyorum cokacimcoook

yaaa bebeğime birşey olmasın bir de hala ağrıyor kasıklarım ilaç da içemedimm ne yapacağım ben yardım edin kıslarrr korkuyorumm

Aman canım ilaç içme o ağrılar oluyor daha 4+4müşsün çok normal... Bebişin ben burdayım diyo işte öyle düşün yerimseniben

kızlar ben daha kahvaltı etmedim şimdi çıkyorum
bi kahvaltımızı yapalım biz
eğer sonra evde olursam girerim yine
kendinize ii bakın zemuszemus

kızlar, yeni anne adayıyım ben de, sat 19kasım, muhtemel doğum tarihi 26ağustos, yaşım 26 hamile kaldığım kilo 60, bebeğimin adı "fındıkkurdu" listeye ekleyebilirseniz sevinirim özelden mesaj atamıyorum( herkese sağlıklı huzurlu hamilelik dönemi dilerim

Son düzenleme:

Canım ya hakkaten öyle herşeyim birbirine çok uyuyor.Satlarımızın arasında da bir gün var sadece :)) Bizim doğumlarda peş peşe olursa komik olur valla :))

Aman canım ilaç içme o ağrılar oluyor daha 4+4müşsün çok normal... Bebişin ben burdayım diyo işte öyle düşün yerimseniben

ayy inşallah canımm saol cnm yardımcı olduğun için çok teşekkürlerrallahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallahkaydirigubbakcemile

günaydın arkadaşlar
pek bi tembel oldum ben yaa geç yaıyorum geç kalkıyorum bugün öğleden sonra doktora gideceğim de kan testi yaparlar mı ve aç karnına mı olması gerekir bi bardak süt içtim şimdilik. aç bekleyemezdim ne yapayım öğleden sonra radevu verdiler

Korkma canım hormon değişikliğinden akıntı oluyor bende de oldu. Sanki idrarımı kaçırıyormuşcasına ama şimdi yok. Karın kasık ağrıları da oluyor rahim genişliyormuş . Ayaklarını sıcak tut karnına hafif bahtaniye sar geçiyor. Eğer şiddetleniyorsa geçmiyorsa içini rahatlatmak için Dr.'una sorabilirin. Sevgiler

canım aç felan bekleme hemen kahbaltını yap,aç olman gerekmiyor kan testinde yerimseniben idrar tahlilinden mi öğrendin hamileliğini hayırlısı olur inş.:Saruboceq:

CNM ÇOK TEŞEKKÜRLER VALLA İÇİMİ RAHATLATTINIZ KISLAR ÇOK SAOLUN.allah razı olsun canlarımmmm allahım sağlılla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi,igamyoncuiremsu gamyoncuiremsu süprizzzzz

canım aç felan bekleme hemen kahbaltını yap,aç olman gerekmiyor kan testinde yerimseniben idrar tahlilinden mi öğrendin hamileliğini hayırlısı olur inş.:Saruboceq:

saolsın canım yapayım o zaman. ben kendim evde test yapmıştım.

Merhaba kızlar.
Ben 2010 Nisan annelerindenim.Sormak istediğiniz şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.Rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun.Bir geçmişe bakayım.Ne heyecanlar yaşamışsınız...

Kasık ağrısı çok normal canım.Bende inanılmaz fazla olmuştu hatta bir doktorumu da bezdirdim.Kanama olmadığı sürece akıntı kasık ağrsı falan normal demişti.Korkma yani canım...

Kasık ağrısı çok normal canım.Bende inanılmaz fazla olmuştu hatta bir doktorumu da bezdirdim.Kanama olmadığı sürece akıntı kasık ağrsı falan normal demişti.Korkma yani canım...

teşekkürler cnm benim çok saol allahım kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhopuyorumnanaktan

Herkese günaydın.. Öff bu sabah kendimi korkunç hissediyorum. Ağlayacağım sanırım. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…