Ya kıslar Çok belİm ve kasıklarım Ğarıyor benİm. Sabah servİsİ beklerken durakta oturdum oturaklarda metal ÜŞÜdÜ sanırım... Çok sızım var...
yaaa bebeğime birşey olmasın bir de hala ağrıyor kasıklarım ilaç da içemedimm ne yapacağım ben yardım edin kıslarrr korkuyorumm
Evet Esterya benim için de zaman geçmiyor benim kontrol de 30 Aralıkta daha koskoca 8 gün var...
Aylindacım bizim SATlar da yakın ya herşeyimiz aynanda oldu aynanda ikizleri öğrendik aynanda bulantılar başladı :)) (aynen benim de öğlen başlıyor yatıncaya kadar aralıklarla devam ediyor). Senin bir sonraki kontrol ne zaman?
Yasemeen kahvaltıları aksatma sakııın :) Valla ben hersabah peynir zeytin yumurta bal süt aksatmadan zengin bir kahvaltı yapıyorum cokacimcoook
Aman canım ilaç içme o ağrılar oluyor daha 4+4müşsün çok normal... Bebişin ben burdayım diyo işte öyle düşün yerimseniben
yaaa bebeğime birşey olmasın bir de hala ağrıyor kasıklarım ilaç da içemedimm ne yapacağım ben yardım edin kıslarrr korkuyorumm
günaydın arkadaşlar
pek bi tembel oldum ben yaa geç yaıyorum geç kalkıyorum bugün öğleden sonra doktora gideceğim de kan testi yaparlar mı ve aç karnına mı olması gerekir bi bardak süt içtim şimdilik. aç bekleyemezdim ne yapayım öğleden sonra radevu verdiler
Korkma canım hormon değişikliğinden akıntı oluyor bende de oldu. Sanki idrarımı kaçırıyormuşcasına ama şimdi yok. Karın kasık ağrıları da oluyor rahim genişliyormuş . Ayaklarını sıcak tut karnına hafif bahtaniye sar geçiyor. Eğer şiddetleniyorsa geçmiyorsa içini rahatlatmak için Dr.'una sorabilirin. Sevgiler
canım aç felan bekleme hemen kahbaltını yap,aç olman gerekmiyor kan testinde yerimseniben idrar tahlilinden mi öğrendin hamileliğini hayırlısı olur inş.:Saruboceq:
Kasık ağrısı çok normal canım.Bende inanılmaz fazla olmuştu hatta bir doktorumu da bezdirdim.Kanama olmadığı sürece akıntı kasık ağrsı falan normal demişti.Korkma yani canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?