kızlar bi şey sorucam sizler genelde istanbulda yaşıyorsunuz istanbulda en iyi labarutuvar hangisi yani kulağınaza çalınan çünkü labaratuvarlarda önemli doğru sonuçlar için. neden soruyorum derseniz benim hastane 2li test sonucumu istanbula göndericekmiş hangisine göndericekse ona göre orda yaptırıcam bide özel bi labaratuvar var onlar ankarada bildiğim iyi bir yere gönderiyorlarmış sanırım. ayy umarım anlatabildim karışık oldu biraz:))
çok teşekkür ederim düzenin ankarada olduğunu biliyordum istanbulda da var mı ?zemuszemus
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım.herkese hayırlı hamilelikler.bende yurt dışındayım burada sağlık hizmetleri berbat kısmetse şubat sonu gibi türkiyeye kontrole gitmeyi düşünüyoruz.sat dönemim 17 kasım aralık 25 te doktora gittim bana 2 yada 3 haftalık dedi alttan kontrol etti sonra martın 5inde gel tahliller yapalım dedei.internetten gebeliğin 11 haftasında onun dediği tarihlerde 14 haftayı geçmiş olacağım gec kalırsam diye korkuyorum.benimle aynı sat tarihinde olanlar bu haftalarda ikili testi yaptıryor ne yapacağımı şaşırdım.birde arkadaşlar ben sanki hiç hamile gibi değilim ne aş erme ne kusma ne bulantı hic birşey yok eşimde korkuyor zaten 3 yılın sonunda zor bulduk acaba sorun mu var .
bilmiyorumkismile
günaydın canlarrr
hepinize hayırlı ve neşeli sağlıklı güzel bir gün dilerimm
ankarada yine ayaz çıktı dün o kadar rüzgar vardı ki korktum resmen bi yerler yıkılacak diye
işyerimde çok soğuk malesef
bu arada ben de hem hapşuruyorum hemde boğazım gıcıklanıyor
inşallah hasta olmayız
çok soru sordum ama mideniz yandığında ne yiyorsunuz ne iyi geliyor?
günaydın canım.. biz de sana sağlıklı günler dileriz... ama dikkat sıcak tut kendini soba moba yok mu orda ya yanına gidip ısınsan
yok canım ya kaloriferle ısınıyor ama pek yakmıyorlar
bide üst kattayız biz sigorta bölümü terkedilmiş gibi 2 kişi..
3 kat giyiniyorum 2 çorap ama fayda etmiyor ellerim burnum buz gibi malesef
arkadaşlar bağcılar bahcelievler çivarında hastane yada doktor tavsiyesi istiyorum.birde ikili testin sonucu kac günde belli oluyor.ama kızlar üşütmeyin kendinizi soğuklarda.
soho korkma bebişin seninle ama çok sıkı şeyler giyme bunaltma kendini. benim mesela montumun önünü kapatınca midem bulanıyor sonra fark ettim çok sıkıyormuş beni. kraker ya aman o bulantıda bi başlayınca akşama kadar geçmiyor ki
ayyy kızlar yaa benim bugün fena midem bulanıyor... ama dikkat ediyorum ne zaman boğazlı badi giysem böyle oluyor... acaba çok iyi nefes alamdığım için mi oluyor dün bu kadar olmamıştı yaa... bebeğe bişey olmaz dimi?
canım ben yazmıştım okumadın sanırım.. ben yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum oraya yakın oluyor sanırım.. 2li testimi geçen çarşamba yaptırdım.. cumartesi alacağım sonuçları yaptırdığın yere göre 4-10 gün arası değişiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?