2010 Ağustos Anneleri

İstanbulda en iyi laboratuvar Biruni Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı dan bakabilirsin bir sürü yerde şubesi de var, biraz pahalı ama en iyisi bildiğim kadarı ile burası.

hoşgeldin canım aramıza, hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. yurtdışında nerdesin ? Belirtiler için de korkma, benim daha bugüne kadar hiçbir hamilelik belirtim olmadı dün de belirtmiştim 100 şahit lazım benim hamileliğime.... aman maşallah diyelim bulantılar v.s. çok zor durumlar, hele ki benim gibi 35 yaşında hiç çıkartmamış biri için... Cumartesi gidiyorum dr'a eğer kar engel olmazsa... Endişelenme, iyi düşünelim iyi olsun.. Sevgiler (dsmart gitti yaaa bir tek samanyolu çıkıyorrrr)

teşekkür ederim kızlar bunlar kulağımda olmalı çünkü hastaneye sorucam test nereye gönderilicek diye içime sinmeyen bi yerse özel laboratuvarda yaptırıcam çünkü onlar ankaraya düzene gönderiyorlarmış

günaydın canlarrr
hepinize hayırlı ve neşeli sağlıklı güzel bir gün dilerimm
ankarada yine ayaz çıktı dün o kadar rüzgar vardı ki korktum resmen bi yerler yıkılacak diye
işyerimde çok soğuk malesef
bu arada ben de hem hapşuruyorum hemde boğazım gıcıklanıyor
inşallah hasta olmayız

günaydın canım.. biz de sana sağlıklı günler dileriz... ama dikkat sıcak tut kendini soba moba yok mu orda ya yanına gidip ısınsan

günaydın canım.. biz de sana sağlıklı günler dileriz... ama dikkat sıcak tut kendini soba moba yok mu orda ya yanına gidip ısınsan

yok canım ya kaloriferle ısınıyor ama pek yakmıyorlar
bide üst kattayız biz sigorta bölümü terkedilmiş gibi 2 kişi..
3 kat giyiniyorum 2 çorap ama fayda etmiyor ellerim burnum buz gibi malesef

arkadaşlar bağcılar bahcelievler çivarında hastane yada doktor tavsiyesi istiyorum.birde ikili testin sonucu kac günde belli oluyor.ama kızlar üşütmeyin kendinizi soğuklarda.

yok canım ya kaloriferle ısınıyor ama pek yakmıyorlar
bide üst kattayız biz sigorta bölümü terkedilmiş gibi 2 kişi..
3 kat giyiniyorum 2 çorap ama fayda etmiyor ellerim burnum buz gibi malesef

ayyy kızlar yaa benim bugün fena midem bulanıyor... ama dikkat ediyorum ne zaman boğazlı badi giysem böyle oluyor... acaba çok iyi nefes alamdığım için mi oluyor dün bu kadar olmamıştı yaa... bebeğe bişey olmaz dimi?

arkadaşlar bağcılar bahcelievler çivarında hastane yada doktor tavsiyesi istiyorum.birde ikili testin sonucu kac günde belli oluyor.ama kızlar üşütmeyin kendinizi soğuklarda.

canım ben yazmıştım okumadın sanırım.. ben yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum oraya yakın oluyor sanırım.. 2li testimi geçen çarşamba yaptırdım.. cumartesi alacağım sonuçları yaptırdığın yere göre 4-10 gün arası değişiyor...

soho korkma bebişin seninle ama çok sıkı şeyler giyme bunaltma kendini. benim mesela montumun önünü kapatınca midem bulanıyor sonra fark ettim çok sıkıyormuş beni. kraker ya aman o bulantıda bi başlayınca akşama kadar geçmiyor ki

saol canım.. çok haklısın hep boğazlı giydiğimde oluyor böyle ve hava aldığım zaman geçiyor... :)) ayy canlar ya biz yazın ne yapıcaz son aylar... o sıcakta ozaman da mı midemiz bulanacak kaydirigubbakcemile3

çok sıkma kendini canım bulmuşsun ne güzel bulantı nedenini ona göre davranırsın bundan sonra:) bebişine de bişey olcağını sanmıyorum canımŞeniz

teşekkürle canım hangi doktora gidiyorsun.birde üçretler hakkında bilgi verebilirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…