2010 Ağustos Anneleri

Angel'cım 3-4 de az değil tabii ben de bazen o kadar yiyorum ben iş yerime getirdim acıkınca sıkılınca 1 tane yiyorum işte

şekeriim hoşgeldiiinnnn :))) ayyy tebriklerr maşallah diyelim bebişine Allah sonuna kadar böyle nasip etsin inş. ben bir yerde okumuştum bebeğiniz artık hareketlendiyse sizi kolay kolay bırakmaz diye :))) yaa artık hepimiz hayırlısıyla doğumumuzu bekleyeceğizz... ayy çok mutlu oldum yahuu..

bir de canım bize göre yani TL bazın EUR 2 kat fazla olduğu için bana da fazla geldi ama oranın belki de standartı budur bilemezsin ki... tabi başka yerlerle senin kıyaslaman lazım.. ama gücünüz yetiyorsa.. hiç üzülme yeter ki siz iyi olun :)))

opuyorumnanaktan tebrikler canıım tekrar

Beyin gelişimine canım ama gerçekten çok önemliymiş. Ispanak balık ve ceviz yiyin diyo zaten her yer. Ama ceviz en önemlisiymiş omega 3 için

evet canım haklısın.. ben hala kendimi ilk 3 ayda sanıyorum.. ama artık bebek büyüyor yetmiyor bizim depolarımız... günlük süt içme olaylarına da başlasam iyi olacak... iş yerine getireyimde her sabah içeyim bari doğru dürüst peynir yiyemiyorum...

akşam ben de kırdırayım kocişe fındık ceviz :) hoş arkadaşımın dediği gibi o benden daha çok götürüyor kırarken ama

günaydın canımm
nasılsınbayanssulusmile

[/I][/B]

Nasıl olayım şekerim, bildiğiniz üzere kitaplarım geldi, onlarla boğuşuyorum. Kafam kazan gibi. İnternette araştırma yapıyorum Hiksoslarla, sümerliler arasında bir ilişki var mı? Bildiğiniz üzere sümerliler orta asya'dan gelen kavimlerden biri. Yani Türk olma olasılığı çok yüksek. Hiksoslar da kuzeyden gelip, mısır'ı işgal etmiş, 84 yıl civarı. Ot gibi türemediler ya bunlar oldukları yerde. vs vs vs... Doğu medeniyetlerinde Türklerin etkilerini araştırıyorum. Sen neler yapıyorsun??

görersiiinn görersiiinn sen de görersiinnn meleğini inş. kıpır kıpırr.. :))) hiç dert tasa etme kendine :)))

Ya canım benim sana sorayım aramızdaki tarih kurdu olarak belki sen bana cevap verebilirsin..Türk dili nerede ve hangi kavim tarafından ilk kullanılmaya başladı sen biliyor musun ? internetten araştırmak istedim ama istediğim bilgilere ulaşamadım...türkiyeye gittiğimde kitap almayı düşünüyordum ama sen biliyorsan bir kısa bilgi rica etsem..

Arkadaşlar bu konu bebek ile ilgili değil ama affedin ne olur geçen gün buarad italyan arkadaşlar sordular ve bilemediğim için utandım açıkçası..Tarih bilgim iyidir aslında ama osmanlı ve yakın tarihim iyiymiş anlaşılan

bana da 2li test zamanı vermişti... 12. haftama girdiğimde :)) belkide gittiğinde yazacaktır
Özlemcim bal böcüğüm 2li testimi başka bir klinikte yaptıracağım benim kendi doktorum yapmayacak..öbürü de benim geçmişimi bilemeyeceği için bence vitamin falan vermez bana ..ben kendi doktorumu arayıp soracağım bu akşam üstü kesin olsun ...

hıııı tamam ozaman olumunekankayizsmile

ben kaynatmadan yiyorum kuru kayısı kuru incir falan daha doğrusu bugün başladım çünkü bağırsaklar fena bakalım işe yaramazsa bide kaynatıp içeyim:))

Angel'cım 3-4 de az değil tabii ben de bazen o kadar yiyorum ben iş yerime getirdim acıkınca sıkılınca 1 tane yiyorum işte

e güzelmiş o zaman bende öyle yapayım
bende bugün kendime kuru kayısı ve incir getirdim atışıryaım diye yarında arasına cevizde katarım:))
ama ceviz benim midemi şişiriyor sizdede yapıyormu??

ay canımcım çok derinlere dalmışsın bilmiyorumkismile
Allah kolaylık versin:kedi:

bende iyiyim canım evle iş arası git gel işten artık nefret ediyorum şu 4 ayın geçmesini bekliyorum hayırlısıyla rapor hakkımızı kazanalım hooppp çıkıcam :)
mide bulantısı falan yok bende ama çok şişlik var

haftaya perşembede 2 li testimiz var inşallah güzel haberler alır gelirim yanınızaŞeniz

görersiiinn görersiiinn sen de görersiinnn meleğini inş. kıpır kıpırr.. :))) hiç dert tasa etme kendine :)))

inşallah canım:Saruboceq:
dertlenmek değilde özlemek diyelimmm:kedi::kedi:

ayy arkadaşlarr... 2li testinde kan sonucunu alan kimse yok mu yahuuu esteryacığımın metodu bir deneyeliiiiiimmmm..

şu ayın 15 i gelse sağ salim bide dr hiç bi şeysi yok dese tam süper olucak herşey o zaman bebişime patik örmeye başlayabilirimmmmm:))

Neydi Hatırlayalım;

free beta hcg degeri 50 den aşağı olursa erkek, yukarı olursa kız olabilirmiş bebeğin cinsiyeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…