Kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmiiiiiii....hani ben dün gittim ya allahım 5.5 cm olmuş aşkımmmm beniimmmmm..ellerinin tersiyle de suratını kapatıyorduuuu..ve allahım kıpır kıpr hoppidi hoppidi oynadı durdu :))) Allahım tüm bunu görmeyi bekleyen annelere nasip etsin müthiç bir duyguydu..sonraaa kızlar biz her gittiğimizde tam tamına 150 euro bayılıyoruz doktorumuza(
Eşim hiç problem değil yeterki bebek iyi olsun diyor ama bana biraz çok geliyor tabiiki..12 şubat 2li testimiz var o da 180 euro imiş ohaoldumsmile
Beyin gelişimine canım ama gerçekten çok önemliymiş. Ispanak balık ve ceviz yiyin diyo zaten her yer. Ama ceviz en önemlisiymiş omega 3 için
günaydın canımm
nasılsınbayanssulusmile
[/I][/B]
Didemcim haklısın öğleden sonra arayıp soracağım amcaya neden vermedin diye ...saol canım benim..Valla Pınarcım ben 3 haftadır vitamin + kan demir ilacı içiyorum. Vitaminin adı megadyn diğeri de pembe 1 hap. Bence vermesi lazımdı sen mutlaka sor tel. filan aç olmazsa
günaydın canımm
nasılsınbayanssulusmile
evet canım yiyorum ama 3 - 4 tane azmı dersin ohaoldumsmile
günaydın canımmm
hoşgeldin ne güzel geldin
kocaman olmuş maşallah:)))
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla kucağın almayıda nasip etsin canımmopuyorumnanaktan
ay çok heycanlanıyorum yaaa bende şu 1 hafta geçsede gitsem doktora
görsem meleğimi:kedi:
Didemcim haklısın öğleden sonra arayıp soracağım amcaya neden vermedin diye ...saol canım benim..
Ya canım benim sana sorayım aramızdaki tarih kurdu olarak belki sen bana cevap verebilirsin..Türk dili nerede ve hangi kavim tarafından ilk kullanılmaya başladı sen biliyor musun ? internetten araştırmak istedim ama istediğim bilgilere ulaşamadım...türkiyeye gittiğimde kitap almayı düşünüyordum ama sen biliyorsan bir kısa bilgi rica etsem..
Nasıl olayım şekerim, bildiğiniz üzere kitaplarım geldi, onlarla boğuşuyorum. Kafam kazan gibi. İnternette araştırma yapıyorum Hiksoslarla, sümerliler arasında bir ilişki var mı? Bildiğiniz üzere sümerliler orta asya'dan gelen kavimlerden biri. Yani Türk olma olasılığı çok yüksek. Hiksoslar da kuzeyden gelip, mısır'ı işgal etmiş, 84 yıl civarı. Ot gibi türemediler ya bunlar oldukları yerde. vs vs vs... Doğu medeniyetlerinde Türklerin etkilerini araştırıyorum. Sen neler yapıyorsun??
Özlemcim bal böcüğüm 2li testimi başka bir klinikte yaptıracağım benim kendi doktorum yapmayacak..öbürü de benim geçmişimi bilemeyeceği için bence vitamin falan vermez bana ..ben kendi doktorumu arayıp soracağım bu akşam üstü kesin olsun ...bana da 2li test zamanı vermişti... 12. haftama girdiğimde :)) belkide gittiğinde yazacaktır
Özlemcim bal böcüğüm 2li testimi başka bir klinikte yaptıracağım benim kendi doktorum yapmayacak..öbürü de benim geçmişimi bilemeyeceği için bence vitamin falan vermez bana ..ben kendi doktorumu arayıp soracağım bu akşam üstü kesin olsun ...
aaaa bi de ne soracağım size ..benim bu hafta 12. hafta bitiyor çok şükür..benimki bana hala folic asit devam ettiriyor ve hiç vitamin vermedi acaba unuttumu ..ayol 150 euro verip bi de unutuyorsa yerim ben onu valla ..
Bu arada doktorum kabızlık için bana doğal bir müshil önerdi size de hemen veriyorum not edin kızlar..
1- Sabahları aç karnına ılık su ve içine 1 çorba kaşığı zaytinyağ koyup içiyorsunuz
veya
2- Elma - kuru kayısı- ve kuru erik kaynatıyorsunuz ( şekersiz ) gün içinde içip içip duruyorsunuz
ben hemen yaptım bakalım işe yaracayak mı ...
Angel'cım 3-4 de az değil tabii ben de bazen o kadar yiyorum ben iş yerime getirdim acıkınca sıkılınca 1 tane yiyorum işte
Nasıl olayım şekerim, bildiğiniz üzere kitaplarım geldi, onlarla boğuşuyorum. Kafam kazan gibi. İnternette araştırma yapıyorum Hiksoslarla, sümerliler arasında bir ilişki var mı? Bildiğiniz üzere sümerliler orta asya'dan gelen kavimlerden biri. Yani Türk olma olasılığı çok yüksek. Hiksoslar da kuzeyden gelip, mısır'ı işgal etmiş, 84 yıl civarı. Ot gibi türemediler ya bunlar oldukları yerde. vs vs vs... Doğu medeniyetlerinde Türklerin etkilerini araştırıyorum. Sen neler yapıyorsun??
görersiiinn görersiiinn sen de görersiinnn meleğini inş. kıpır kıpırr.. :))) hiç dert tasa etme kendine :)))
bende kullanmıyorum hiç hap folic asitten başka
soho bildiğim kadarıyla doğru söylediği bende okumuştum öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?