2010 Ağustos Anneleri

teşekkürle canım hangi doktora gidiyorsun.birde üçretler hakkında bilgi verebilirmisin canım

rica ederiim.. Asiye uzuna gidiyorum... SGK lı olduğum için muayene ücreti 25TL veriyorum... bütün kendimle ilgili testlere kan idrar vs için 114TL 2li test içinse 105TL ödedim.. :)

buldum beni yine kadınlar klubu kurtardı soda iyi geliyormuş mide yanmasına aklınızda olsun

Herkese günaydın bayanlar... Vay be konu sabit olmuş, eh çok da süper olmuş...

Özlemcim canım, geçmiyor mu bu bulantı? Boğazlı giyince ben sanki biri ümüğümü sıkıyormuş gibi geliyor...

aspirincim, her akşam 1 tane soda içiyorum ben. Ne yesem midem yanıyor çünkü. Cidden sorununuz varsa için derim...

canım derin nefes alırsam geçiyor.. arada bir hareket etmem gerekiyor.. çıkıp hava almam gerekiyor ooff ooff.. bazen geçiyor bazen geri geliyor anlamadım ki :) yarın hava 30 dereceymiş gibi giyinip gelcem işee burası çok sıcak ve havasız hep bu yüzden sanrmm

wild cat evet şimdi soda içtim geçti çok şükür sabahtan beri su içiyordum tabi ne alaka geçirmiyordu:))
benide şu odacının sıktığı oda parfümü mahfediyor her seferide yalvarıyorum sabah sabah sıkma diye ama ne faydaa

İnternette okumuştum. Bebeklerimizin organları tamamlanınca (benimki 7 ocakta tamamlandı) artık 2 kişi sayılıyormuşuz. Hani 2 kişilik yemek vs... Nefes almamız da derinleşmeye başlarmış bu zamanlarda.

İki kişilik dedim de, geçen gece kitap okuyoruz eşimle, uyuyacağız bana dedi ki "ışığı kapatıver". Ben de " sen kapat bi seferde" dedim. Bana; "sen daha yakınsın" dedi. "Ben de iki kişi kalkıyorum yataktan" dedim. Dün internetten okuma lambası almış 2 tane, şu kitaba tutturulanlardan... Hakaret mi etti, iltifat mı anlayamadım?? bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben de kocişimin parfümüne alerji çıkardım. Ne zaman sıksa hapşıtıryor.

bence ne hakaret olmuş o ne iltifat her ikinizi de bir zahmetten kurtarmış böylelikle :)))

Kızlar ceviz yiyosunuz di mi?Sakın ihmal etmeyin çok önemli şuanda aldırın yarım kilo kırılmış ceviz günde 1-2 avuş yiyin fındıkla karışık

Kızlar evet ikinci mesajımda yanlıs yazmısım

free beta hcg degeri 50 den aşağı olurda erkek
50 den yukarı olursa bebek kız dır diyorlar ve buyuk cogunlukla dogru cıkıyormus..

Benim free beta hcg 23 cıktı bakalım erkek mi ?

Aranızda bu degerini bilen yok mu?

Kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmiiiiiii....hani ben dün gittim ya allahım 5.5 cm olmuş aşkımmmm beniimmmmm..ellerinin tersiyle de suratını kapatıyorduuuu..ve allahım kıpır kıpr hoppidi hoppidi oynadı durdu :))) Allahım tüm bunu görmeyi bekleyen annelere nasip etsin müthiç bir duyguydu..sonraaa kızlar biz her gittiğimizde tam tamına 150 euro bayılıyoruz doktorumuza (

Eşim hiç problem değil yeterki bebek iyi olsun diyor ama bana biraz çok geliyor tabiiki..12 şubat 2li testimiz var o da 180 euro imiş ohaoldumsmile

bence ne hakaret olmuş o ne iltifat her ikinizi de bir zahmetten kurtarmış böylelikle :)))

Hımmmmm.... Yok yani, ben normalde melek gibiyimdir Allah'ıma 1000 şükür ama bir kızarsam aslan gibi kükremem laf sokmamın yanında daha sakin bir davranış gibi olur. Hani adam laf soktuğumu mu sandı, o yüzden sordum lokumum... Hem aldı lambaları, gelcek, benim kitaplar fasa fiso kitap değil ki. Düşün yani gece okudum kitabı, rüyamda sabaha kadar belirsizlik ilkesi gördüm. Arkeoloji kitabından bir rüya çıkmadı çok şükür sositososito

evet cidden soda iyi geliyor rahatladım ya artık 100 kere söylerim. ya ben yiyordum fındık ceviz ama bu ara ihmal ettim eşime kırdırayım bari. eşim benden çok yiyor o yüzden yetiştiremiyoruz o mu hamile ben mi anlamadım benim komidinde normal kraker onunkinde susamlı kraker var sabahları bi görseniz gülmekten çatlarsınız onun elinde bi karaker benim elimde bi kraker benden önce ceviz yiyor hatta iş yerine falan getiriyor peçeteye koyup:)))

aaaa bi de ne soracağım size ..benim bu hafta 12. hafta bitiyor çok şükür..benimki bana hala folic asit devam ettiriyor ve hiç vitamin vermedi acaba unuttumu ..ayol 150 euro verip bi de unutuyorsa yerim ben onu valla ..

Bu arada doktorum kabızlık için bana doğal bir müshil önerdi size de hemen veriyorum not edin kızlar..

1- Sabahları aç karnına ılık su ve içine 1 çorba kaşığı zaytinyağ koyup içiyorsunuz
veya
2- Elma - kuru kayısı- ve kuru erik kaynatıyorsunuz ( şekersiz ) gün içinde içip içip duruyorsunuz

ben hemen yaptım bakalım işe yaracayak mı ...

italyadan çok sevindi bebişinin iyi olmasına inşallah 2li testinde iyi çıkar tabi bizimde bende 15 inde görücem bebişimi bi aksilik çıkmazsa

Canım çok sevindim ay ben de çok özledim meleğimi c.tesi göreceğim işallah. Ücrete gelince çok yüksek geldi bana da ama tabii eşin haklı önemli olan bebişin sağlığı

olumunekankayizsmile çok sevindim canımcım... Çok iyi bilirim o duyguyu. Ayrıca erkeklerin babalık duyguları annelik duygularından önce çıkıyor nedense :bbo: ?? Benim öyle olmuştu, sadece koruma içgüdüsü vardı, sanırım bağlanmaktan korktum, annemi de biliyorsunuz... Kıpraşırken görünce başladı ciddi ciddi aşkımmm :asigim:
Aklıma gelmişken, arkadaşlar benim k.pederim sgk'da memur. Haberiniz olsun, herhangi bir sosyal güvencesi olmayan ve ilk kez anne olacak kadınların muayene ve testlerini devlet üstleniyor 1 seferlik (yani 1. çocukta). Sosyal güvencesi olmayan ve durumu da yeterince iyi olmayan hanımlar devlet hastanelerinde muayene olabilirler. Ayrıca aşıları da zamanı gelince sağlık ocaklarında ücretsiz yaptırabilirler.

Valla Pınarcım ben 3 haftadır vitamin + kan demir ilacı içiyorum. Vitaminin adı megadyn diğeri de pembe 1 hap. Bence vermesi lazımdı sen mutlaka sor tel. filan aç olmazsa

günaydın canımm
nasılsınbayanssulusmile

Kızlar ceviz yiyosunuz di mi?Sakın ihmal etmeyin çok önemli şuanda aldırın yarım kilo kırılmış ceviz günde 1-2 avuş yiyin fındıkla karışık

evet canım yiyorum ama 3 - 4 tane azmı dersin ohaoldumsmile

günaydın canımmm
hoşgeldin ne güzel geldin
kocaman olmuş maşallah:)))
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla kucağın almayıda nasip etsin canımmopuyorumnanaktan
ay çok heycanlanıyorum yaaa bende şu 1 hafta geçsede gitsem doktora
görsem meleğimi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…