teşekkürle canım hangi doktora gidiyorsun.birde üçretler hakkında bilgi verebilirmisin canım
ayyy kızlar yaa benim bugün fena midem bulanıyor... ama dikkat ediyorum ne zaman boğazlı badi giysem böyle oluyor... acaba çok iyi nefes alamdığım için mi oluyor dün bu kadar olmamıştı yaa... bebeğe bişey olmaz dimi?
buldum beni yine kadınlar klubu kurtardı soda iyi geliyormuş mide yanmasına aklınızda olsun
Herkese günaydın bayanlar... Vay be konu sabit olmuş, eh çok da süper olmuş...
Özlemcim canım, geçmiyor mu bu bulantı? Boğazlı giyince ben sanki biri ümüğümü sıkıyormuş gibi geliyor...
aspirincim, her akşam 1 tane soda içiyorum ben. Ne yesem midem yanıyor çünkü. Cidden sorununuz varsa için derim...
canım derin nefes alırsam geçiyor.. arada bir hareket etmem gerekiyor.. çıkıp hava almam gerekiyor ooff ooff.. bazen geçiyor bazen geri geliyor anlamadım ki :) yarın hava 30 dereceymiş gibi giyinip gelcem işee burası çok sıcak ve havasız hep bu yüzden sanrmm
wild cat evet şimdi soda içtim geçti çok şükür sabahtan beri su içiyordum tabi ne alaka geçirmiyordu:))
benide şu odacının sıktığı oda parfümü mahfediyor her seferide yalvarıyorum sabah sabah sıkma diye ama ne faydaa
İnternette okumuştum. Bebeklerimizin organları tamamlanınca (benimki 7 ocakta tamamlandı) artık 2 kişi sayılıyormuşuz. Hani 2 kişilik yemek vs... Nefes almamız da derinleşmeye başlarmış bu zamanlarda.
İki kişilik dedim de, geçen gece kitap okuyoruz eşimle, uyuyacağız bana dedi ki "ışığı kapatıver". Ben de " sen kapat bi seferde" dedim. Bana; "sen daha yakınsın" dedi. "Ben de iki kişi kalkıyorum yataktan" dedim. Dün internetten okuma lambası almış 2 tane, şu kitaba tutturulanlardan... Hakaret mi etti, iltifat mı anlayamadım?? bilmiyorumkismile
bence ne hakaret olmuş o ne iltifat her ikinizi de bir zahmetten kurtarmış böylelikle :)))
Kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmiiiiiii....hani ben dün gittim ya allahım 5.5 cm olmuş aşkımmmm beniimmmmm..ellerinin tersiyle de suratını kapatıyorduuuu..ve allahım kıpır kıpr hoppidi hoppidi oynadı durdu :))) Allahım tüm bunu görmeyi bekleyen annelere nasip etsin müthiç bir duyguydu..sonraaa kızlar biz her gittiğimizde tam tamına 150 euro bayılıyoruz doktorumuza(
Eşim hiç problem değil yeterki bebek iyi olsun diyor ama bana biraz çok geliyor tabiiki..12 şubat 2li testimiz var o da 180 euro imiş ohaoldumsmile
Kızlar ceviz yiyosunuz di mi?Sakın ihmal etmeyin çok önemli şuanda aldırın yarım kilo kırılmış ceviz günde 1-2 avuş yiyin fındıkla karışık
Kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmiiiiiii....hani ben dün gittim ya allahım 5.5 cm olmuş aşkımmmm beniimmmmm..ellerinin tersiyle de suratını kapatıyorduuuu..ve allahım kıpır kıpr hoppidi hoppidi oynadı durdu :))) Allahım tüm bunu görmeyi bekleyen annelere nasip etsin müthiç bir duyguydu..sonraaa kızlar biz her gittiğimizde tam tamına 150 euro bayılıyoruz doktorumuza(
Eşim hiç problem değil yeterki bebek iyi olsun diyor ama bana biraz çok geliyor tabiiki..12 şubat 2li testimiz var o da 180 euro imiş ohaoldumsmile
aaaa bi de ne soracağım size ..benim bu hafta 12. hafta bitiyor çok şükür..benimki bana hala folic asit devam ettiriyor ve hiç vitamin vermedi acaba unuttumu ..ayol 150 euro verip bi de unutuyorsa yerim ben onu valla ..
Bu arada doktorum kabızlık için bana doğal bir müshil önerdi size de hemen veriyorum not edin kızlar..
1- Sabahları aç karnına ılık su ve içine 1 çorba kaşığı zaytinyağ koyup içiyorsunuz
veya
2- Elma - kuru kayısı- ve kuru erik kaynatıyorsunuz ( şekersiz ) gün içinde içip içip duruyorsunuz
ben hemen yaptım bakalım işe yaracayak mı ...
Herkese günaydın bayanlar... Vay be konu sabit olmuş, eh çok da süper olmuş...
Özlemcim canım, geçmiyor mu bu bulantı? Boğazlı giyince ben sanki biri ümüğümü sıkıyormuş gibi geliyor...
aspirincim, her akşam 1 tane soda içiyorum ben. Ne yesem midem yanıyor çünkü. Cidden sorununuz varsa için derim...
Kızlar ceviz yiyosunuz di mi?Sakın ihmal etmeyin çok önemli şuanda aldırın yarım kilo kırılmış ceviz günde 1-2 avuş yiyin fındıkla karışık
neye iyi geliyormuş canım bunlar hani faydalı olduğunu biliyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?