2010 Ağustos Anneleri

Herkese günaydın.. Öff bu sabah kendimi korkunç hissediyorum. Ağlayacağım sanırım. mafoldumben

ayy cnm kıyamam yaa ağlama nolur meleğini de üzersin annesi yapma ama. valla bende ağrılarımdan ağlayacaktım ama arkadaşlar rahatlattılar saolsunlar send e ağlama hayatım. hadi konuşalım biraz rahatlarsın

Vallahi alışamadım şu hamileliğe... Yüzümün ortasında kıpkırmızı sivilce -ki ben ergenlikte bile çıkarmadım hiç-, sabaha kadar 5 kez çıkıyorum 100 numaraya, keyfim de yok; kocacığım sağolsun her istediğimi alıyor ama sevgi göstermiyor istediğim kadar, dün gece de sinirlendi bana olmayacak bir konuda, döndü arkasını yattı. Sabah da beni öpmeden gitti, çalışma odasında deosu duruyor, yanıma gelmemek için sıkmış burada. Ben de küstüm ona... Oysa tek istediğim karnım büyümeden annemin mezar yerini satın almak için İstanbul'a gitmekti, tek de değil k.validemle gidecektik. Halden hiç anlamıyor kocam, keşke aradabir kendini benim yerime koyabilse...
mafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar
ağustos anne adayları herbirinizin hamileliği sağlıcaklan hayırlısıylan tamamlanır inşallahh bebelerimizi hayırlsııylan sağlcıaklan kucağımıza almak nasip olur
bende ağustosta anne olucam allah nasip ederse hala inanamıyorum kesemizide gördük
sat 11 kasım kilom 58 di ama 59 oldum bile :))) yaşımda 31 ama 1 ay sonra 32 olucam :))))

ayy cnm benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bak erkekler ilk zamanlar çok seviniyor sonra kıskanıyorlar cnm artık benimle daha az ilgilenecek, bebeği benden daha çok sevecek düşünceleri onları deli ediyor cnm o yüzden bu afra tafrası hem bebeği düşünüyor hem de seni hem de kendini. o yüzden sen üzülmemeye çalış cnm. gerçi bend de eşim bana azıcık laf söylesin sesi yükselsin hemen ağlıyorum içeri gidip o da bana kızıyo sanki elimizde üzülmemek değil ama olsunn bebişlerimizi üzmeyelim dimi?:1hug:

kızlar aldığım kan testine göre 4 hafta 6 günlük hamileyim beta hcg 2592,89
ilk adet günüm 18 kasım, planlanan doğum 25 ağustos
yaşım 24 kilom da 60 ama bi sorun var
dr vajinal ulturasyonda gebelik kesesini göremedi
yarın kan testini yenile ve tekrar gel dedi
ya hamilelğin çok erken olduğu için yada dış gebelik nedeniyle görünmüyor olabilir dedi((
offfff moralim bozulduu yaaaaaaaa(((

canımmm tebriklerrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allahım analı babalı büyütsün inşallah. ağustosta patlama olacak zaten. yıl sonu olduğu için herkes yılbaşı hediyesi alıyor bebeğini maşallahh
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

canım moralini bozma allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hayırlısı ile kötü birşey yoktur inşallahhh kaydirigubbakcemile2 :hulya:

merhaba kızlar,

ben şimdi doktordan geliyorum Bay.Suratsız:1closedeyes:
ilk gebeliğim olduğu için tuvaletimi yapıpta gittim,bana 8-9 bardak iç öyle gel dedi.neyse gittim sol tarafımda kist varmış ama gebelikte normal dedi.sonracığıma ben dış gebelik mi acaba die 4 gündür kendimi yiyordum değilmiş şükür.bebişkomuz 4mm imiş.internetteki hesabıma göre 5.haftamdayım ama bakalım hafta bi daha gel dedi.çok küçük olduğu için kesin bir hafta veremem ama küçük olduğu için geç gebelik olabilir dedi.haftaya altıma yapana kdr su içipte gidicem kaydirigubbakcemile3 şimdilik bu kdr...:ecrin_bebek:

dmtumt84 sağol canım ya inşallah bi terslik çıkmaz eşimde bende huzursuz olduk
yarın geçmez bana şimdi
acaba aranızda benim gibi olan varmıydı yani 4hafta 6günlük hamileyken gebelik kesesi görünmeyen?

cnm allahım sağlık versin bebişine inşallah hadi bakalım hayırlısııııı muck

Karar veremiyorum; savaşçı bir yapım var... İlla ki ödetirim biri beni kırarsa... Şimdi savaşsam mı geri mi çekilsem onu düşünüyorum. Savaşırsam deosunun yanına koltkaltı perspirantıyla, traş kolonyasını yerleştireceğim; o da anlayacak ne olduğunu... Ya da küseceğim konuşmayacağım. Gücüme giden tek şey; ben eşimle 4 aylık evliyim, bunun evveli de 2,5 sene. Hiç değişmedi, beni ben onun istediği gibi olursam seviyor... Ne ağlamam, ne savaşmam, ne karnımdaki çocuk, hiçbir şey onun bu huyunu yumuşatmadı... kaydirigubbakcemile

yarın geçmez bana şimdi
acaba aranızda benim gibi olan varmıydı yani 4hafta 6günlük hamileyken gebelik kesesi görünmeyen?

cnm ben cumartesi gittim görünmedi. ama ben 35 günde adet gördüğüm için aslında 4 haftalık bile dğeildi yani. geç döllenme oldu ise görünmemesi normal cnm kan değerlerin normalse sorun yoktur korkma cnm içini ferah tut bebişimizi de üzme olur mu kaydirigubbakcemile5

Gülaycım, ben de -mecburen- 5,5 haftalıkken va. ultrasona girmiştim, zar zor zeytin çekirdeği gibi bir şey göründü orada. Bence çooook küçük ondan göremedi, emin olmak için testi yenilemeni istemiştir. Moralini bozma cnmm

yarın geçmez bana şimdi
canım benimki de 5 hafta 2 günlük benimkine de çok küçük haftaya bi daha bakalım dedi,çok acele etme bence...kaydirigubbakcemile5

cnm bence kendini üzme yıpratma hiçbirimizin kocaları 4x4 lük değil cnm. herkes bir konuda şikayetçidir. senin yağman gereken yuvanın huzuru için bazı şeyleri görmemen gerekiyor sineye çekmen gerekiyor. benim kocam bazen çok dağınık olur mesela bazen de o kadar derli toplu bana iş yaptırmaz. bazen çok konuşur bazen ise hiiç konuşmaz. ama ne yapayım şimdi atsam atılmaz satsam satılmaz. sonuçta evimin direğği kocişim bebişimizin babası cnm seviyorsan bazı şeyleri görmezden gelebilir insan..CADIARZU:hooray:

hiç canını sıkma canım,bütün erkekler aynı,bi yerde çok ilgilenince artık sıkılıyorlar:) bende en ufak bişeyde aglıyorum ya her yaptıgı zoruma gidiyo yaaa

canım benim çok saolllllllll inşallah herbirimiz sağlıcaklan tamamlarız bu süreci tatlım opuyorumnanaktan

korkma tatlım görülememsi normal bi kaç güne görülür inşallahh

allah korusun tatlım kötü düşünme inşallah herşey çok normal olur canını sıkma olumlu düşün olumlu olsun geç döllenmedir ondan görülmemiştir canım

kızlar ben de sat'a gore 3hafta 5gunlukken doktora gıtmıstım, hıcbırsey gorunmuyor 15gun sonra gel dedı, 2ocağa randevum, beklemek çok zor, sanki gittiğimde nerden uydurdun hamile filan değilsinki dicekmiş gibi geliyor:) kan testi yaptırdım 276.6 gıbı bı deger cıkmıstı ama endişeleniyorum, bidahamı kan testi yaptırsam bilemedimki adet günüm geçmeden yaptırdım hem de o testi, öncesinde idrarda da çıkmıştı silik çizgi...

Wild_Wild_Cat canım bencede canını sıkma herbir erkek ayrı bir cins bence yani seninkine mahsus değil tatlım boşver gitsin niye canını sıkıyorsun minnoşunu düşün kendini düşün valla erkekler yapıyorlar ediyorlar olan bizlere oluyor tatlım yaa koyver gitsinnnn

Tatlım yine de bu yaptığının beni kırdığını bir şekilde ifade etsem daha iyi olmaz mı? Bazen susarak da çok şey söylenebilir. Benim huyumdur, annem bile bana birşey dikte ettiği zaman asla kızmazdı, iyilikle anlatırdı; alışık değilim böyle sert tepkilere -hele ki karnımda onun bebeği varken, duygularım alt-üst olmuşken. Şımarıklığından yapıyor o da, eminim... Sevdiğimden gitmeyeceğimden emin, ne hatalarını affettim; onun rahatlığı ile yapıyor böyle. Susmak istiyorum, korkuyorsa çocuk doğunca beni kaybedeceğinden korkusunu ona karşı kullanmalıyım... Kabul ediyorum çok kötüyüm kötükedihüso ama kalbim de kırık. Böyle bir yere varamayacağını öğrenmesi lazım... Söz uzatmadan biraz küserek, biraz sitem ederek, delirtmeden yapacağım... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…