- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Herkese günaydın.. Öff bu sabah kendimi korkunç hissediyorum. Ağlayacağım sanırım. mafoldumben
ayy cnm kıyamam yaa ağlama nolur meleğini de üzersin annesi yapma ama. valla bende ağrılarımdan ağlayacaktım ama arkadaşlar rahatlattılar saolsunlar send e ağlama hayatım. hadi konuşalım biraz rahatlarsın
Vallahi alışamadım şu hamileliğe... Yüzümün ortasında kıpkırmızı sivilce -ki ben ergenlikte bile çıkarmadım hiç-, sabaha kadar 5 kez çıkıyorum 100 numaraya, keyfim de yok; kocacığım sağolsun her istediğimi alıyor ama sevgi göstermiyor istediğim kadar, dün gece de sinirlendi bana olmayacak bir konuda, döndü arkasını yattı. Sabah da beni öpmeden gitti, çalışma odasında deosu duruyor, yanıma gelmemek için sıkmış burada. Ben de küstüm ona... Oysa tek istediğim karnım büyümeden annemin mezar yerini satın almak için İstanbul'a gitmekti, tek de değil k.validemle gidecektik. Halden hiç anlamıyor kocam, keşke aradabir kendini benim yerime koyabilse... mafoldumbenmafoldumben
merhaba kızlar
ağustos anne adayları herbirinizin hamileliği sağlıcaklan hayırlısıylan tamamlanır inşallahh bebelerimizi hayırlsııylan sağlcıaklan kucağımıza almak nasip olur
bende ağustosta anne olucam allah nasip ederse hala inanamıyorum kesemizide gördük
sat 11 kasım kilom 58 di ama 59 oldum bile :))) yaşımda 31 ama 1 ay sonra 32 olucam :))))
kızlar aldığım kan testine göre 4 hafta 6 günlük hamileyim beta hcg 2592,89
ilk adet günüm 18 kasım, planlanan doğum 25 ağustos
yaşım 24 kilom da 60 ama bi sorun var
dr vajinal ulturasyonda gebelik kesesini göremedi
yarın kan testini yenile ve tekrar gel dedi
ya hamilelğin çok erken olduğu için yada dış gebelik nedeniyle görünmüyor olabilir dedi((
offfff moralim bozulduu yaaaaaaaa(((
merhaba kızlar,
ben şimdi doktordan geliyorum Bay.Suratsız:1closedeyes:
ilk gebeliğim olduğu için tuvaletimi yapıpta gittim,bana 8-9 bardak iç öyle gel dedi.neyse gittim sol tarafımda kist varmış ama gebelikte normal dedi.sonracığıma ben dış gebelik mi acaba die 4 gündür kendimi yiyordum değilmiş şükür.bebişkomuz 4mm imiş.internetteki hesabıma göre 5.haftamdayım ama bakalım hafta bi daha gel dedi.çok küçük olduğu için kesin bir hafta veremem ama küçük olduğu için geç gebelik olabilir dedi.haftaya altıma yapana kdr su içipte gidicem kaydirigubbakcemile3 şimdilik bu kdr...:ecrin_bebek:
ayy cnm benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bak erkekler ilk zamanlar çok seviniyor sonra kıskanıyorlar cnm artık benimle daha az ilgilenecek, bebeği benden daha çok sevecek düşünceleri onları deli ediyor cnm o yüzden bu afra tafrası hem bebeği düşünüyor hem de seni hem de kendini. o yüzden sen üzülmemeye çalış cnm. gerçi bend de eşim bana azıcık laf söylesin sesi yükselsin hemen ağlıyorum içeri gidip o da bana kızıyo sanki elimizde üzülmemek değil ama olsunn bebişlerimizi üzmeyelim dimi?:1hug:
dmtumt84 sağol canım ya inşallah bi terslik çıkmaz eşimde bende huzursuz olduk
yarın geçmez bana şimdi
acaba aranızda benim gibi olan varmıydı yani 4hafta 6günlük hamileyken gebelik kesesi görünmeyen?
ya hamilelğin çok erken olduğu için yada dış gebelik nedeniyle görünmüyor olabilir dedi((
canım benimki de 5 hafta 2 günlük benimkine de çok küçük haftaya bi daha bakalım dedi,çok acele etme bence...kaydirigubbakcemile5dmtumt84 sağol canım ya inşallah bi terslik çıkmaz eşimde bende huzursuz olduk
yarın geçmez bana şimdi
acaba aranızda benim gibi olan varmıydı yani 4hafta 6günlük hamileyken gebelik kesesi görünmeyen?
Karar veremiyorum; savaşçı bir yapım var... İlla ki ödetirim biri beni kırarsa... Şimdi savaşsam mı geri mi çekilsem onu düşünüyorum. Savaşırsam deosunun yanına koltkaltı perspirantıyla, traş kolonyasını yerleştireceğim; o da anlayacak ne olduğunu... Ya da küseceğim konuşmayacağım. Gücüme giden tek şey; ben eşimle 4 aylık evliyim, bunun evveli de 2,5 sene. Hiç değişmedi, beni ben onun istediği gibi olursam seviyor... Ne ağlamam, ne savaşmam, ne karnımdaki çocuk, hiçbir şey onun bu huyunu yumuşatmadı... kaydirigubbakcemile
Vallahi alışamadım şu hamileliğe... Yüzümün ortasında kıpkırmızı sivilce -ki ben ergenlikte bile çıkarmadım hiç-, sabaha kadar 5 kez çıkıyorum 100 numaraya, keyfim de yok; kocacığım sağolsun her istediğimi alıyor ama sevgi göstermiyor istediğim kadar, dün gece de sinirlendi bana olmayacak bir konuda, döndü arkasını yattı. Sabah da beni öpmeden gitti, çalışma odasında deosu duruyor, yanıma gelmemek için sıkmış burada. Ben de küstüm ona... Oysa tek istediğim karnım büyümeden annemin mezar yerini satın almak için İstanbul'a gitmekti, tek de değil k.validemle gidecektik. Halden hiç anlamıyor kocam, keşke aradabir kendini benim yerime koyabilse... mafoldumbenmafoldumben
canım benim çok saolllllllll inşallah herbirimiz sağlıcaklan tamamlarız bu süreci tatlım opuyorumnanaktancanımmm tebriklerrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allahım analı babalı büyütsün inşallah. ağustosta patlama olacak zaten. yıl sonu olduğu için herkes yılbaşı hediyesi alıyor bebeğini maşallahh
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
korkma tatlım görülememsi normal bi kaç güne görülür inşallahhmerhaba kızlar,
ben şimdi doktordan geliyorum Bay.Suratsız:1closedeyes:
ilk gebeliğim olduğu için tuvaletimi yapıpta gittim,bana 8-9 bardak iç öyle gel dedi.neyse gittim sol tarafımda kist varmış ama gebelikte normal dedi.sonracığıma ben dış gebelik mi acaba die 4 gündür kendimi yiyordum değilmiş şükür.bebişkomuz 4mm imiş.internetteki hesabıma göre 5.haftamdayım ama bakalım hafta bi daha gel dedi.çok küçük olduğu için kesin bir hafta veremem ama küçük olduğu için geç gebelik olabilir dedi.haftaya altıma yapana kdr su içipte gidicem kaydirigubbakcemile3 şimdilik bu kdr...:ecrin_bebek:
cnm bence kendini üzme yıpratma hiçbirimizin kocaları 4x4 lük değil cnm. herkes bir konuda şikayetçidir. senin yağman gereken yuvanın huzuru için bazı şeyleri görmemen gerekiyor sineye çekmen gerekiyor. benim kocam bazen çok dağınık olur mesela bazen de o kadar derli toplu bana iş yaptırmaz. bazen çok konuşur bazen ise hiiç konuşmaz. ama ne yapayım şimdi atsam atılmaz satsam satılmaz. sonuçta evimin direğği kocişim bebişimizin babası cnm seviyorsan bazı şeyleri görmezden gelebilir insan..CADIARZU:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?