2010 Ağustos Anneleri

Küsmek hiçbirşeyi değişitirmez hatta aranızın daha da soğumasına sebep olur. Sen akşama güzel bir yemek hazırla onun sevdikleri şeylerden oluşan. Sonra yumuşak yumuşak ona neler hissettiğini , bu dönemlerde normalden daha da hassas olduğunu , onun desteğine ne kadar ihtiyacın olduğunu onu ne kadar sevdiğini , onu sevdiğin için ikinizin bir parçasını taşıdığını v.s. v.s. anlat onunla konuş , sen de onu dinle neler hissettiğini anla , birbirinize sarılın, bebeğin seni çok özledi onu öpmeni istiyor falan de. Hem seninle hem de bebekle iletişime girmesini sağla. Küsersen konuşmazsan hiçbirşey çözülmez onu oyunun dışına itmiş olursun , iyice soğur herşey. Bebeğinizin ikinizin de enerjisine sevgisine ihtiyacı var. Sevgiler

Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize... Gece ağlamaktan perişan oldum, hala daha sıkkın canım ama kendimi daha iyi hissetmeme yardımcı oldunuz... Benim İzmir'de hiç akrabam yok, İstanbulluyum ben. Annem de 1 ay önce vefat etti. Derdimi dökeceğim kimsem kalmadı. Çok teşekkür ederim tekrar, Allah kimseyi yalnız bırakmasın mafoldumben

Keşke konuşsa... Konuşmaz ki, hem kızgın olduğu için değil, normalde de pek konuşan biri değil, binlerce kez denedim, sonunda yediğim lafları ucuca eklesem konak sahilinden yunanistana yol olur...

Başın sağolsun canım , ben de babamı kaybettim 13 sene oldu ama halen burnumun direği sızlıyor. Hem anne acısı hem hormonel durumun ekstra hassas yapıyor seni. Kuşkusuz eşinin davranışları da çok önemli bu önemli 2 faktörü gözönüne alarak sana ekstadan ilgi şefkat göstermesi gerekiyordu. Ama huy işte , kaldı ki sen onunla evlenirken de bu huylara sahipti ama sen onunla evlendin ve bebek bekliyorsun . Demek ki güzel olan yönleri ve huyları da var ki sen onu sevdin ve ondan bir bebek istedin değil mi arkadaşım. Bardağın dolu kısmına bakmamız gerekiyor , huylarını değiştiremezsin can çıkar huy çıkmaz derler ki doğrudur da. İyilikle yaklaş , alttan al , onun da empati yapmasını sağlamaya çalış . Ağlama bebecik de üzülecek. Yanlız değilsin allah sana bir melek gönderdi . Arkadaşım hamileyken babasını kaybetmişti ve doğduğunda erkek oldu . Ona babasının adını verdiler ve bir hareketler yapıyordu inanamazsın sanki öğretilmiş gibi 1 haftalık bebek babasının tipik yaptığı hareketleri yapıyordu. Onda babasını gördü resmen. Allah yanında olsun , inşallah herşey düzelsin arkadaşım , Sevgiler

canım benim başın saolsun tatlım yaa :sinifsinif: ne demek birbirimizin yanında olucaz tabiki niye varızki şu üç günlük dünyada tatlım sen bence kocanı boşver hiç takma erkekler hepsi aynı hepsi aynı sakın üzülmee sakın opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim. Umuyorum herşey ilerleyen zamanlarda yoluna girecek... Anne baba acısı çok zor, Allah evlat acısını göstermesin; ne bana ne herhangi bir kişiye...

ayy inşallah canımm saol cnm yardımcı olduğun için çok teşekkürlerrallahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallahkaydirigubbakcemile

allah hepimize nasip etsin o günleri inşallah canım. tuhaf bir dönem aslında yani kafaya takmaya odaklanırsan hep birşeyler buluyorsun ben de öyleyim. ben de birara bel ağrılarım var diye panik oluyodum sonra ağrılar geçti bu sefer de niye ağrımıyo acaba bebişe içerde bişey mi oldu demeye başladım kaydirigubbakcemile3 bizim kaygıların sonu yok gibi valla doğurana kadar bu böyle gibi :1hug:

cnm başın saolsun çok üzüldüm. allahım sabırlar versin inşallahh hayatımmm

valla cnm aynen öyle ne yapalım allahım sağlık versin onlara da biz çekeriz ağrı yeter ki meleklerimiz bizimle olsun

kızlar bu arada bi şey sorucam doktor sol tarafında kist var ama önemli değil dedi.sorun olur mu şimdi aklıma geldi sorayım dedim.CADIARZU

Kızlar geçmişi okudum şimdi.
Wild_Wild_Cat başın sağolsun canım böyle hassas bir dönemde hele ki anneni yeni kaybetmişken bir de eşinin seni anlamadığı hissine kapılırsan hayat çok zorlaşır tabii ki. Ama bunu küserek de çözemezsin ki... Bazen kırılınca güçlüymüş gibi yaparsak bizi kıran en yakınlarımızın üstüne gidersek herşey daha kolay olur zannediyoruz ama bana kalırsa en yakınlarımıza o kırılmış yalnız hisseden güçsüz tarafımızı olduğumuz gibi göstermek herşeyi daha kolaylaştırır... Bence olduğu gibi tüm bu hislerini eşinle paylaş canım neden yalnız hissettiğini nasıl olursa daha mutlu olacağını samimi bir şekilde paylaş kavga etmeden... Sonuçta o senin en yakının anlamamış gibi yapsa da anlayacaktır ve yumuşayacaktır. Pozitif olmamız gereken bir dönemdeyiz şu an içimizdeki bebişlerimiz o minicik keselerinin içinden herşeyi tüm mutsuzlukları üzüntüleri hissediyorlar. Hem kendimiz hem onlar için sorunlardan üzüntülerden uzak durmamız lazım bunu da kocalara açık ve net bir şekilde olduğu gibi anlatmak lazım :1hug:

kızlar bu arada bi şey sorucam doktor sol tarafında kist var ama önemli değil dedi.sorun olur mu şimdi aklıma geldi sorayım dedim.CADIARZU

arkadaşımda vardı öyle bir durum sonradan kendiliğinden yokoluyor bildiğim kadarıyla canım. zaten önemli bişey olsa dr mutlaka uyarırdı seni yerimseniben

arkadaşımda vardı öyle bir durum sonradan kendiliğinden yokoluyor bildiğim kadarıyla canım. zaten önemli bişey olsa dr mutlaka uyarırdı seni yerimseniben
inşallah canım saol,doktor çok suratsız olduğu için sallıyo zannettim de...neyse önümüzdeki hafta da gidicem o zamana kdr da başka doktor bakıcamyerimseniben

kıslar ben küçükçekmece/istanbulda oturuyorum ama doktordan memnun değilim önereceğiniz doktor hastane tavsiyeniz var mı

inşallah canım saol,doktor çok suratsız olduğu için sallıyo zannettim de...neyse önümüzdeki hafta da gidicem o zamana kdr da başka doktor bakıcamyerimseniben

valla doktor çok önemli canım yani sadece iyi dr olması yetmez biraz da samimi sevecen olması lazım kafana bişey takılınca pat diye cebinden arayıp sormak lazım değiştir bence de sen seninkini 9ay çekilmez valla suratsız doktor kaydirigubbakcemile5

Bende de kistler var hayatım. Polikistik olduğum için atılmamış yumurtalardan oluşmuş kistler vardı. Doktor gördü bunlar yok olacak dedi . Sönüp herhalde doğumla atılacaklar.

kızlar merhaba,umarım tüm bebiş ve anneler iyidir...listeyi yapmışsınız ve allah razı olsun adımı yazmışsınız aama ben uğrayamadığım için doğum tarihini bildiremedim.dün doktordan geldik,kalp atışını duyduk kuzumuzun...
muhtemel doğum tarihim 5 ağustos
allah hepimize hayırlı bir 9 ay versin

kıslar bende çok sinir ve alınganlık oldu yaaa asabilikte yapıyor mu bebişlerimiz yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…