kıslar bende çok sinir ve alınganlık oldu yaaa asabilikte yapıyor mu bebişlerimiz yaff
kıslar bende çok sinir ve alınganlık oldu yaaa asabilikte yapıyor mu bebişlerimiz yaff
benide aranıza alırmısınız?sat 24 kasım :)
bu duyguyu tatmak için yıllarca bekleyen parasını varını yoğunu döken milyonlarca insan varke,biz karnımızda minik mucizelerimizi taşıyoıruz.
herşeyi ile alınganlığı,siniri,bulantısı üzgünlüğü,yorgunluğu ile 9 ay bize emanet bebeklerimiz.ne olursunuz kıymetini bilelim.bırakmayalım kendimizi.sonucu dünyalara değer olacak çüğnkü
Arkadaşlar merhaba, ben doktorumu değiştireceğim sanırım.. İzmirde bana önerebileceğiniz doktor var mı? Öncelikli tercihim bayan...
aylindacım kocana uçarak bi tekme atabilir miyim canım ???
özel dr muayenesi çok pahalı ya.her ay 100-150 ye kadar değişiyor.e tahlili vs derken kendi adıma söyleyim bana ağır gelicek diye düşündüm ve bugün yeşilyurt devlete gittim.doktorları iyi ama nedense gebelere bi aistan kız koymuşlar o ilgileniyordu.gerçi ileri gebelerde dr geliyordu.doktor mevzuu benide düşündürüyor.ama doğum yapanlar memnun orada.bende orada istiyorum nasip.irenbeyi çok methediyorlar.karşılayabileceksen irenbeye git derim.
Bende bir anne adayıyıyım,sitenize yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
5 haftalık hamileyim.Kesemizi de gördük.
hihoyyyt[/B]
Bende bir anne adayıyıyım,sitenize yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
5 haftalık hamileyim.Kesemizi de gördük.
hihoyyyt[/B]
Ben irenbeye başlamıştım zaten ama verdiğim paranın karşılığını alamadığımı düşündüğümden değiştirmek istiyorum.. özel muayenehanelerde dediğin gibi parayı veriyorsun ama ilgi de ona göre oluyor (iyi birisini bulabilirsen) ama irenbe beni biraz hayal kırıklığına uğrattı bu açıdan işin açıkçası...
Yine de sağol önerin için :)
kızlar çok gazım var sabahı sabah ettim deliksiz uyuyamadım gaz sancımdan ve çıkarmaktan :)
dr ayağını belini sıcak tut dedi.
dün gece yatarken süt içmiştim o tetişkledi galiba.laktozsuz süt içen var mı?
yada doktoruna danışan.laktozsuz sütün besin değerleri aynımı.kalsiyumu falan yani.doktoru ile samimi olan varsa soruverse ya hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?