2010 Ağustos Anneleri

kıslar bende çok sinir ve alınganlık oldu yaaa asabilikte yapıyor mu bebişlerimiz yaff

Merhaba canım, bende de oldu alınganlık ve sinir. kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum, bebişlerimiz sinirli ve asabi olmasınlar. Allah korusun.

Wild_Wild_Cat, başın sağolsun. Allah çocuğunla mutlu etsin seni. Hepimizde duygusal dengesizlikler var, hele senin acın da çok taze. İnşallah eşinle aranız biran önce düzelir, ben eşime kızdığımda hep üç günlük dünya birbirimizi üzmeye değmez diye düşünüyorum.

merhaba kızlar.dr gittik sabah.5 tüp kan ve idrar verdim.tyahlillerim yapılıyor.
ultrason için gün aldık 6 ocak
ama ben haftaya salı sağlık ocağına gideceğim ilk sağlık ocağına gitmiştim 2 hafta sonra gel demişti.tam haftaya salıya denk geliyo.hastane randevusunu beklemeden orada gişreceğim inş.

Kızlar bende çok kötüyüm iki gündür ( Acayip midem bulanıyor, kendimi çok mutsuz hissediyorum. Eşime dün akşam bu ilk ve son hamileliğim eğer ikiz değil tek bebek bile olsa bir daha hamile kalıp doğurmıycam dedim. Oooo sen daha şimdiden böyleysen geçmez bu 9 ay dedi haklı olarak. Bugünde aramış beni, bana bak çok kötüysen gidip aldıralım çocukları dedi, yok canım o kadar da değil dedim, o zaman şikayet etmeyi bırak dedi :)) Anlaşılacağı üzere çok komiktir kendisi :))

bu duyguyu tatmak için yıllarca bekleyen parasını varını yoğunu döken milyonlarca insan varke,biz karnımızda minik mucizelerimizi taşıyoıruz.

herşeyi ile alınganlığı,siniri,bulantısı üzgünlüğü,yorgunluğu ile 9 ay bize emanet bebeklerimiz.ne olursunuz kıymetini bilelim.bırakmayalım kendimizi.sonucu dünyalara değer olacak çüğnkü

Arkadaşlar merhaba, ben doktorumu değiştireceğim sanırım.. İzmirde bana önerebileceğiniz doktor var mı? Öncelikli tercihim bayan...

Dimi canım ya kesinlikle öyle. O kadar çok istedimki hamile kalmayı şimdi en çok istediğim şey gerçekleşiyor ve bebeklerim inşallah yaza kollarımda olucak.

Arkadaşlar merhaba, ben doktorumu değiştireceğim sanırım.. İzmirde bana önerebileceğiniz doktor var mı? Öncelikli tercihim bayan...

özel dr muayenesi çok pahalı ya.her ay 100-150 ye kadar değişiyor.e tahlili vs derken kendi adıma söyleyim bana ağır gelicek diye düşündüm ve bugün yeşilyurt devlete gittim.doktorları iyi ama nedense gebelere bi aistan kız koymuşlar o ilgileniyordu.gerçi ileri gebelerde dr geliyordu.doktor mevzuu benide düşündürüyor.ama doğum yapanlar memnun orada.bende orada istiyorum nasip.irenbeyi çok methediyorlar.karşılayabileceksen irenbeye git derim.

aylindacım kocana uçarak bi tekme atabilir miyim canım ???

kaydirigubbakcemile3 Bu mide bulantımın içinde güldürdün beni, sende hep gül inşallah. Ya şimdi öyle yazdım herkes kocamı kötü biri sanıcak valla. Aslında çok iyidir kendisi, her sabah erkenden kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor, hiç bir iş yaptırmıyor, her istediğimi yapıyor ve bana karşı çok pozitif davranıyor, hiç sinirlenmiyor. Asıl sorun bende asık bir surat, mutsuz mutsuz dolanan bir tip ve devamlı midem bulanıyor fiye şikayet ediyorum 2 gündür.

Ben irenbeye başlamıştım zaten ama verdiğim paranın karşılığını alamadığımı düşündüğümden değiştirmek istiyorum.. özel muayenehanelerde dediğin gibi parayı veriyorsun ama ilgi de ona göre oluyor (iyi birisini bulabilirsen) ama irenbe beni biraz hayal kırıklığına uğrattı bu açıdan işin açıkçası...

Yine de sağol önerin için :)

Bende bir anne adayıyıyım,sitenize yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
5 haftalık hamileyim.Kesemizi de gördük.
hihoyyyt[/B]

Bende bir anne adayıyıyım,sitenize yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
5 haftalık hamileyim.Kesemizi de gördük.
hihoyyyt[/B]

Ay maşallah her gün birileri geliyor:)) Hoşgeldin aramıza arkadaşım.
Listeye girmek istersen
Sat, yaş, kilo bilgilerini hallisna arkadaşımıza gönderebilirsin.
a.s.

Hadi Ağustos annesi kalmasıınnnnn, Tren kaçıyooooooooooooo:teytey::teytey:

bende başkalarından duymuştum irenbeyi kendim gitmedim.dr önemli gerçekten.egepol var ya üçyola yakın köstence civarında orayı beğenenlerde var.ben bakalım şimdilik yeşilyurda devam edicem.ama şadiye mavi yılmaz var yeşilyurtta gebele bakmıyo hastanede ama özeline giderim belki 60 tl imiş ücreti.zincirlikuyudaymış muayenehaneside.

kızlar çok gazım var sabahı sabah ettim deliksiz uyuyamadım gaz sancımdan ve çıkarmaktan :)
dr ayağını belini sıcak tut dedi.

dün gece yatarken süt içmiştim o tetişkledi galiba.laktozsuz süt içen var mı?
yada doktoruna danışan.laktozsuz sütün besin değerleri aynımı.kalsiyumu falan yani.doktoru ile samimi olan varsa soruverse ya hepimiz için.

Hindistan cevizi denedin mi, bebeklerede suyunu içirirler gaz için, ben light süt içiyorum ama laktozsuz değil.

Bizim Ebru içiyordu laktosuz, Ebbbbrrrrrruuuuuuuuuuuu nerdesiiiinnnn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…