h2o
umutla bekliyorum
merhaba arkadaşlar.
6.haftamdan bu yana kontrole gidiyorum bebeğin kalp atışını duyamıyorlar,kese gayet düzgün bi anormallik gözükmüyor kalp atımı dışında.şu an 7+4 hamileyim 1 haftadır gitmedim kontrole bekliyorum zaman geçmesini.
eğer karnımda cansız bişey olsaydı bi belirti vermezmiydi iki haftadır.ben iyiym şükür kanama vs. yok
h2o 20ocakta böyle bir konu açmış en son.. ve bir daha giriş yapmamış siteye..
h2o
umutla bekliyorum
merhaba arkadaşlar.
6.haftamdan bu yana kontrole gidiyorum bebeğin kalp atışını duyamıyorlar,kese gayet düzgün bi anormallik gözükmüyor kalp atımı dışında.şu an 7+4 hamileyim 1 haftadır gitmedim kontrole bekliyorum zaman geçmesini.
eğer karnımda cansız bişey olsaydı bi belirti vermezmiydi iki haftadır.ben iyiym şükür kanama vs. yok
h2o 20ocakta böyle bir konu açmış en son.. ve bir daha giriş yapmamış siteye..
canım ben sormuştum çünkü kendisi buraya da yazıp bize danışmıştı durumum böyle böyle diye..o yüzden merak etmiştim..allah hayırlısını versin inşallah ..aa yapmayın lütfen... burada biri sormuştu h2o yu oyüzden yazdım...
kötü düşünmeyin ki kötü olmasın.. kayıp yaşıyan arkadaşlarımızın ALLAH yardımcısı olsun sabır versin ve tez zamanda sağlıklı meleklerini yollasın inş..
bizimkilere de sağlıklı hayırlı ömür inş..
insanın çok üzüldüğü şey başına gelir derler (ALLAH korusun).. oyüzden lütfen iyi düşünelim..
Kızlarrrrr hepiniz çokkkkk şekerisiniz çokkkk teşekkür ederimmmmmmm ve sizi yanacıklarınızdan opuyorumnanaktan
Ebrucummm yaaa gösterdiyse bile benim sağolsun doktorumun cihazı nuh zamanından falan kalma sanırım..hiçbirşey söylemedi maalesef..neyse 12 şubatı bekliyorum şimdi cinsiyet için :)) canım sen ne zaman gidecektin bu hafta gitmen gerek diye hatırlıyorum..ayyy inşallah sen öğrenirsin cinsiyetinimerhaba canım, şimdi geldim çoook sevindim iyi haberine... pıtıyı göstermedi galiba bıcırıkkk çook öptümmmmmm
yokkk bitanecim ya göstermedi ya da benim doktor bakmadı ...evet pınar göstermedi mi kendini?:)
ahh ahhh didemcim çok alemsin sen sadece bugün mü çıkmadın ayol ben 2-3 günde bir çıkarsam kendimi şanslı sayıyorum maalesef..düşün ben ne kadar şişim artık ..hehehehAy kızlar ya çok şişim bugün hiç çıkamadım wcye. naapsam ben ya üffff içim sıkıldı valla
sorma Hallisnacım aynı şeyi ben eşimle konuştum..adamın muayahane devamlı dolu biri giriyor biri çıkıyor hamişlerin..adam 1 aylık muayene ücretleri ile alasını rahatlıkla alır valla..amann valla daha önce başka bir doktora gidiyordum onunki bundan da beterdi ....ne yapalım bak italya aha da burası gelişmiş sözüm ona..benim istanbuldaki doktorumun muayenehanesi hastane gibi valla ..aldıkları fahiş muayene ücretlerini biriktirip bi cihaz alsalar ya:)
kızlar ben azcık uyuyayım gece de uyuyamıyorum
aa yapmayın lütfen... burada biri sormuştu h2o yu oyüzden yazdım...
kötü düşünmeyin ki kötü olmasın.. kayıp yaşıyan arkadaşlarımızın ALLAH yardımcısı olsun sabır versin ve tez zamanda sağlıklı meleklerini yollasın inş..
bizimkilere de sağlıklı hayırlı ömür inş..
insanın çok üzüldüğü şey başına gelir derler (ALLAH korusun).. oyüzden lütfen iyi düşünelim..
Ay kızlar ya çok şişim bugün hiç çıkamadım wcye. naapsam ben ya üffff içim sıkıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?