2010 Ağustos Anneleri

şükür buldum sonunda... takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki
Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan
For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi;
http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Ayyy umarım bir şey yoktur işi vardır neti bozzuktur. Yaaa:1no2: çok eksildik artık herkes iyi olsun lütfen valla ağlıycam şimdi

inş. kötü bişeyi yoktur yaa.. haber alamadığımız kimsenin kötü bişeyi yoktur umarımm
:Saruboceq:

inşallah çok iyidir arkadaşımız ben burda kötü bişey okuyunca akşamları çok ağlıyorum kociş kapatıcam senin netini diyor

aa yapmayın lütfen... burada biri sormuştu h2o yu oyüzden yazdım...
kötü düşünmeyin ki kötü olmasın.. kayıp yaşıyan arkadaşlarımızın ALLAH yardımcısı olsun sabır versin ve tez zamanda sağlıklı meleklerini yollasın inş..
bizimkilere de sağlıklı hayırlı ömür inş..
insanın çok üzüldüğü şey başına gelir derler (ALLAH korusun).. oyüzden lütfen iyi düşünelim..

canım ben sormuştum çünkü kendisi buraya da yazıp bize danışmıştı durumum böyle böyle diye..o yüzden merak etmiştim..allah hayırlısını versin inşallah ..

Ay kızlar ya çok şişim bugün hiç çıkamadım wcye. naapsam ben ya üffff içim sıkıldı valla

merhaba canım, şimdi geldim çoook sevindim iyi haberine... pıtıyı göstermedi galiba bıcırıkkk çook öptümmmmmm
Ebrucummm yaaa gösterdiyse bile benim sağolsun doktorumun cihazı nuh zamanından falan kalma sanırım..hiçbirşey söylemedi maalesef..neyse 12 şubatı bekliyorum şimdi cinsiyet için :)) canım sen ne zaman gidecektin bu hafta gitmen gerek diye hatırlıyorum..ayyy inşallah sen öğrenirsin cinsiyetini

aldıkları fahiş muayene ücretlerini biriktirip bi cihaz alsalar ya:)
sorma Hallisnacım aynı şeyi ben eşimle konuştum..adamın muayahane devamlı dolu biri giriyor biri çıkıyor hamişlerin..adam 1 aylık muayene ücretleri ile alasını rahatlıkla alır valla..amann valla daha önce başka bir doktora gidiyordum onunki bundan da beterdi ....ne yapalım bak italya aha da burası gelişmiş sözüm ona..benim istanbuldaki doktorumun muayenehanesi hastane gibi valla ..

Valla Pınar'cım
Her sabah çıkardım ben ama bugün mümkün değil taş gibi oldum Allah size yardım etsin canım ben bile çatlıycam şidi.

Ebru'cum sen de c.tesi mi gidecektin doktora

haklısın canım
iyi düşünelim bol dua edelim
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Ay kızlar ya çok şişim bugün hiç çıkamadım wcye. naapsam ben ya üffff içim sıkıldı valla

off canım ya
bende de yeni başladı o kadar kötüyümki
sürekli kayısı incir yiyorum ama nafile mafoldumben

Angel canım sanada dün doktorum verdiği doğal ilaç tavsiyesini yazayım hemen..Elma - kuru kayısı ve kuru erik şekersiz suda kaynat ve gün içinde iç..canım ben içtim henüz bir cacık yok maalesef ama ümitliyim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…