ay canım benim bi göreceksin kocaman:)
bende çok heycanlanıyorum elini ayağını görecekmişiz inşallah:) benimde en son gördüğümde nokta kadardı:)
canımmm bende çok iyyim dün gördüm 5.5 cm olmuş :)) kocaman olmuş teyzesiiii..canım bende 12 şubatta gidiyorum 2 li test için ve aç gitmeye gerek yokmuş..canım selamm izmire annemlerin yanına gittim.. kaptım getirdim annemi .))) bundan sonra burdayım.. bu arada geliyomuşsun sende geliyomuşsun gelince hep beraber buluşsak ne güzel olur..
ben iyim sen nasılsın? bebişimiz nasıl 2li testi yaptırdın mı? benim önümüzdeki hafta sabah 10 da bişi sorcam kan tahlili aç mi gitmek gerekiyo??
Gözün aydın simbacım..sağlıkla al kucağına inşallahhhhhhhhh..aramıza hoşgeldinnnnMerhabalar,
Bugun doktora gittim. Masallah 10+4 gunluk oldu ptırcıgım. 2 hafta sonra ikili test için doktor randevu verdi.
İnsallah hersey hayırlı ve sağlıklı olur..
Hallisnacımmm canım ben şubat 20 de bir kontrolüm daha var o zaman belli olacak artık..o zaman mart için hemen bir tarih belirleriz hep beraber..ayyyy çokk heycanlııııııııııııyemekle ilgilenmeliyim..
pınarım ne zaman kesin olacak peki? buluşalım cidden.. ayarlarız ortak bir yer.. organize ederim.. ayy düşünsenize bi yere oturuyoruz hepimiz hamiş:) herkesin göbişi var:) insanların bakışını düşünün:) ayy süper olacak:)
gittim ben gelirim yine.
Merhabalar,
Bugun doktora gittim. Masallah 10+4 gunluk oldu ptırcıgım. 2 hafta sonra ikili test için doktor randevu verdi.
canımmm bende çok iyyim dün gördüm 5.5 cm olmuş :)) kocaman olmuş teyzesiiii..canım bende 12 şubatta gidiyorum 2 li test için ve aç gitmeye gerek yokmuş..
Ben geçen haftaki grubuda beğendim..kavga gürültü terbiyesizlik yoktu ..bu haftada öyle allahtan..bence bugün kız güzel yaptı ama 22 puan aldı ..bence 1. olmalıydı bu kızcağız..hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin, allah tamamına erdirsin .
ben de "yemekteyiz"e takıldım bu hafta almanya fena değildi, bakalım şarkıcı kıza kaç puan gelecek onu bekliyorum, eşim de trabzon maçını seyretmek için tutturuyor, bugün işe gitmedi, kar keyfi yaptık evde...
evaa, sende de bulantı falan yok galiba, şanslıyız aslında maşallah maşallahh
ultrasondan önce tatlı birşeyler çikolata falan bebeği hareketlendirdiğini ben de duydum...
aç tok farketmezmiş 2'li test için, inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar
haftasonu benden başka testi olan var mı ?
[/I][/B]
:ecrin_bebek:evet arkadaşım bende en son gördüğümde nokta kadar bişeydi cumartesi senin gibi 10 hafta 3 günlüktü giitm kocaman olmuş maşşallah elleri ayakları gayet net çırpınıp duryordu.doktor bak elleri ayakları kalbi atıyor dedi sonra bir hareket gördüm elimi hareket ediyor dedim sonra allahım göörmen laım zıp zıp hiç durmuyordu doktor annesi sana gösteri yapıyor bak dedi.RABBİM HERKESİN BEBEĞİNİ KORUSUN SAĞLIKLA BÜYÜSÜN SAĞLIKLA GELSİNLER DÜNYAYA...a.s.
Merhabalar,
evaa, sende de bulantı falan yok galiba, şanslıyız aslında maşallah maşallahh
ultrasondan önce tatlı birşeyler çikolata falan bebeği hareketlendirdiğini ben de duydum...
aç tok farketmezmiş 2'li test için, inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar
haftasonu benden başka testi olan var mı ?
yemekle ilgilenmeliyim..
pınarım ne zaman kesin olacak peki? buluşalım cidden.. ayarlarız ortak bir yer.. organize ederim.. ayy düşünsenize bi yere oturuyoruz hepimiz hamiş:) herkesin göbişi var:) insanların bakışını düşünün:) ayy süper olacak:)
gittim ben gelirim yine.
kızlar ya sizinde çok akıntınız varmı .Afedersiniz benim koyu kıvamlı akıntım var sizinde var mı?Bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum..
Ben geçen haftaki grubuda beğendim..kavga gürültü terbiyesizlik yoktu ..bu haftada öyle allahtan..bence bugün kız güzel yaptı ama 22 puan aldı ..bence 1. olmalıydı bu kızcağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?