hoşgeldin canım...sen ne zaman bebeklerin cinsiyetini öğreneceksin..?
hoş buldum hayatım.bu gün girdik ultrasona doktorumuz biri erkeye benziyor dedi.10 şubatta kontrolum var o zaman bence daha da belirginleşir...
merhaba canım, maşallah iyi geçmiş kontrol. 7. oğluşumuz mu geliyorrr
pınarım sen martta mı gelecektin türkiye'ye? yoksa başkası mıydı? herkes karıştı:)
ebrunun kontrolü c.tesi diye biliyorum..
çalışanlara ALLAH güç kuvvet versin cidden ya.. az kaldı inş.. herşey bebişler için..çalışkan annelerin çalışkan bebişleri olacak onlar inş..
Az kaldı özgürlüğe Özlemdcim en 20 dk daha sabret
Angel canım sanada dün doktorum verdiği doğal ilaç tavsiyesini yazayım hemen..Elma - kuru kayısı ve kuru erik şekersiz suda kaynat ve gün içinde iç..canım ben içtim henüz bir cacık yok maalesef ama ümitliyim zemuszemus
pınarım sen martta mı gelecektin türkiye'ye? yoksa başkası mıydı? herkes karıştı:)
çalışanlara ALLAH güç kuvvet versin cidden ya.. az kaldı inş.. herşey bebişler için..çalışkan annelerin çalışkan bebişleri olacak onlar inş..
Biz de 15 dk içinde çıkıcaz kızlar akşamda bir ılık duş sonra yatak herhalde(arada da yemek yerim tabii) çok yorgunum. Hepinizi çok öpüyorum bugün müdürüm yoktu rahat yazdım yarın bu kadar çok yazamam herhalde ama yine uğrarız teyzeleri. Hadi baş baş
Hallisnacım doktorum ok derse evet martta gelmek istiyorum..ayyy ne güzel olur ortak bir nokta belirleyip gelebilen herkes ile bir araya gelsekkkkk :))pınarım sen martta mı gelecektin türkiye'ye? yoksa başkası mıydı? herkes karıştı:)
Hallisnacım doktorum ok derse evet martta gelmek istiyorum..ayyy ne güzel olur ortak bir nokta belirleyip gelebilen herkes ile bir araya gelsekkkkk :))
Ayy Ebrucum valla iyi sabır var sende :)) nasıl dayandın yavru kuşum kadar vakit ...ayyy şimdi bir göreceksin ki kıpır kıpır muhteşem bir küçük insan ...ben her seferinde bakmaya doyamıyorum valla hiç bitmesin istiyorum o vakit..sana da öyle olacak eminimki..Cumartesi yaklaştıkça heyecan basıyorrrrrrrrrr 16 aralık'tan beri görmedim bebişi o zaman bebiş bile değildi şimdi nasıl acabaaaaaa
Hallisna başkanımız bir organizasyon yapar artık bizim için kaydirigubbakcemile5inş. Pınarcım inş. ben de onu diyecektim neyse yarın konuşuruz... ben çıktım ii akşamlar annecikler optm hepinizi :)))
bensiz konuşmayın pleaseee :))))
Cumartesi yaklaştıkça heyecan basıyorrrrrrrrrr 16 aralık'tan beri görmedim bebişi o zaman bebiş bile değildi şimdi nasıl acabaaaaaa
inş. Pınarcım inş. ben de onu diyecektim neyse yarın konuşuruz... ben çıktım ii akşamlar annecikler optm hepinizi :)))
bensiz konuşmayın pleaseee :))))
Ayy Ebrucum valla iyi sabır var sende :)) nasıl dayandın yavru kuşum kadar vakit ...ayyy şimdi bir göreceksin ki kıpır kıpır muhteşem bir küçük insan ...ben her seferinde bakmaya doyamıyorum valla hiç bitmesin istiyorum o vakit..sana da öyle olacak eminimki..
ben geldiğimde şekerim mart ayında buluşacağız..fuar muar karıştırma sen şimdi :))))))fuarda buluşalım mesela ....
sevgili Evaa hoşgeldiinnnnn..nasılsın iyimisn ? gelmiyorsun merakta kalıyoruz..herkese iyi akşamlarrr..
Ben hamile gibi olmadığımdan havaya pek giremedim bakalım şu testten sonra belki birşeyler değişir, doğurduğumda bile bön bön bakacam galiba ...
2 ay olacak neredeyse değil mi :roflol: Bu 3. dr randevum olacak; kese, kalp,2'li test :)) inşallah iyi geçer 2.5 gün kaldııııııııııı yine evhamlanmaya başlarımmmm bakalım bizim ki gösterecek mi pıtıyı :))
sevgili Evaa hoşgeldiinnnnn..nasılsın iyimisn ? gelmiyorsun merakta kalıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?