2010 Ağustos Anneleri

pınarım sen martta mı gelecektin türkiye'ye? yoksa başkası mıydı? herkes karıştı:)
ebrunun kontrolü c.tesi diye biliyorum..
çalışanlara ALLAH güç kuvvet versin cidden ya.. az kaldı inş.. herşey bebişler için..çalışkan annelerin çalışkan bebişleri olacak onlar inş..

Biz de 15 dk içinde çıkıcaz kızlar akşamda bir ılık duş sonra yatak herhalde(arada da yemek yerim tabii) çok yorgunum. Hepinizi çok öpüyorum bugün müdürüm yoktu rahat yazdım yarın bu kadar çok yazamam herhalde ama yine uğrarız teyzeleri. Hadi baş baş

amiin amiiinn... şu işlerim sürekli şu saatlerde artıyor.. yurtdışı yeni uyanıyor... okuyorum kızlar burdayımm unutmayın beni ama yazamıyorum.. müdürüm gitti.. yine yalnızlardayımm... oofff ooyyyy ....

tamam canım inşalalh yapayım bunuda faydası olur(

amin canım şu sandalyede akşamı etmek o kadar zorki belim kopuyor tuvalet işi zor yemek işi zor ama az kaldı Allah ın izniyle çıkıp gidicez inşallah :))

görüşürüz canım
iyi akşamlar bende yatmayı planlıyorum ama azcık ütü yapsamda olur bakalım
öpüyoruz bisde seniiiŞeniz

Hallisnacım doktorum ok derse evet martta gelmek istiyorum..ayyy ne güzel olur ortak bir nokta belirleyip gelebilen herkes ile bir araya gelsekkkkk :))

Cumartesi yaklaştıkça heyecan basıyorrrrrrrrrr 16 aralık'tan beri görmedim bebişi o zaman bebiş bile değildi şimdi nasıl acabaaaaaa

Hallisnacım doktorum ok derse evet martta gelmek istiyorum..ayyy ne güzel olur ortak bir nokta belirleyip gelebilen herkes ile bir araya gelsekkkkk :))

inş. Pınarcım inş. ben de onu diyecektim neyse yarın konuşuruz... ben çıktım ii akşamlar annecikler optm hepinizi :)))

bensiz konuşmayın pleaseee :))))

Cumartesi yaklaştıkça heyecan basıyorrrrrrrrrr 16 aralık'tan beri görmedim bebişi o zaman bebiş bile değildi şimdi nasıl acabaaaaaa
Ayy Ebrucum valla iyi sabır var sende :)) nasıl dayandın yavru kuşum kadar vakit ...ayyy şimdi bir göreceksin ki kıpır kıpır muhteşem bir küçük insan ...ben her seferinde bakmaya doyamıyorum valla hiç bitmesin istiyorum o vakit..sana da öyle olacak eminimki..

ay canım benim bi göreceksin kocaman:)
bende çok heycanlanıyorum elini ayağını görecekmişiz inşallah:) benimde en son gördüğümde nokta kadardı:)

inş. Pınarcım inş. ben de onu diyecektim neyse yarın konuşuruz... ben çıktım ii akşamlar annecikler optm hepinizi :)))

bensiz konuşmayın pleaseee :))))

iyi akşamlar canımmmolumunekankayizsmileŞeniz

Ben hamile gibi olmadığımdan havaya pek giremedim bakalım şu testten sonra belki birşeyler değişir, doğurduğumda bile bön bön bakacam galiba ...

2 ay olacak neredeyse değil mi :roflol: Bu 3. dr randevum olacak; kese, kalp,2'li test :)) inşallah iyi geçer 2.5 gün kaldııııııııııı yine evhamlanmaya başlarımmmm bakalım bizim ki gösterecek mi pıtıyı :))

ebru bende senin gb hala hamilelik havasına giremedim.. bebişlerimizle beraber karnımızda büyünce anlıcaz herhalde..

hayırlı güzel haberler alırsınn inşallah bunun yanında da pıtıyı da görürsün inşallahh

sevgili Evaa hoşgeldiinnnnn..nasılsın iyimisn ? gelmiyorsun merakta kalıyoruz..

canım selamm izmire annemlerin yanına gittim.. kaptım getirdim annemi .))) bundan sonra burdayım.. bu arada geliyomuşsun sende geliyomuşsun gelince hep beraber buluşsak ne güzel olur..
ben iyim sen nasılsın? bebişimiz nasıl 2li testi yaptırdın mı? benim önümüzdeki hafta sabah 10 da bişi sorcam kan tahlili aç mi gitmek gerekiyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…