eşlerde dahil mi?:))
işimiz zorda o açıdan :))
pınarcım hoşbulduk vallahi telaş içinde geçiyor bu ara günler o yuzden okusam bile yazamadığım oluyor ama sizi takip ediyorum:)
allaha şükür iyiyiz herşey yolunda teyzesi:)
dorukk güzel haberlerini aldığım için çok sevindim allah meleklerini ve seni korusun
dorukk ve italyadan güzel haberlerinizle gelmişsiniz çok şükür ALLAH daim etsin..
cinsiyet konusuna gelince göğüslerim oldukça büyüdü ve göbeğim sivri değil.. ben bu denli kız belirtisi verirmişimde sonradan erkeğe dönermiş:)
Sohocum bu pazar benimde doğum günüm:):)
Selam kızlar nasılsınız?Ben iki gündür giremiyorum daha doğrusu yataktan başımı kaldıramıyorum.Pazar gününden beri baş ağrısı çekiyorum.Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu ağrıları.Dün dayanamadım.Doktoruma gittim.Yapabilecek bişey yok dedi minosetten başka bişey içemezsin dedi ve serum verdi.3 4 saat hastanede kaldım.Hala çok kötüyüm.Şimdi rezene çayı içiyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum inşallah bebişe de bir zararı yoktur.Sizin minoset dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?uçan kuştan medet umuyorum YARDIMMMM?????
dorukk ve italyadan güzel haberlerinizle gelmişsiniz çok şükür ALLAH daim etsin..
cinsiyet konusuna gelince göğüslerim oldukça büyüdü ve göbeğim sivri değil.. ben bu denli kız belirtisi verirmişimde sonradan erkeğe dönermiş:)
Sohocum bu pazar benimde doğum günüm:):)
canım geçmiş olsun... önerebilceğim bişey yok ama rezene konusunda emin değilim bi yerde sanki hamilelikte içilmesi sakıncalı die okumuştum ama tam hatırlamıyorum istersen internetten bi bak bilgisayar başındayken tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan
Selam kızlar nasılsınız?Ben iki gündür giremiyorum daha doğrusu yataktan başımı kaldıramıyorum.Pazar gününden beri baş ağrısı çekiyorum.Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu ağrıları.Dün dayanamadım.Doktoruma gittim.Yapabilecek bişey yok dedi minosetten başka bişey içemezsin dedi ve serum verdi.3 4 saat hastanede kaldım.Hala çok kötüyüm.Şimdi rezene çayı içiyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum inşallah bebişe de bir zararı yoktur.Sizin minoset dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?uçan kuştan medet umuyorum YARDIMMMM?????
canımm çok çok teşekkür ederim.. bebişlerimizle eşlerimizle ailemizle sağlığımızla huzurumuzla ömür geçirmek nasip olsun hepimize inş..hallisnacım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun kızın inş. şimdiden yeni yaşında kutlu ve hayırlı olsun a.s.
aaaa aaaa ne güzel ne şans :))) Allah bebeklerimizle beraber yeni mutlu yıllar nasip eder inş. :)):Saruboceq:
Ya tepkİ verİn duydunuz dİ mİ?sakın sakın rezene İÇmeyİn burun aÇmak İÇİn vİks sÜr canım benİm baŞ aĞrım genelde burun tıkanıklıĞından oluyor. Ama rezeneye hayırrrrrr
Ya tepkİ verİn duydunuz dİ mİ?sakın sakın rezene İÇmeyİn burun aÇmak İÇİn vİks sÜr canım benİm baŞ aĞrım genelde burun tıkanıklıĞından oluyor. Ama rezeneye hayırrrrrr
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?