2010 Ağustos Anneleri

ayyy keşkeee.... aynı gün doğsalar ne güzel oluurrr :)))

ben de eskiden çok içerdim çayı günde 10 bardak falan masa başı işi olunca sıkıntıdan sürekli çay içiyordum ama şimdi günde 3 bardak bile olmuyor çaycının bile dikkatini çekmiş sürekli neden çay içmiyosun diyor:))
baya soğudum yani şükür:)
2 litreye yakında su içiyorum
malesef 1 bardakta nescafe o da sırf kabızlık için:))

dün benim doktorumda dedi şeyet kahve iyi geliyorsa günde 1 bardak içebilirsin diye..tabii burada espresso veya cappucino var sadece ..ama ben maalesef en son bir deniyim dedim lavoboya zor attım kendimi..içemiyorum kahve ..oysa ne severdim akşam yemeklerinden sonra şööleeee bir türk kahvesi keyfini..hatta şımarıklığına bi de kapatırdım bakardımmm bebek geliyor mu diye ...hehehhe

ben başlarda hergün süt içiyordum ama neredeyse 10 gündür süt içemiyorum gerçi peynir yoğurt yiyorum ama keşke sütte içebilsem

bana da dr önermişti geçen sene ameliyattan sonra 3 gün çıkamadım dedi ki tuvalete çıkmadıkça taburcu olamazsın sonra dedi nescafe iç bende 3 ü 1 arada içiyorum çok iyi geliyor:)
ama türk kahvesini bi sevemedim kayınvalidemler çok içer sabah kalhvaltısından sonra görümcem yapar herkese yarım saat onunla keyf yapar :)) sonrada kapatırlar:)) dediğin gibi dalgasına:)

hayatım bana doktorum eğer kahve içeceksen türk kahvesini tercih et demişti en az işlemden geçen oymuş ama 1-2 fincanı geçme mümkünse yemeklerden 2 saat sonra olmasına dikkat et demişti

ben başlarda hergün süt içiyordum ama neredeyse 10 gündür süt içemiyorum gerçi peynir yoğurt yiyorum ama keşke sütte içebilsem
Aslıcım valla bende şaşırdım kaldım..süt iç, yoğurt ye, meyve ye, sebze ye, balık ye, kırmızı et beyaz et ye, ceviz ye, fındık fıstık ye...günde 2 litre su iç ..anacım biz dünya gibi olucaz bu gidişleee..neyi yiyip neyi içeceğimi şaşırıyorum yaaa

Teşekkür ederim kahve,muz ve ayak banyosu olayını deniycem...

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalınmirmirmirmir

görüşürüz canım
Allah yardımcın olsun bi an önce geçer inşallah ağrıların

ben hiç içemiyorum canım eksiği yoğurt peynirle gidermeye çalışıyorum çünkü ben hiç içemem sütü (

h2o

umutla bekliyorum

merhaba arkadaşlar.
6.haftamdan bu yana kontrole gidiyorum bebeğin kalp atışını duyamıyorlar,kese gayet düzgün bi anormallik gözükmüyor kalp atımı dışında.şu an 7+4 hamileyim 1 haftadır gitmedim kontrole bekliyorum zaman geçmesini.
eğer karnımda cansız bişey olsaydı bi belirti vermezmiydi iki haftadır.ben iyiym şükür kanama vs. yok

h2o 20ocakta böyle bir konu açmış en son.. ve bir daha giriş yapmamış siteye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…