2010 Ağustos Anneleri

herkez nerede kızlar kaçmışsınız hepiniz hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzerezemuszemus

kızlar ya sizinde çok akıntınız varmı .Afedersiniz benim koyu kıvamlı akıntım var sizinde var mı?Bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum..

Canım benim de çok akıntım var.Ben doktoruma söyledim pek önemsemedi.Kötü kokulu olup olmadığını sordu falan bir antibiyotik verdi bebeğe zararı yokmuş.Ben kullanmadım başta antibiyotiği sonra grip nezle olunca kullanmaya başladım şimdi.Anlayacağın pek önemli bişey değil sanırsam ama sen yine de bir doktoruna danış..

Valla kızlar ben 9 şubatı bekleyemedim bugün güvendiğim bi radyoloji uzmanına gittim. ıyice baktırdım bebişe. Herşey normel dedi doktor..ense kalınlığı 1.7 çıktı. Sonrasında bi deeeeeeeee büyük ihtimal kız bebek bu dedi. Bakalım 9 şubatta gittiğimde diğer doktorlar ne diyecekler.

dorukk cum ben kan sulandırıcı iğneyi iki gün önce bıraktım.yarın sabahta serklaj olcam.anestezi doktoru ile de görüstüm o beni biraz daa rahatlattı.sen benim kanamam oldu diye yazmıstın ya bende gidip doktorla konustum bir arkadasımın kanaması oldu dedim oda bana serklajdan dolayı kanama olmaz dedi.serklajda dikiş biile atılmaz özel bir dikiş atılır burada yapılan işlem aslında büzme dikiş değil dedi bakalım tabi bunu yarın görecez.bide rahmimde genişleme varmıs bu ndenle gereklimiş.yarın gelişmelerden szleri haberdar ederim..

dorukk cum ben kan sulandırıcı iğneyi iki gün önce bıraktım.yarın sabahta serklaj olcam.anestezi doktoru ile de görüstüm o beni biraz daa rahatlattı.sen benim kanamam oldu diye yazmıstın ya bende gidip doktorla konustum bir arkadasımın kanaması oldu dedim oda bana serklajdan dolayı kanama olmaz dedi.serklajda dikiş biile atılmaz özel bir dikiş atılır burada yapılan işlem aslında büzme dikiş değil dedi bakalım tabi bunu yarın görecez.bide rahmimde genişleme varmıs bu ndenle gereklimiş.yarın gelişmelerden szleri haberdar ederim..

oh ben sonunda bende tablo yapabildim..gecen seferki baya karmasıktı..becerememiştim.tesekür ederim hallisna..

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık....
yarın inş sorunsuz sıkıntısız kolayca olsun serklajın.. sağlıklı bir şekilde aramıza dönmen nasip olsun inş.. içini ferah tut yeterki.. herşey güzel olacak inş..
ALLAH.a emanetsiniz canım..

aaa hallisna senle aynı gün dogum yapaakmısız şimdi farkettim bunu valla.gerci bu günlerde degişme olabilirmiş ama..gerci bakalım o günleri bir görelimde.hayırısıyla..

aaa hallisna senle aynı gün dogum yapaakmısız şimdi farkettim bunu valla.gerci bu günlerde degişme olabilirmiş ama..gerci bakalım o günleri bir görelimde.hayırısıyla..
canımm benim sohoya sözüm var ama:) sende katıl bakalım:)
ne kıskançsınız heee... sırf ben doğurcam diye hepiniz toplaşıyorsunuz.... naniknanik naniknanik naniknanik

valla öyle bakalım kim kimle aynı gün doguracak.cok aynı günde dogum yapanlar olur gbi sanki..sonra düşünsene herkes bebişlerini alıp ortak bir yerde bulusmusuz.bu kadar kişi..ilginç olurdu..

farkında mısın canım,gerçi daha erken ama son adet tarihleri biribirine yakın olanlarn cinsiyetleri de aynı gibi şimdilik.. çok eksik var ama bana sankim öyle geldi..

seninki kızdı galiba sen nasıl ögrendin bu kadar erken söyleyebiliyorlarmı cinsiyetini aslında ben merak ediyorum ama eşim bilmeyelim diye ısrar ediyor.doktor bir dahaki kontrole agzından kacırır gibi bakalım ne olacak.burada yazılan bazı hurafeler erkek diyor bazılarıda kız diyor su cin takvimine göre kız ikili test sonuunda su free htbg miydi ne o 28 ona görede erkek bakalım ne olcak hayırlısıyla saglıklı olsunda.hayırlısı ne ise o olmalı zaten..

Arkadaşlar ben canla başla geçmiş sayfaları okuyorum tam 3 saat olmuş ama hala 124. sayfadayım.ben okudukça sizde büyük bi hızla ilerliyosunuz sanırım doğuma kadar yetişeblişicem sizlere:)

amin canım sağlıklı olsunlar inş en önemlisi..
doktor kesin değil ama olabilir dedi.. ben tüm hurafelere uyuyorum:) doktorum ehil,usg cihazı çok iyi.. ve eşimin sülalesi kız:)
hep kız hissettim başından beri.. bakalım 25şubatta yeni kontrol var ozaman kesinleşir inş..
eşinde çok sabırlıymış:) biz çatlarız yahu:)

ben yatıyorum artık... yarın için en güzel dileklerimi iletiyorum tekrar tekrar...
beyz2 canım yazmadın hiç..
ikinize de iyi geceler... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…