2010 Ağustos Anneleri

gurbette herşey zor, yaşamak zor ,hastalanmak zor,insanın en güzel olayı anne olmak bile zor.11+2 günlük hamileyim sade bir sefer kese için oda hamileliğim kesin olsun diye doktora gittim.25 aralıkta gittiğim doktor ne kalp atışı için nede başka bir şey için çağırdı.mart ın 5 gel dedi kontrole.akıntım oldu gittim kızdı ne var geliyorsun abartma okadar dedi.işin kötüsü burda başka doktorda yok .hamilelik belirtilerimde o kadar cok değil ne kusmam var ne karınım belirgin ne aş erme var sadece uyumak istiyorum.eşimde dün dedi senin hamileliğin de bir acayiplik var türkiyey gidelim .iyiçe kafam karıştı acaba bir sorun mu var bilemiyorum.birde bana kızıyor eşim bana türkiyede doğur buralarda olmaz diyordu bende yok sen yanımda ol tüm hamileliğim boyunca diyordum sanırım haklı buralarda cok zor olacak.gözünü seveyim memleketimin .arkadaşlar birde bağcılar bahçelievler çivarı doktor yada hastane bilgisi verebilirseniz sevinirm.

günaydın güzel anneler tatlı bebişler. valla geçmişi okumaya üşendim çok yazmışsınız dün akşam üzeride işim vardı okumamaya karar verdim umarım herşey yolundadır.

rüyamda doğum sancım gelmiş çok fenaydı annem bağırsana kızım sancın mı yok diyor ben ahtım var anne bağıramam diyorum. sonra ebe sonda mı takalım wcyemi gidersin diyor ben giderim diyorum ayy bi uyandım bi şıkışmışım sormayın:)))

imren üzme kendini bebeğini düşün eğer imkanlarınız elveriyorsa türkiye ye gel bence burda bakın güzelce sonuçta hamilesin kafanın rahat olması lazım

kızlar nerdesiniz ya sıkıldım ama
midem çok yanıyor dün gece yatarken geçti inanırmısınız ve sabah kahvaltı yaptıktan sonra tekrar başladı off ve bu giderek artıyormuş çıldırırım ben ya

günaydın günaydınn.
mide yanması ekşimesi benim en büyük arkadaşım oldu
açken yanar tokken yanar
ne yersem yanar....

dün eşimle ve kardeşimle dışarı çıkalım bikaç avm gezelim dedik.ne kadar pahalı bebek eşyaları.gerçi izmirimin kemeraltısı var ben herşeyi oradan almayı düşünüyorum.mağazalarda nerdeyse 3 katı herşey.

mothercare falan bi body alttan çıtçıtlı 10 lira. minnacık bebek zaten hemencikde büyüyor tabi tercih meselesi bu tür şeyler.herkes bütçesine göre takılıyor.

bu arada örgü bebejk battaniyesi örneği arayan varsa gayet kokoş ve şık bi model buldum annemin komşuları seferber oldu 2 gündür örnek çıkartıyorlar:):)buradan ekleyebilirim

evet efsanur peki nasıl geçicek bi bilgin var mı soda iyi geliyor gibi ama günde en fazla 2 tane içilir.
artık eşimde kızıyor sürekli hasta modundasın diye haklıda ama kendimi hep yorgun hissediyorum hergün bi tarafım ağrıyor

bizimkiler yaz bebeği olacak hemde en sıcak zamanında. bolca askılı çıtçıtlı atlet body almak lazım.kışa da ele avuca iyice gelir şıkır şıkır giydiririz inşallah inşallah

aa eklersen çok sevinirim bende anneme gönderirim.
bu arada bende alışverişi izmirden yapıcam odasını karabağlardan almayı düşünüyorum kardeş mobilya varmış sanırım orda güzel bi oda vardı tabi o oda kızım olursa olur ancak

günaydın herkeseeee. mide yanması bebeğin saçları çıkmaya başladığında olur derdi annem ama dr ile görüştünüz mü? bu arada ben de grip oluyorum sanırım çok başım ağrıyor ve boğazın şişmiş artı sürekli soğuk sğuk terler döküyorum. sanırım annelik insana extra kuvvet veriyor normalde benbu halde yataklara düşerken ilaçları almaya başlamışken sırf bebeğime zarar verir korkusuyla ayakta atlatıyorum. ben annemi çok sevdiğimi sanırdım ama şimdi çok çok daha fazla seviyorum anne olmak ne zormuş meğer.

günaydın canımm nasılsın
benimde midem hep yanıyor bu sefer gidince sölücem doktora bakalım ne di
cek

günaydın günaydınn.
mide yanması ekşimesi benim en büyük arkadaşım oldu
açken yanar tokken yanar
ne yersem yanar....

günaydın efsanur sen nasılsın canım
bende zaten reflü var birde hamilelik olunca iyice belirginleşti (

benim bebiş ağustos sonu geliyor hatta eylül başı ama ben yinede bu topicten ayrılamadım ilk öğrendiğimizde 28 ağus. demişti dr sonra eylül dedi geç döllenmişiz:) gerçi marmariste yaşıyorum hep yaz:))

valla canım geçmiyor çünkü hormonel bişey bu.doktora da danıştım. tek lokma dahi yiyemeyecek derecede olunursa bulantı hapı vs başvurmayı uygun görüyorum dedi.azda olsa yiyebiliyorsan sana ne iyi geliyosa onu ye dedi.sen 1 muz yesen bebek onla 1 hafta beslenir şu aşamada çünkü daha çok küçük dedi.

leblebi dediler çubuk kraker dediler hepsini yedim dahada kudurdu resmen.bazen sakız çiğniyorum naneli falım gibi rahatlatıyo biraz ama çok çiğneyinde oda bulandırıyo:)

yağlı baharatlı çok soslu yiyecekler yemiyorum susamlı yiyecekler yemiyorum mayalı yemiyorum aşure ayı geçti ben aşure yiyemedim.

böyle böyle geçireceğiz inşallah canım.

angel sende demi var aynı şikayet nette 5. aydan sonra başlar ve artarak devam eder diyor bizlerin şimdiden başladı artarak nasıl devam edicek(

karabağlarda snayi denen arklalarıda gezin derim. aynı kaliteyi daha uyguna da bulabilirsin.öndeki mağazalarda biraz daha fiyatlı ve ne fiyat veriyosa yarısını teklif et :):)

önceden ankarada yaşadığım için biliyorum ankaranın siteleri gibiymiş sanırım biz gerçi 9. ayda falan almayı düşünüyoruz daha çok var.
sebebine gelince annem tutturdu ben alıp getiricem eşim benim başımın etini yiyor ilk bebeğimiz ben kendim seninle seçmek istiyorum annemde yazık bize masraf olmasın diye işte. bende annemi kandırdım izmirden alırız son ay diye bakalım beni neler bekliyor:))

kısslaarrr kıslaarr ben de geldiiimmm...

günaydıınnn... opuyorumnanaktan

bugün herkes erkenci maşallah bu saatte sayfalar ilerlemeye başlamış ne güzel...

ben de geldim yine masamın başına hemen açtım topikimizii .. benim de biraz başım zonkluyor bugün yine.. bakalım akşama kadar dayanabilecek miyimm

iyi günler dilerim canlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…