battaniye güzel ama bu nasıl yapılr ya çok zor gibi. gerçi annem yapar sanırım
battaniye güzel ama bu nasıl yapılr ya çok zor gibi. gerçi annem yapar sanırım
bizimkiler yaz bebeği olacak hemde en sıcak zamanında. bolca askılı çıtçıtlı atlet body almak lazım.kışa da ele avuca iyice gelir şıkır şıkır giydiririz inşallah inşallah
günaydın herkeseeee. mide yanması bebeğin saçları çıkmaya başladığında olur derdi annem ama dr ile görüştünüz mü? bu arada ben de grip oluyorum sanırım çok başım ağrıyor ve boğazın şişmiş artı sürekli soğuk sğuk terler döküyorum. sanırım annelik insana extra kuvvet veriyor normalde benbu halde yataklara düşerken ilaçları almaya başlamışken sırf bebeğime zarar verir korkusuyla ayakta atlatıyorum. ben annemi çok sevdiğimi sanırdım ama şimdi çok çok daha fazla seviyorum anne olmak ne zormuş meğer.
angel sende demi var aynı şikayet nette 5. aydan sonra başlar ve artarak devam eder diyor bizlerin şimdiden başladı artarak nasıl devam edicek(
ben şimdilik oda düşünmüyorum biraz fazla masraflı olacak bize.bakalım dedlerden gelirse hayır demem tabi :):)
bi beşik yada pazrk yatakla idare edicem şimdilik. tabi zaman ne gösteriri bilmiyorum.bide park yatağa sepet beşik bibi süs dikmişer burada gördüm çok şık olmuş ilk aylarda onu düşünüyorum .
imrencim günaydıınn sanırım okuyorsun... bahçeliveler yakında bir hastane sormuşsun yine.. ben nisaya gidiyorum dedim ama eğer istemezsen.. Medicana, Medical Park, JFK Hospital gibi bir çok hastane daha var.... onları araştırabilirsin... hepsi büyük özel hastaneler..
Yeni örgü bebek battaniyesi 2010 | Dantel oya örgü elişi örnekleri modelleridantel
bahsettiğim battaniye modeli kızlar
kısslaarrr kıslaarr ben de geldiiimmm...
günaydıınnn... opuyorumnanaktan
bugün herkes erkenci maşallah bu saatte sayfalar ilerlemeye başlamış ne güzel...
ben de geldim yine masamın başına hemen açtım topikimizii .. benim de biraz başım zonkluyor bugün yine.. bakalım akşama kadar dayanabilecek miyimm
iyi günler dilerim canlar,
ben de oda yapmayı düşünmüyorum efsanurcum... zaten 2-3 yaşına kadar bebek odasında yatmıyor... hatta büyük beşiklerden bile almicam.. geçen gün keşfettim kraft dondolino diye bir böle sepet beşik gibi bişey var.. ufak ve bebek 3 yaşa kadar onda uyuyabiliyor bebeği yanımda yatırmayı düşündüğüm için boyutları da küçük ondan almayı düşündük eşimle biraz büyüyünce oda hazırlar odasına geçiririz. google da aratın bir bakın isterseniz.
hatta ileriki zamanlarda bu sepet beşiği mama sandalyesi olarak da kullanabiliyorsunuz.. ayrıca ayarı var istediğiniz müddetçe bebeği kendi sallıyor:):)
evet soho güzel bişeye benziyo ama 2-3 yaşında bebekler çok hareketli oluyor ya rahat edebilirmi bunda diye geldi aklıma birden.
benim kuzenimin 2 yaşında oğlu var beşikten yer yatağına geçti mecburen.çocuk beşikten atlamaya başladı ssabahlarıbirazda haşarı velet sağolsun
evet soho güzel bişeye benziyo ama 2-3 yaşında bebekler çok hareketli oluyor ya rahat edebilirmi bunda diye geldi aklıma birden.
benim kuzenimin 2 yaşında oğlu var beşikten yer yatağına geçti mecburen.çocuk beşikten atlamaya başladı ssabahlarıbirazda haşarı velet sağolsun
imrencim günaydıınn sanırım okuyorsun... bahçeliveler yakında bir hastane sormuşsun yine.. ben nisaya gidiyorum dedim ama eğer istemezsen.. Medicana, Medical Park, JFK Hospital gibi bir çok hastane daha var.... onları araştırabilirsin... hepsi büyük özel hastaneler..
teşkkürler canım senin yazını okudum ben birkac tane alternatif olsun diye sormuştum.senin ki kac haftalık oldu.kızlar burda bir inanış varmış çoçuk doğana kadar hiç birşey almıyorlar nazar için.bilmem nekadar doğru
ben göztepe medikal parka gidiyorum çok ama çok memnunum ne dr gerekmeyen testleri veriyor ne de insanı panik yaptırıyor eski dr çok panikti ayrıca ssk da geçiyor. fiyatları da gayet iyi. artı ssk geçen çoğu hastane kendi hastaların aayrı ssk lıya ayrı muamele yapar nburada yok öyle 1 şey. özel sağlık sigortam var ama teminatım bozulmasın diye onu doğuma saklıyorum özel sağlıkta geçiyo.
ayrıca kızlar 1 şey sorucam ben bu erken döllenme geç döllenme olayını anlayamadım. bana da dr erken döllenme yumurtalıklarında erken çatlama olmuş dedi. ilk gittim 7 ağustos dediler doğum taihine 2. konrol de 3 ağustos dendi 2 li test için gittim 28 temmuz dedi giderek öne geliyo benim doğum bu gidişle temmuz başı doğurucam ben.
evet canım çok hoşmuş cicili bicili:))
hoşgeldin canımm günaydın nasılsın
başın ağrıyomuş inşallah bi an önce geçer canım helede zonklama çok fena
güzelmiş canımda birz küçülk değilmibilmiyorumkismile
nasık oluyormuş arka tarafı yatıyormu
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?