2010 Ağustos Anneleri

ben şimdilik oda düşünmüyorum biraz fazla masraflı olacak bize.bakalım dedlerden gelirse hayır demem tabi :):)

bi beşik yada pazrk yatakla idare edicem şimdilik. tabi zaman ne gösteriri bilmiyorum.bide park yatağa sepet beşik bibi süs dikmişer burada gördüm çok şık olmuş ilk aylarda onu düşünüyorum .

battaniye güzel ama bu nasıl yapılr ya çok zor gibi. gerçi annem yapar sanırım

evet canım battaniye çok güzel ama biraz uğraş istiyor sanırım :))) annem bana ördüğü battaniyeyi saklamış geçen gün çıkardı hiç bişey olmamış... bir yıkadık mı yine kullanılır :)))

bebişim 12. haftasını doldursun başlıyıcam hemen örmeye inşallah 2li testimiz falan da iyi çıkar bebeğimi görürüm hoplarken zıplarken hemen başlarım patiklere:)

bizimkiler yaz bebeği olacak hemde en sıcak zamanında. bolca askılı çıtçıtlı atlet body almak lazım.kışa da ele avuca iyice gelir şıkır şıkır giydiririz inşallah inşallah

inşallah canım ya
çok heycanlıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum yafrumu kucağıma alacağım günü
Allah ım hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize:Saruboceq:

günaydın canımcım
dikkat et kendine üşütme canım
doktorla haftaya 2 li teste gittiğimde görüşücem inş.kaydirigubbakcemile2

angel sende demi var aynı şikayet nette 5. aydan sonra başlar ve artarak devam eder diyor bizlerin şimdiden başladı artarak nasıl devam edicek(

evet hayatım malesef
ama ben de zaten mide şikayeti olduğundan iyice arttı:gitme:
normalde gaviscon içiyodum her yemekten sonra hamilelerede veriyomuş dr lar ama ben tam konuşmadan içmek istemiyorum
1 hafta daha dayanıcam artıkbilmiyorumkismile

ben de oda yapmayı düşünmüyorum efsanurcum... zaten 2-3 yaşına kadar bebek odasında yatmıyor... hatta büyük beşiklerden bile almicam.. geçen gün keşfettim kraft dondolino diye bir böle sepet beşik gibi bişey var.. ufak ve bebek 3 yaşa kadar onda uyuyabiliyor bebeği yanımda yatırmayı düşündüğüm için boyutları da küçük ondan almayı düşündük eşimle biraz büyüyünce oda hazırlar odasına geçiririz. google da aratın bir bakın isterseniz.

hatta ileriki zamanlarda bu sepet beşiği mama sandalyesi olarak da kullanabiliyorsunuz.. ayrıca ayarı var istediğiniz müddetçe bebeği kendi sallıyor:):)

imrencim günaydıınn sanırım okuyorsun... bahçeliveler yakında bir hastane sormuşsun yine.. ben nisaya gidiyorum dedim ama eğer istemezsen.. Medicana, Medical Park, JFK Hospital gibi bir çok hastane daha var.... onları araştırabilirsin... hepsi büyük özel hastaneler..

bende 17si gibi gideyim diyorum dr bana uğramana gerek yok aşağı büyük usgeye in direk demişti hani bi daha muayene ücreti vermiyeyim diye ama uğrıyıcam sorucam

evet soho güzel bişeye benziyo ama 2-3 yaşında bebekler çok hareketli oluyor ya rahat edebilirmi bunda diye geldi aklıma birden.
benim kuzenimin 2 yaşında oğlu var beşikten yer yatağına geçti mecburen.çocuk beşikten atlamaya başladı ssabahları birazda haşarı velet sağolsun

biz düşünüyoruz oda almayı ama 3 yaşına kadar falan giyinme odasını ayarlıyıcam onun için yatak odasının içinde çünkü sonra oda yapıcam biraz daha büyüsün kendi zevkine göre olsun diye ama gardrop falan almayı düşünüyorum

teşkkürler canım senin yazını okudum ben birkac tane alternatif olsun diye sormuştum.senin ki kac haftalık oldu.kızlar burda bir inanış varmış çoçuk doğana kadar hiç birşey almıyorlar nazar için.bilmem nekadar doğru

evet canım çok hoşmuş cicili bicili:))

hoşgeldin canımm günaydın nasılsın
başın ağrıyomuş inşallah bi an önce geçer canım helede zonklama çok fena

güzelmiş canımda birz küçülk değilmibilmiyorumkismile
nasık oluyormuş arka tarafı yatıyormu

kaydirigubbakcemile3

canım 2-3 yaşına girene kadar kullanmasakta en azından uykusu düzene girene kadar yanımda tutmak için ideal gördüm ben kullanan arkadaşlarımız var.. onlar da çok memnun.. hatta KK da bunun için bir forum var orada kullananlarda çok memnun olduklarını yazmışlar :)) ama tabi bende daha gerçeğini görmedim... görünce fikrim değişir mi bilmiyorumm

ben göztepe medikal parka gidiyorum çok ama çok memnunum ne dr gerekmeyen testleri veriyor ne de insanı panik yaptırıyor eski dr çok panikti ayrıca ssk da geçiyor. fiyatları da gayet iyi. artı ssk geçen çoğu hastane kendi hastaların aayrı ssk lıya ayrı muamele yapar nburada yok öyle 1 şey. özel sağlık sigortam var ama teminatım bozulmasın diye onu doğuma saklıyorum özel sağlıkta geçiyo.

ayrıca kızlar 1 şey sorucam ben bu erken döllenme geç döllenme olayını anlayamadım. bana da dr erken döllenme yumurtalıklarında erken çatlama olmuş dedi. ilk gittim 7 ağustos dediler doğum taihine 2. konrol de 3 ağustos dendi 2 li test için gittim 28 temmuz dedi giderek öne geliyo benim doğum bu gidişle temmuz başı doğurucam ben.

canım o burada da var... benim bebeğim bugün 13+3 günlük ne kadar çizelge geriden gelse de :) ama sonuçta 14. haftanın içindeyim...

buradaki arkadaşlarımızda ve ben de uzun zaman daha bişey almamayı düşünüyoruz :)))

canım sen boşveer düşünme bunlar çok kafa karıştırıcı şeyler :))) benim de 2li testte geri gelmişti.. ben normal doğum düşündüğüm için :) o günün gelmesini bekleyeceğim.. Allah nezaman nasip ettiyse artık o zaman görücez :)))

153derin bende geç döllenme var yani 14. gün yumurtlamış olarak düşünüyolar seni ve son adet tarihine göre hesaplıyorlar bebişi ama mesela ben 2. adetimi olmadan 1 hafta önce falan hamile kalmışım yani 14. gün falan değil 25 . gün gibi

evet canım arkaya yatıyormuşş.. ben de bir inceleyeceğim bakalım.. nette gördüklerimiz mama sandalyesi şekline getirilmiş olanlar... 15KG a kadar bebek taşıyabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…