arkadaşlar bebek nezaman ayrı odada yatırmak lazım.bizim eltinin kızı 3 yaşında odasında yatırıyorlar gece kalkıp annesinin yanın gidiyor birtürlü alıştıramadılar.
evet canım arkaya yatıyormuşş.. ben de bir inceleyeceğim bakalım.. nette gördüklerimiz mama sandalyesi şekline getirilmiş olanlar... 15KG a kadar bebek taşıyabiliyormuş...
arkadaşlar bebek nezaman ayrı odada yatırmak lazım.bizim eltinin kızı 3 yaşında odasında yatırıyorlar gece kalkıp annesinin yanın gidiyor birtürlü alıştıramadılar.
peki bayanlar aklınızda isim var mı belirlediğiniz? ben hep kız ismi düşünmüştüm erkek bulamıyoruz.
Merhaba Arkadaşlar,
bende 2010 ağustos annelerinden olacam inşallah, kısaca bebiş bilgilerimi veriyim,
son adet tarihim 30 ekim 2009, ikili testimi yaptım, bebişimi gördüm, elini ayağını, herşeyi normaldi. Cinsiyeti bir ay sonra öğreneceğiz.Eşim şu an yanımda değil, görevli.Bebişimle yanlızız.Sizleri okuyarak çok güzel zaman geçiriyorum.Uzun zamandır sizleri takip ediyorum, bugün bende üye olmaya karar verdim. Hepinizi kutlarım.:sm_cool:
Merhaba Arkadaşlar,
bende 2010 ağustos annelerinden olacam inşallah, kısaca bebiş bilgilerimi veriyim,
son adet tarihim 30 ekim 2009, ikili testimi yaptım, bebişimi gördüm, elini ayağını, herşeyi normaldi. Cinsiyeti bir ay sonra öğreneceğiz.Eşim şu an yanımda değil, görevli.Bebişimle yanlızız.Sizleri okuyarak çok güzel zaman geçiriyorum.Uzun zamandır sizleri takip ediyorum, bugün bende üye olmaya karar verdim. Hepinizi kutlarım.:sm_cool:
peki bayanlar aklınızda isim var mı belirlediğiniz? ben hep kız ismi düşünmüştüm erkek bulamıyoruz.
benim eşimde daha evlendiğimizden beri erkek çocuk istediğinden ismini buldu :)) Efehan olsun istiyor ismi.. ben de severim efe ismini itiraz etmedim.. ben kısa isimleri seviyorum..
ama kız olursa ne yapacağım konusunda bir fikrim yok henüz kız ismine karar veremedik...
merb canım hoşgeldin aramza
ne güzel bebeğin sağlıklı maşallah
ALlah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızım olursa ada istiyorum duru veya derin de olabilir artık oylamaya sunacağım:)))
ama erkek te kararsızım
hiç düşünmedik belki arda aslında ömer de çok seviyorum
abimde buğra demiş ismimize uyar diye :))
bakalım nasip ama ben cinsiyet, belli olsun hemen adını belirlemek istiyorum ona adıyla sesleneyim diye:kedi::kedi:
kısslaarrr kıslaarr ben de geldiiimmm...
günaydıınnn... opuyorumnanaktan
bugün herkes erkenci maşallah bu saatte sayfalar ilerlemeye başlamış ne güzel...
ben de geldim yine masamın başına hemen açtım topikimizii .. benim de biraz başım zonkluyor bugün yine.. bakalım akşama kadar dayanabilecek miyimm
iyi günler dilerim canlar,
bebişim 12. haftasını doldursun başlıyıcam hemen örmeye inşallah 2li testimiz falan da iyi çıkar bebeğimi görürüm hoplarken zıplarken hemen başlarım patiklere:)
Merhaba Arkadaşlar,
Günaydın güzel anneler... Nasılsınız? İyisinizdir inşallah??
Bugün kendimi uzun zamandan beri ilk kez iyi hissediyorum. Dün gece anladım ki kendimi çok salmışım. Bu sabah kalktım, genel temizlikten sonra bir güzel fön çektim, akşam da biraz makyaj yapayım diyorum; şöyle belli belirsiz. En yakın zamanda toparlanacağımdan eminim...
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. İnşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın...
canımm ada ve duru isimlerini ben de çok seviyorum.. ama bir bakıyorum şuan etrafımdaki 10 anneden 8 inin çocuğunun ismi ada soğuyorum bu sefer...
Günaydın güzel anneler... Nasılsınız? İyisinizdir inşallah??
Bugün kendimi uzun zamandan beri ilk kez iyi hissediyorum. Dün gece anladım ki kendimi çok salmışım. Bu sabah kalktım, genel temizlikten sonra bir güzel fön çektim, akşam da biraz makyaj yapayım diyorum; şöyle belli belirsiz. En yakın zamanda toparlanacağımdan eminim...
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. İnşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın...
evet burda hiç yok ama :))
o yüzden şanslıyım da kızım olursa tabi
ama bana oğlum olcak gibi geliyor:kedi:
selam canım hoşgeldin
ne iyi yapmışsın kendine gelmişsin
artık hamileliğimizin tadını çıkarmaya başlasak dimiiopuyorumnanaktan
oohh oohh şekerim sen de hoşgeldiin günaydııınn :)))
yaa bişi sorcam böle 2 3 kişiden nasıl alıntı yapıyorsunuz.. ben yapamıyoruummm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?