alıntı yap düğmesinin yanında MQ mudur nedir, o düğmeye basıver, kaç kişiye istiyorsan, en son kişiye de alıntı yap düğmesine bas açılıyor tamamı...
günaydın anneler ve bebişlerr...
"Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan bir çocuk babası F.K., temizlik hastası olduğunu söylediği eşi N.K.’nin, kendisini leke çıkarıcı Domestos’la yıkamasını gerekçe göstererek, boşanma davası açtı. F.K., beş yıllık eşinin, yiyecekleri elmayı bile çamaşır suyu ile yıkamasını da boşanma gerekçesi olarak gösterdi."
Vay anam vayy.. ohaoldumsmile
Günaydın kızlar , ikili test yaptıran var mı ? Özelde fiytlar ne kadar acaba ?
ayyy çok merci canımm.. çok teşekkür ederim.. hep özeniyordum size :)
canım bu arada evlilik nasıl gidiyor birbirinize alıştınız mı? daha yeni evliydiniz :)) biz ilk 6 ay kedi köpek gibiydikte siz o aşamaları bebek sayesinde atlattınız çok şükür hemen inş. :)
canım 2-3 yaşına girene kadar kullanmasakta en azından uykusu düzene girene kadar yanımda tutmak için ideal gördüm ben kullanan arkadaşlarımız var.. onlar da çok memnun.. hatta KK da bunun için bir forum var orada kullananlarda çok memnun olduklarını yazmışlar :)) ama tabi bende daha gerçeğini görmedim... görünce fikrim değişir mi bilmiyorumm
Şekercim biz o cicim aylarını bitireli seneler oluyor. 6. aydayız şükür. Sevgili ve nişanlıyken o kadar kavga ettik ki, şimdi kavga edecek konu bulmakta zorlanıyorum alsanaalsanasmile . Vallahi ne yalan söyleyeyim bebek bizim evliliğimizi düzene sokmadı, aksine beter etti; tabi ona göre bir sorun yok ama ben gerek annemi kaybettikten, gerekse hamilelikten kaynaklanan sorunlardan daha da saldım kendimi. Yeni yeni toparlanıyorum işte. Bebek yalnızca çekip gitmemi olanaksız hale getirdi şimdilik. Şu 3 seneden çok çektim; herşey bir yana o zamanlar çok yaraladı beni. Son olayları da biliyorsunuz, az daha gidiyordum. Sırtımda tek bir bıçaklık yer kaldı. Onu da saplarsa, artık nasıl iflah olurum bilmiyorum.
Günaydın kızlar , ikili test yaptıran var mı ? Özelde fiytlar ne kadar acaba ?
bende süslenmiyordum sonra eşim ya nolur haline bak ölmüş bitmiş gibisin ben senden daha mutluyum hamilesin diye dedi makyaj falan yap dedi bende hooop bi silkelendim dedim napıyorum ben ya :))
wild cat sen yeni evlimisin .
bizim 4 sene olucak nerdeyse ama kocişi hamile olunca tanıdım tam bi baba eşmiş valla maşallahhh
sallanan bi beşiği benimde çoğu arkadaşım öneriyor.umarım memnun kalırsın tabi bebişte:)opuyorumnanaktan
yarımız yaptırdı neredeyse canım... fiyat yaptıracağın yere göre değişiyor.. ben kendi hastanemde yaptırdım özel 105TL verdim..
selam canım hoşgeldin
ne iyi yapmışsın kendine gelmişsin
artık hamileliğimizin tadını çıkarmaya başlasak dimiiopuyorumnanaktan
ben de kız olsaydı ya tuana derin ya da tuana ada koyacaktım. aslında derin erkek ismide oluyor.
ben de bu aralar çok salmışım kendimi ama sabhları çok kötü oluyorum süslenecek halim olmuyor. hafta sonu annemin doğum günü ben de süslenicem püslenicem cnm çekti sizden :)
günaydın anneler ve bebişlerr...
"Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan bir çocuk babası F.K., temizlik hastası olduğunu söylediği eşi N.K.’nin, kendisini leke çıkarıcı Domestos’la yıkamasını gerekçe göstererek, boşanma davası açtı. F.K., beş yıllık eşinin, yiyecekleri elmayı bile çamaşır suyu ile yıkamasını da boşanma gerekçesi olarak gösterdi."
Vay anam vayy.. ohaoldumsmile
Şekercim biz o cicim aylarını bitireli seneler oluyor. 6. aydayız şükür. Sevgili ve nişanlıyken o kadar kavga ettik ki, şimdi kavga edecek konu bulmakta zorlanıyorum alsanaalsanasmile . Vallahi ne yalan söyleyeyim bebek bizim evliliğimizi düzene sokmadı, aksine beter etti; tabi ona göre bir sorun yok ama ben gerek annemi kaybettikten, gerekse hamilelikten kaynaklanan sorunlardan daha da saldım kendimi. Yeni yeni toparlanıyorum işte. Bebek yalnızca çekip gitmemi olanaksız hale getirdi şimdilik. Şu 3 seneden çok çektim; herşey bir yana o zamanlar çok yaraladı beni. Son olayları da biliyorsunuz, az daha gidiyordum. Sırtımda tek bir bıçaklık yer kaldı. Onu da saplarsa, artık nasıl iflah olurum bilmiyorum.
ben de 6 aylık evliiym ve 4 aylık hamile :)) ama kendimi çok saldım bu gidişle 4. yılımı göremicem kocam soğucak.
midem bulanıyo diye yemek desen yapamıyorum. yorgunum diye makyaj vs yapmıyorum. 1 de sarılmak istese ay çok sıcak yok burnum tıkalı diyip kaçıyorum. beni boşasa yeri. ama o da yavaş yavaş diyo sen evlenmeden daha cıvıl cıvıl giyiniyodun şimdi hep siyahlar hep makyajsızsın diyo.
ben de 6 aylık evliiym ve 4 aylık hamile :)) ama kendimi çok saldım bu gidişle 4. yılımı göremicem kocam soğucak.
midem bulanıyo diye yemek desen yapamıyorum. yorgunum diye makyaj vs yapmıyorum. 1 de sarılmak istese ay çok sıcak yok burnum tıkalı diyip kaçıyorum. beni boşasa yeri. ama o da yavaş yavaş diyo sen evlenmeden daha cıvıl cıvıl giyiniyodun şimdi hep siyahlar hep makyajsızsın diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?