- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
Ay maşallahher gün birileri geliyor:)) Hoşgeldin aramıza arkadaşım.
Listeye girmek istersen
Sat, yaş, kilo bilgilerini hallisna arkadaşımıza gönderebilirsin.
a.s.
Hadi Ağustos annesi kalmasıınnnnn, Tren kaçıyooooooooooooo:teytey::teytey:
bayanlar doktordan geliyorum:))) kesemizi gördük teyzeleri birde yolk saçına benzer birşeyde gördük sanırım. çooooooook mutluyum.2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl bekerim bilemiyorum.Rabbim sen isteyen herkese nasip et yarabbimmmm(amin)hala inanamıyorum yahuuu
:)) İnan beni de korkutan bu zaten işi 6. ayda bırakmayı planlıyorum, hep kafamda işi bıraktıktan sonra odasını hazırlarım. Bebek şekerlerini seçerim, bavulumu hazırlarım, eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyordum ama ikiz olurlarsa yatıcam heralde...
kızlar hastaneden geldım gece bogazım ve kucuk dılım cok sıstı,, ıyı kı gıtmısım tamamen kapanmak uzereymıs..mecburen kortızon yaptılar saat ıkıde kendı ıstegımle taburcu oldum..evımıze bırazdan bı hemsıre gelcek..o kadar kotuyum kı anlatamam..hem hastalıgıma uzuluyorum cunku cok zor gecıyo..hemde aldıgım ılaclara doktorlar zararı yok desede sanırım benı hepınız anlıyosunuz..
kızlar hastaneden geldım gece bogazım ve kucuk dılım cok sıstı,, ıyı kı gıtmısım tamamen kapanmak uzereymıs..mecburen kortızon yaptılar saat ıkıde kendı ıstegımle taburcu oldum..evımıze bırazdan bı hemsıre gelcek..o kadar kotuyum kı anlatamam..hem hastalıgıma uzuluyorum cunku cok zor gecıyo..hemde aldıgım ılaclara doktorlar zararı yok desede sanırım benı hepınız anlıyosunuz..
Evet canım ne kadar çok kalırlarsa, o kadar güçlü doğarlar. Bu arada çok geçmiş olsun canım, kendine çok dikkat et. Allah beterinden korusun inşallah...gulben ergenı gorduk doktoru cok kızmıs..cogul gebelıklerde bıraz erken dogum olması normal ama gulben ergenı doktoru uyarmasına ragmen hıc dınlememıs..gercekten kadın hergun gezıyodu..ben bıle demıstım bu kadın dogurur erken dıye..cıddıye almalısın bu ısı ıstersen yatmaktan nasır tutsun her yerın ..ısterseb cok kılo al ama meleklerın kalabıldıgı kadar kalsın ıcerde..
evet ebrucum çok sağol.bende okudum netten biraz.bende artık lakltozsuz alırım sütü.ama laktozsuz sütün lightı varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?