2010 Ağustos Anneleri

ohh vallabebişini degörmüşün ne güzel
enazından biraz ağrın azalmıştır cnm
ay canımmm
ALlah kolaylık versin zor işin

]
sağol cnm
oyy ne güzel bi haber süper olmuş ya
inş cnm normal gebeliktir kardeşinin ki

cnm hiç bilmiyorum ki ya
ay bende ferrum fort kullanıyorum canım zaten kabızlık vardı şimdi iki gündür iyice arttı ayrıca şu an midem o kadar bulanıyorki neredeyse çıkarıcam ilk defa yani (

Benim normalde kabızlığım ya da hemorodim yoktur ama yaparken sanki ikisi de var gibi geliyor zorlanıyorum biraz ayıptır söylemesi bişey sorucama ama nası sorsam ki buradan affınıza sığınarak soruyorum ya bu haptan mıdır nedir bilmem simsiyah yapıyorum korktum başlarda kayınvalidem dedi ilaçtan olabilir seninde öyle mi canım acaba????[/QUOTE]
ilaçtan cnm feçesi siyaha boyar yazıyor içindekaydirigubbakcemile3
Selam kızlar.a.s.

as

yok canım didemin de 0,6mm çıkmıştı.. doktor ona en düşük risk grubundasın demişti... düşük diye kafaya takılır mı hiç? sonucun çok güzel hatta mükkemmel :)))

ay bende ferrum fort kullanıyorum canım zaten kabızlık vardı şimdi iki gündür iyice arttı ayrıca şu an midem o kadar bulanıyorki neredeyse çıkarıcam ilk defa yani (

Benim normalde kabızlığım ya da hemorodim yoktur ama yaparken sanki ikisi de var gibi geliyor zorlanıyorum biraz ayıptır söylemesi bişey sorucama ama nası sorsam ki buradan affınıza sığınarak soruyorum ya bu haptan mıdır nedir bilmem simsiyah yapıyorum korktum başlarda kayınvalidem dedi ilaçtan olabilir seninde öyle mi canım acaba????[/QUOTE]

evet canım kesinlikle ilaçtan hatta prospektüsü okursan orada da yazıyor.. dışkının renginin koyu olması normaldir diye. takma yani hepimizde öyle :)

yapıcam canım çok sağol.. herşeye açığım.. napalım ilaç kullanamıyoruz.. :)

elimde değil, insan tedirgin olacak bişey buluyo hemen, en iyisi kan sonuçlarını beklemek yoksa ben yanlış yorumluycam sanırım

yok canım sen içini ferah tuuttt :))) sen risk grubu en düşük olanların içindesin :)

Benim de ikili testim yarın, sabah randevu aldım. ılk defa gidicem bu doktora.ınşallah iyi biridir.

benim 2li testime 4 gün kaldı vay be 10 gün derken 4 e düştü stres oldum ama ben şimdi nedense?
bu arada yemek yedim ve göz kapaklarımı açık tutamıyorum ya uyuyorum resmen
nescafe içsem bebeğime zararı olur mu acaba öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ama uyuyıcam şimdi

saolun kızlar ya, biraz daha rahatladım şimdi, başladı şimdiden tedirginliklerimiz ya büyüdüklerinde ne yapacağız bilmiyorum hep aklım onda kalır..neyse Allah hepimiz için hayırlısını versin

canım günde 1 taneden bişey olmazmış:)

inş. güler yüzlü iyi biridir canım :)) bebeğini sana doya doya gösterir :)

İnşallah öyledir.Kendi doktorum uzman doktor aslında, devlet hastanesinde kendisi.Şansa Çapa hastanesinden buraya yollamışlar.Ne zaman gitsem ultrasona sokuyo beni daha ben söylemeden.Ama ikili test için özele gidiyorum , fazla hastane seçeneği yok burda.Beyoğlunda oturuken daha fazla seçenek oluyodu ama o zaman evli değildim. kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
uzun bi süredir yoktum doğru düzgün. annemde kalıyordum tatilden beri dün akşam geldim evime
home sweet home :)
geçmişi okudum ama ne var ne yok bebişleriniz iyidir inş.
gözden ıraktım gönülden de ırak olmuşumdur şimdi unutuldum sanırım

selam sohocum nasılsın
geçmiş olsun yanlış okumadıysam geçmişten senin de kabızlık ve hemeroid sorunun varmış
ben de aynı durumdayım canım ayıptır söylmesi 4-5 günde bir anca tuvalete çıkabiliyordum oda çok zor. doktoruma söyledim magnezyum eksikliği kabızlık yapar kabızlık da gaz yapar iyice şikayetler artar dedi bana toz halinde bi ilaç verdi ayrana süte meyve suyuna herşeye karıştırabiliyosun tadı yok kokusu yok.gaz giderici ve rahatlatıcı etkisi var dozunu ihtiyaca göre arttırınca müshil etkisi gösteriyor ben bi gece yatmadan bi ölçek içtim sütle çok iyi geldi ertesi sabah tuvalete çıkabildim. adı magnezium calcinei gibi bişi cam şişede kutusu beyaz yeşil belki doktoruna sorarsan kullanabilirsin cnm

geçmişi okuyordum...
özlemcim çok çok geçmiş olsun üzüldüm canım ya elden gelen bişey olsa keşke... ama guatr olmayışına ve bebişini görmenede ayrıca sevindim..
defnecim gözünüzaydın ALLAH kardeşinin de sağlıkla kucağına almasını nasip etsin..
bebecancım hani yazmışsınız ya her ikinizde çok hareket etmiyordu diye, erkek çok ağırdan alırmış kendini:) kızlar ise çok kıpraşırmış:)

önerin için çok teşekkür ederim canım.. doktora gittiğimde bir kez daha konuşacağım bu konuyu.. ozamana kadar zeytinyağı bepanthen falan idare ediccem artık

hallisnacım teşekkür ederim.hayırlısı bakalım artık.daha 1 ay var benim cinsiyet öğrenmeme.kıyafette alamıyorum kuzuma.örgüden anlamam ama deneyim diyorum eee ne renk yün alcam.beyaz istemiyorum aman beyazın piskopatına döndüm vallahi
sempatiksalakcinni

çok sağol hallisnacım.. ben de çok sevindim.. durup dururken ailemde bie yokken bende guatr çıkmasına çok bozulmuştum çok şükür o da yokmuş çok sevindim.. hiiii benim de kesin kızım olacak.. bugün bebeğim kıpır kıpırdı.. tırmanıyordu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…