ohh vallabebişini degörmüşün ne güzelşimdi geldim canım... sağol merak ettiğin için... ben ağlayıp sızlanınca müdürüm sağolsun hemn araç buldu beni hastaneye gönderdi... gittim ama orama faydalı pek bişey çıkmadı... hamile olduğum için hiçbişey kullanamıyorum.. sadece ağrı kesici verdi...
sonracığıma canımcım... gitmişken guatr testlerim vardı onları da yaptırdım.. doktor çok ilgilendi boğazıma baktı boynuma falan baktı.. dedi bu testleri yaptır bakalım tekrar dedi.. kan verdim ultrason görüntüsü de istemişler boğazım için.. gittim boğazıma ultrasonda baktı.. hemen rica ettim dedim bikere de bebeğimi gösterir misiniz bana :)) o da sağolsun kırmadı.. böylelikle bebeğimi de görmüş oldum... iyiydi maşallah... cinsiyetine bakmak istedi bayağı da uğraştı ama göstermedi benim böcüğümm :)) bu da bebeğimin kız olma ihtimalini aklımda güçlendirdi :)))
böyle işte canım canımın acısı hafiflemiş olmakla birlikte hala devam ediyor ama anladım ki yapacak bişey yok... çekicem böyle doğum yapana kadar...
sağol cnmay canımmm
ALlah kolaylık versin zor işin
]
oyy ne güzel bi haber süper olmuş yaSelam bu arada herkese.Kaç gündür giremiyorum.Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz?Bu arada bir mutlu haber daha aldık KARDEŞİM DE HAMİLEEEEE:))))))))) Bebişlerimizin arası sadece 2 ay olacak nasıl mutluyuz nasıl...Kaç gündür uyuyorum diyordu bir de kasıklarım ağrıyıp ağrıyıp geçiyor diyordu.Benim içime doğmuştu aslnda hamile olduğu ama bişi demedim dün idrar testi yapmış 2.çizgi silik çıkmış bugünde kan testi beta hcg si 50 çıkmış.Seviniyoruz ama pekte kimseye demiyoruz.Korkuyoruz da çünkü ilk gebeliği Dış gebelikti.Bu sefer farklı diyor ağrılarım falan inşallah değildir dua ediyoruz daha kese görünmedi çünkü.Haftaya filan görünür heralde keseyi bir görsek:çok üzgünüm: rahatlıycaz ama bakalım beklemedeyiz.....
cnm hiç bilmiyorum ki yasohocum bende de var o sıkıntı, ne yaptın rahatlayabildin mi bari, benimde 6. haftamda olmuştu feci bi durum bi kaç gün gidememiştim bilirim yani aslında sık da karşılaştığım bi durum.. suya özen göster sabahları önce suyla başla. bana da kayısı falan kar etmiyo.salatalık yemeye çalış bol bol. biraz daha rahatlarsın bide sıcak pekmezli su dene derim. iyi geliyodu eskiden ama vücudum herşeye bağışıklık kazanıyo şimdi o da etkilemiyo.ekmeğini zeytin yağına ban arada badem yağı da içebilirsin bi tatlı kağışı gibi. ben de hala istikrara kavuşmuş değilim uğraşıyoruz işte.
nukhal transulensi 0,6 mm yazıyo çok mu düşük nedir ya.. tedirgin oldum şimdi 12 hafta 4 gün için((
ay bende ferrum fort kullanıyorum canım zaten kabızlık vardı şimdi iki gündür iyice arttı ayrıca şu an midem o kadar bulanıyorki neredeyse çıkarıcam ilk defa yani(
Selam kızlar.a.s.
sohocum bende de var o sıkıntı, ne yaptın rahatlayabildin mi bari, benimde 6. haftamda olmuştu feci bi durum bi kaç gün gidememiştim bilirim yani aslında sık da karşılaştığım bi durum.. suya özen göster sabahları önce suyla başla. bana da kayısı falan kar etmiyo.salatalık yemeye çalış bol bol. biraz daha rahatlarsın bide sıcak pekmezli su dene derim. iyi geliyodu eskiden ama vücudum herşeye bağışıklık kazanıyo şimdi o da etkilemiyo.ekmeğini zeytin yağına ban arada badem yağı da içebilirsin bi tatlı kağışı gibi. ben de hala istikrara kavuşmuş değilim uğraşıyoruz işte.
çok sağol canım.. hepsini deneyeceğim bunların.. bol bol vaktim olacak :))) zeytinyağı da içeceğim.. :)
nukhal transulensi 0,6 mm yazıyo çok mu düşük nedir ya.. tedirgin oldum şimdi 12 hafta 4 gün için((
ay bende ferrum fort kullanıyorum canım zaten kabızlık vardı şimdi iki gündür iyice arttı ayrıca şu an midem o kadar bulanıyorki neredeyse çıkarıcam ilk defa yani(
sohocum geçmiş olsun çok üzüldüm.maalesef hamilelikte çoğu anne adayında hemoroid oluşuyo.missgrafikin de dediği gibi zeytinyağı ve pamuk fena fikir değil galiba bebeklerdede kabızlık olduğunda kulak çubuğunu zeytinyağa batırıp bebeğin poposuna hafifçe sokarlar bebek hemen kakasını yaparmış. bu tarz bişey belki kabızlık konusunda seni rahatlatır canım
elimde değil, insan tedirgin olacak bişey buluyo hemen, en iyisi kan sonuçlarını beklemek yoksa ben yanlış yorumluycam sanırım
Benim de ikili testim yarın, sabah randevu aldım. İlk defa gidicem bu doktora.İnşallah iyi biridir.
benim 2li testime 4 gün kaldı vay be 10 gün derken 4 e düştü stres oldum ama ben şimdi nedense?
bu arada yemek yedim ve göz kapaklarımı açık tutamıyorum ya uyuyorum resmen
nescafe içsem bebeğime zararı olur mu acaba öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ama uyuyıcam şimdi
inş. güler yüzlü iyi biridir canım :)) bebeğini sana doya doya gösterir :)
takma hiç kafana benimkide torun hatırına yapıyor çok istiyorda torunu olmasını. sende yapma azcık naza çek kendini yapamıyorum falan de yat aşağı bayanssulusmile[/QUdün inşallah annesıne benzemez babasına benzer bebek dedi...kız olcak dıyede hoşuna gıtmıyo zaten .benımkı çok bencıl kendı işi görülsün torunun falan derdınde diil yani
selam sohocum nasılsın
geçmiş olsun yanlış okumadıysam geçmişten senin de kabızlık ve hemeroid sorunun varmış
ben de aynı durumdayım canım ayıptır söylmesi 4-5 günde bir anca tuvalete çıkabiliyordum oda çok zor. doktoruma söyledim magnezyum eksikliği kabızlık yapar kabızlık da gaz yapar iyice şikayetler artar dedi bana toz halinde bi ilaç verdi ayrana süte meyve suyuna herşeye karıştırabiliyosun tadı yok kokusu yok.gaz giderici ve rahatlatıcı etkisi var dozunu ihtiyaca göre arttırınca müshil etkisi gösteriyor ben bi gece yatmadan bi ölçek içtim sütle çok iyi geldi ertesi sabah tuvalete çıkabildim. adı magnezium calcinei gibi bişi cam şişede kutusu beyaz yeşil belki doktoruna sorarsan kullanabilirsin cnm
geçmişi okuyordum...
özlemcim çok çok geçmiş olsun üzüldüm canım ya elden gelen bişey olsa keşke... ama guatr olmayışına ve bebişini görmenede ayrıca sevindim..
defnecim gözünüzaydın ALLAH kardeşinin de sağlıkla kucağına almasını nasip etsin..
bebecancım hani yazmışsınız ya her ikinizde çok hareket etmiyordu diye, erkek çok ağırdan alırmış kendini:) kızlar ise çok kıpraşırmış:)
geçmişi okuyordum...
özlemcim çok çok geçmiş olsun üzüldüm canım ya elden gelen bişey olsa keşke... ama guatr olmayışına ve bebişini görmenede ayrıca sevindim..
defnecim gözünüzaydın ALLAH kardeşinin de sağlıkla kucağına almasını nasip etsin..
bebecancım hani yazmışsınız ya her ikinizde çok hareket etmiyordu diye, erkek çok ağırdan alırmış kendini:) kızlar ise çok kıpraşırmış:)
saol canım daha güzelleri senin bebişinin olsun inş..hallısnacım bebişine aldıkların çok güzeeelll:))ben şuan kayserideyım burda wenıce varmı acaba nerden ögrencem intde bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?