ağrın olursa küveti sıcak suyla doldurup içine otur canım iyi geliyormuş hemeroidi olan bi arkdaşım vardı o öyle yapıordu.tekrar geçmiş olsun.önerin için çok teşekkür ederim canım.. doktora gittiğimde bir kez daha konuşacağım bu konuyu.. ozamana kadar zeytinyağı bepanthen falan idare ediccem artık
Kızlar ben ancakkkk geldiimmmm....biraz geç geldim geçmiş okudum..Sohocum geçmiş olsun canım ..bu problem bende de var maalesef...Elma kaynatıp pişmiş elma yiyip suyunu içiyorum..beni biraz rahatlattı açıkçası istersen sende bir dene canım..yarın 2li testim var bende de heycan dorukta..
ınşallah canım valla dakika sayıyorum bebeğimi görmek için ne güzel sen bugün görmüşsün :)))) acaba cinsiyetini anlar mı doktor yarın gittiğimizde ne dersiniz ?hoşgeldin Pınarcım... teşekkür ederim sağol...ya sorunum aslında çok fazla kabızlık değil öyle yada böyle yapıyorum onu ama yaparken acı çekmek kötü yaaneyse atlatacağım inş. bu vesile ile bebeğimi gördüm o yetti de arttı bile :)))
sen de hayırlısıyla yarın gör bebişini gel inş. :Saruboceq:
güzel haberlerle gelirsin inşBenim de ikili testim yarın, sabah randevu aldım. İlk defa gidicem bu doktora.İnşallah iyi biridir.
azlında içmeyi öenermiyorlar cnm içme istersenbenim 2li testime 4 gün kaldı vay be 10 gün derken 4 e düştü stres oldum ama ben şimdi nedense?
bu arada yemek yedim ve göz kapaklarımı açık tutamıyorum ya uyuyorum resmen
nescafe içsem bebeğime zararı olur mu acaba öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ama uyuyıcam şimdi
kıslar eve gidiyorum uyumaya izin aldım dayanamıyıcam öpüyorum sizi
saol canım daha güzelleri senin bebişinin olsun inş..
sitesinden baktımda kayseride mağazaları yokmuş canım yaa..
ben de şimdi telefonla ikili test randevumu aldım hemen cumartesiye verdiler çok şaşırdım 2 gün sonra görcem bebişimi heyecan bastı :) inş nahoş bişi çıkmaz testten
ağrın olursa küveti sıcak suyla doldurup içine otur canım iyi geliyormuş hemeroidi olan bi arkdaşım vardı o öyle yapıordu.tekrar geçmiş olsun.
İnşallah canım valla dakika sayıyorum bebeğimi görmek için ne güzel sen bugün görmüşsün :)))) acaba cinsiyetini anlar mı doktor yarın gittiğimizde ne dersiniz ?
sitaree hayırlı sonuçlar alıcaksın inşallah.umarım doktor cinsiyetini söyler
ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.
şimdi bnm satıma göre doğum tarihim 27 ağustos çıkıyordu ama 6 haftalık hamileyken doktorum bilgisayar ultrasona göre doğumunu 30 ağustos gösteriyo 3 gün geriden gidiyor bbek dedi geçen hafta gittiğimizde bu sefer de ultrasona göre doğumun 24 ağustos dedi nasıl oluyor bu? bebeğimde değişiklik yok sadece doğumum mu yaklaşıyor yoksa bebeğim ve kesesinin gelişimine göre haftası mı ileri gidiyor? kafam karıştı :S
Canım sağlıkla gelsinnn ne olursa olsun hiç önemli değil..hepimizinki inşallah ..amincanım bugün doktor sağolsun çok uğraştı bayağı dürttü ama yine de göstermedi benim ki :)) doktor bu saklıyor kız galiba dedi güldükız mı acaba?
tşk ederim. inş inş. hem sağlığı hem cinsiyeti için. cinsiyetini ayrıntılı ultrasonda görme imkanım var değil mi? umarım doktor görür de söyler kendi doktorum girerse görse de söylmeye bilir kendisi çok garantici öyle heyecanı flan yok.. :) bn onun ağzına bakıorum o çok ciddi belkide alışkın olduğu için çok sakin.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
uzun bi süredir yoktum doğru düzgün. annemde kalıyordum tatilden beri dün akşam geldim evime
home sweet home :)
geçmişi okudum ama ne var ne yok bebişleriniz iyidir inş.
gözden ıraktım gönülden de ırak olmuşumdur şimdiunutuldum sanırım
geçmişi okuyordum...
özlemcim çok çok geçmiş olsun üzüldüm canım ya elden gelen bişey olsa keşke... ama guatr olmayışına ve bebişini görmenede ayrıca sevindim..
defnecim gözünüzaydın ALLAH kardeşinin de sağlıkla kucağına almasını nasip etsin..
bebecancım hani yazmışsınız ya her ikinizde çok hareket etmiyordu diye, erkek çok ağırdan alırmış kendini:) kızlar ise çok kıpraşırmış:)
Kızlar ben ancakkkk geldiimmmm....biraz geç geldim geçmiş okudum..Sohocum geçmiş olsun canım ..bu problem bende de var maalesef...Elma kaynatıp pişmiş elma yiyip suyunu içiyorum..beni biraz rahatlattı açıkçası istersen sende bir dene canım..yarın 2li testim var bende de heycan dorukta..
ben de şimdi telefonla ikili test randevumu aldım hemen cumartesiye verdiler çok şaşırdım 2 gün sonra görcem bebişimi heyecan bastı :) inş nahoş bişi çıkmaz testten
evet canım bebeğin gelişimine göre değişiyo ama yaılma payı var tabi aletlerin.kafana takma sakın aynı haftada olan bebeklerin boy ölçümleri farklı olabiliyo.
ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.
şimdi bnm satıma göre doğum tarihim 27 ağustos çıkıyordu ama 6 haftalık hamileyken doktorum bilgisayar ultrasona göre doğumunu 30 ağustos gösteriyo 3 gün geriden gidiyor bbek dedi geçen hafta gittiğimizde bu sefer de ultrasona göre doğumun 24 ağustos dedi nasıl oluyor bu? bebeğimde değişiklik yok sadece doğumum mu yaklaşıyor yoksa bebeğim ve kesesinin gelişimine göre haftası mı ileri gidiyor? kafam karıştı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?