ultrasonu yapan farklı bir doktor..usg den sonra kendi doktoruma çıktım...zaten salı günü kendi doktorumda bakmıştı, gelişimi iyi demişti..ama olsun , bugünde görmek isterdim..hoşgeldin cnm ne kadar ilgisiz bi doktormuş alsanaalsanasmile insan sanada gösteriri bebişini dimi ama sende bişey demedinmi cnm
kendi doktorun bakmadı mı sana sonra ultrasonda ona söyleseydin bi bebişimi görim diye
canım allah yardımcın olsun şimdiden hiçbierşey çıkmaz inş bu arada bebeğini kısa süre görmene çok üzüldüm onu uzun uzadıya izlemek daha şimdiden bile keyif veriyor insana benim doktorum sağolsun aynı heyecanı benimle yaşıyor gibi ben bıkana kadar bekliyor beni:)))) cinsiyeti belli oldumu bu arada???
kızlar merhaba....nasılsınız?
Ya ben bu Şİrkettekİlerİ bİ dÖvsem rahatlasam ne gÜzel olcak valla
arkadaşlar şimdi doktordan geldim ense kalınlığı 1.7 çıktı kan sonuçlarını cumartesi günü alıcam. nette araştırdım canımı sıkan şeylerle karşılaştım şuan çok moralim bozuk. bazıları 3 ün üzeri riskli bazıları 1.7 de risk gurubuna girer diyo 1.7 çokmu yüksek yaa? nolur bişe söyleyin
selam kızlar naptınız neler kaynattınız bakıcam sımdı... bende bıraz once acıkogretım kaydımı yaptırdım... hem hamıs hem okullu oldum:) zemuszemus
hadi bakalım cnm hayırlı olsun bende senin gibiyim
ama benim cnm hiç ama hiç derste çalışmak istemiyo napıcam bilemiyorum eyvahedigeldismile
arkadaşlar şimdi doktordan geldim ense kalınlığı 1.7 çıktı kan sonuçlarını cumartesi günü alıcam. nette araştırdım canımı sıkan şeylerle karşılaştım şuan çok moralim bozuk. bazıları 3 ün üzeri riskli bazıları 1.7 de risk gurubuna girer diyo 1.7 çokmu yüksek yaa? nolur bişe söyleyin
bu sonuç tek başına bişey ifade etmez dedi. kan değerleriye beraber yorumlıycaz dedi.
bu sonuç tek başına bişey ifade etmez dedi. kan değerleriye beraber yorumlıycaz dedi.
Selam canım , hoşgeldin.Senin randevun saat kaçta ? Bakalım cinsiyet öğrenebilicek miyiz? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
döv gitsin yaa sen hamilesin herşey hakkın alsanaalsanasmile aklinialirimsmile[/QUOTE
ya bu saat olmuş öyle bir iş geldiki önüme anlatamam, sabahtan beri oturuyo kal....k geldi bu saatte iş veriyo, deli olcam yolcam gidip saçını başını şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?