canım sanki 1000 tane cinsiyet varmış gibi.. 2 cinsiyette karar veremez, hangisini daha istediğimi anlayamaz oldum ya.. Sanki hangisini söylese hayal kırıklığı olacakmış gibi geliyor ne komik.. Keşke benim de ikizlerim olsaydı yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
ne kadar güzel bir şey,Rabbim sag salim bebişlerini kucagına almayı nasip eder inş. canım...hayırlı olsun bebişlerin ...
cnm ben johnson baby nin kini kullanmıştım güzeldi
geçmiş olsun cnm
oy maşallah tebrik ederim cnm,hayırı olsun
herkese günaydın kzılarrr
günaydın kızlar,
baby_love tebrik ederim.. Allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin...
tebrıkllerrrr..Nekadar guzell biri kız biri erkekk Allah tamamına erdırsın hepımızı inş. onlar 2 kişi tabi oyun oynarlar bızımkıler tek belkı arada sıkıyolardır hahah:dance:
öyle göstermemekle kız olmaz ayol ben hep yatarken bacaklarımı ayırıp yatarım bana benzerse bu hafta bir mal beyanında bulunur bebiş ama eşim büzülüp uyuyor ona benzerse doğumu bekleriz öğrenmek için
nasıl ya nerden biliyorsun kesin kız olduğunu yoksa öğrendin mi cinsiyetini bebişin nasıl yani çok merak ettim
öyle göstermemekle kız olmaz ayol ben hep yatarken bacaklarımı ayırıp yatarım bana benzerse bu hafta bir mal beyanında bulunur bebiş ama eşim büzülüp uyuyor ona benzerse doğumu bekleriz öğrenmek için
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süper yaaa:)öyle göstermemekle kız olmaz ayol ben hep yatarken bacaklarımı ayırıp yatarım bana benzerse bu hafta bir mal beyanında bulunur bebiş ama eşim büzülüp uyuyor ona benzerse doğumu bekleriz öğrenmek için
:roflol: ayy aslı ne bilim ben öyle derler yaa yok göstermezse kızdır diye
aman bebeişler biran önce göstersinler bizlerede bizlerde rahatlayalım artık
aynen öyle şekerim heryerde deli gibi ucuzluk var kocamı alışverişe çıkaramıyorum cinsiyeti belli olsun diye diretiyor yani bakalım yarın annesi olarak koyucam ağırlığımı anne sözü dinlesin sıpa açsın bacaklarını doktor amcası da mal görsün naniknanik
özlemcim kendisini göstermiyo diye kız düşünüyosun muhtemelen benimkide göstermedi yaa bende acaba kızmı diye geçirdim içimden ama
kuznimin eşi hamileyken bebiş tam 6 aylıkken kendini gösterdi ve erkek çıktı onada herkes kızdır o demişti ama
ondan dolayı artık ben bunada inanmıyorum
aynen öyle şekerim heryerde deli gibi ucuzluk var kocamı alışverişe çıkaramıyorum cinsiyeti belli olsun diye diretiyor yani bakalım yarın annesi olarak koyucam ağırlığımı anne sözü dinlesin sıpa açsın bacaklarını doktor amcası da mal görsün naniknanik
evet canım bebeğin gelişimine göre değişiyo ama yaılma payı var tabi aletlerin.kafana takma sakın aynı haftada olan bebeklerin boy ölçümleri farklı olabiliyo.
baby_love canım Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns... cok sevındım coooooookkk hem kız hem erkek ne guzel masallah
baby_love tebrikler cnm hem erkek hem kız ne güzel
kızım 15 . haftada zor gösterdi. şimdi 2. ye hamileyim.14 . haftada kesin olarak ögrenilebilir demişti. bir sonraki randevumuz 27 şubat...yani 16. hafta Allah'ın izniyle ögreneceğiz. Bir de birşey daha kızımdaki ve şimdiki hamileliğim çok farklı o yuzden bana da erkek olacakmış gibi geliyor. kızımda daha kolaydı, şimdiki hamilleiğim zor geçiyor
Allah'tan Hayırlı Kul,
Hayırlı, sağlıklı ve huzurlu bir evlat daha diliyorum.
Hangisini verirse mutlaka ki, bizim için en hayırlı olanıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?