2010 Ağustos Anneleri

aman da aman ne güzel anlatmışsın canım
maşallah
gerçekten çok şanslısın ALlah ikisini birden veriyor
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım:Saruboceq:

evet canım en önemlisi hayırlı olanı :Saruboceq:

bu aralar doktordan çıkamaz oldum valla test yap sonuçları göster hiç uğrayamaz oldum nasılsınız kızlar bu gün yine bebişimi gördüm bana küsmüs anlaşılan sırtını dönmüş artık içerisi küçük gelmeyemi ne başlamış bacaklarını kırarak yatıyordu oğluşum önümüzdeki hafta gel üçlü test yapalım dedi doktorum kızlar benim gibi üçlü test yaptaracak varmı bu arada

bu aralar doktordan çıkamaz oldum valla test yap sonuçları göster hiç uğrayamaz oldummafoldumben nasılsınız kızlar bu gün yine bebişimi gördüm bana küsmüs anlaşılan sırtını dönmüş artık içerisi küçük gelmeyemi ne başlamış bacaklarını kırarak yatıyordu oğluşum önümüzdeki hafta gel üçlü test yapalım dedi doktorum kızlar benim gibi üçlü test yaptaracak varmı bu arada

bende bebeğin olumlu yada olumsuz gelişiminden bahsetmek istememiştim zaten.döllenme gününe göre değişir elbette ama detay yazmamışım yanlış anlaşılmasın anneler.

kıslar merhaba nasılsınız? çok yazışmışsınız maşallah çok geçmişi okuyamadım. ama baby love cnm kız ver erkek olmasına inan çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayatımmmm

kıslar birşey soracağım bebişlerinizi rüyanızda hiç gördünüz mü ya???
ben geçen rüyamda gördüm erkek ama o kadar tatlıydı ki anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mama sandalyesinde gördüm evimizde. ya bana bir bakışı vardı anlatamam. o günde bir satış işimiz falan vardı. dedim bütün işlerim yolunda gidecek ve hakkatten de öye oldu maşallah bana uğurlu geldi bebeğim

kıslar birşey daha sorcam size, 2 li test yaptırırken renkli dopler de çektidiniz mi? o nasıl birşey oluyor ya?

Rica ederim. Evet öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü sadece kan alındı ve rutin ultrason kontrolü yapılarak bebeğin ense kalınlığı ölçüldü. Sonra test sonuçları çıkınca (1 hafta sonra) oranları yorumladı dr.

Herkes Aşk-ı Memnu' izliyor galiba :sm_cool:

evet yaaa çok sıkıcı
ben nefret ediyorum ya o diziden
kimin eli kimin cebinde belli değil yaaa

:smiley-cool: Haklısın. ama işte biz böyle şeyleri seven bir toplumuz ne yazık ki. Magazin severiz
magazin gibi dizilere de bayılırız. Olayımız bu. Atatürk'te bizlere emanet etti işte bu cenneti...

Bir dokun bir ah işit di mi :)

Doğru söze ne hacet.....

:enbuyukkk:

Yok ama böyle minik bir çıkıntı var sanki :)
Çok canım sıkkın ama... bebeğin beslendiği plasenta yanlış yerde duruyormuş. Rahim ağzına yakın bir yerde... 15 gün önce kanamam oldu. O günden beri evde yatıyorum. Plasenta previa deniyor işte...
Bakalım yarın dr.a görünücem belki yukarı çıkmıştır olması gerektiği yere... ıki elim duada

canım çok üzüldüm yaaa....
ınşallah yerine yerleşmiştir. allahım bebeğine sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…