2010 Ağustos Anneleri

HOŞGELDİN ARAMIZA..BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.

hoşbulduk canım maşallah maşallahhh allahım tamamına erdirsin inşallahhh
valla benimde 6 haftada teyzeleriiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha kalbini duymadık ama yılbaşından sonra duyucazzz ne heyecan yaaa ne güzelll

hihihi

arkadaşlar isteyenler sat tarihini ve tahmini doğum tarihini bir de istedikleri bilgileri versin itina ile yapılır sevabına

o zaman senle aynı zamanda hamile kalmışız :)

:lepi:kızlar ben kaçıyorum, malum devlet dairesi mesai bitti:)))
herkese iyiakşamlar...

evet cnm ya yukarı dudulluda eşimin teyzesi oturuyor gitmeye kalkıyoruz sanki istanbul dışına çıkıyoruz hee o derece yanii

ya sormaa kartaldan gitmek bile ölüm oraya birde tın tın gidiyo vasıtalar ölüm yanii kaydirigubbakcemile3

canım kese oluşmuştur seninde.. çok heycanlıydıı yaa.. bi de kalp atışını duysakk.. içim daha da rahatlıcak..

sat:16 kasım 23.8.2010 :)

canım ya bende keseyi gördüm ama daha kalibini duyamadık 4 ocakta gitcez inşallah insan merak ediyo seni çok iyi anlıyorum canım hadi hayırlısıı inşallahh

amin canım inşallahh
kızlar benmim çıkamm gerekiyoo kendinize mercimeklerinize eyi bakın emiiii yormayın dinlenin babaları yorulsun acukkkk öptüm hepinizi

amin canım inşallahh
kızlar benmim çıkamm gerekiyoo kendinize mercimeklerinize eyi bakın emiiii yormayın dinlenin babaları yorulsun acukkkk öptüm hepinizi

kıs o evanın tickırı senin değil ki

hihihihi onun tarihleri beaaa sen neden yapıştırdın

oldu canım da çiçek de aynısını yapmış hihi beğendin mi istersen rengi falan değiştirebilirim. koyu daha belirgin olsun diye bir de ne bilim erkek sanki senin ki

Cumartesi yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum , nohut olmuşmudur acaba artık :)) Bu hafta artık listedeki çoğu kese görüldü yazıları , kalp atışı ile değişecek inşallah. Bu sene ne güzel bir yılbaşı hediyemiz var değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…