HOŞGELDİN ARAMIZA..BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.
yaaa bende istiyorum bu tickerdan..
hoşbulduk canım maşallah maşallahhh allahım tamamına erdirsin inşallahhh
valla benimde 6 haftada teyzeleriiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha kalbini duymadık ama yılbaşından sonra duyucazzz ne heyecan yaaa ne güzelll
cnm hemen sat ve tahmini doğum tarihini ver yapım en kralından opuyorumnanaktan
:lepi:kızlar ben kaçıyorum, malum devlet dairesi mesai bitti:)))
herkese iyiakşamlar...
evet cnm ya yukarı dudulluda eşimin teyzesi oturuyor gitmeye kalkıyoruz sanki istanbul dışına çıkıyoruz hee o derece yanii
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2sen tikırcı başısın sanırsam artıkkk kaydirigubbakcemile3cnm hemen sana da yapim bir tane ticker yaaa
kimsenin boş kalmasın istiyorumm y
Ben Esentepedeyim,çok yakınız yani.
aa evett yakın bayağıı opuyorumnanaktan
o zaman senle aynı zamanda hamile kalmışız :)
evet canım valla kaldık ya sonunda hamişşş ben beklemiyodum açıkçasıı şok geçirdim inşallah alnımız kara çıkmaz bu iştendee
canım kese oluşmuştur seninde.. çok heycanlıydıı yaa.. bi de kalp atışını duysakk.. içim daha da rahatlıcak..
sat:16 kasım 23.8.2010 :)
canım ya bende keseyi gördüm ama daha kalibini duyamadık 4 ocakta gitcez inşallah insan merak ediyo seni çok iyi anlıyorum canım hadi hayırlısıı inşallahh
canım kese oluşmuştur seninde.. çok heycanlıydıı yaa.. bi de kalp atışını duysakk.. içim daha da rahatlıcak..
sat:16 kasım 23.8.2010 :)
amin canım inşallahh
kızlar benmim çıkamm gerekiyoo kendinize mercimeklerinize eyi bakın emiiii yormayın dinlenin babaları yorulsun acukkkk öptüm hepinizi
amin canım inşallahh
kızlar benmim çıkamm gerekiyoo kendinize mercimeklerinize eyi bakın emiiii yormayın dinlenin babaları yorulsun acukkkk öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?