2010 Ağustos Anneleri

teşekkürlet angel iyi olmaya çalışıyorum biraz moralim bozuk birde cok soğuk burası şu an _15 evden dışarı cıkamyorum.sen nasılsın canım

teşekkürler canım sizin güzel haberleriniz benim tek tesellim oluyor bu gurbet ellerde.

bu sadece ense kalınlığını öğrenmek için dr büyük usgye girmemi istedi ama 4 boyutlu olduğu için bende görmek istiyorum inşallah görebilirim

inşallah canım
rica edersin gösterir belki
ben baksamda pek bişey göremedim çünkü bebek tam dikiş yerlerimin orda
dr dedi ki geçirdiğin operasyondan dolayı görüntü net değil ama merak etme herşey yolunda biraz daha büyüsün herşeyini göreceğiz dedi:)
o bana gösterdi bak burası ensesi ben şimdi şurayı ölçüyorum 1.1 dedi yani ense kalınlığı normal dedi sonra şurası başı ve poposu bu mesafeyi ölçücem dedi oda 42.2 mm çıktı:))
herieyi en ince ayrıntısına kadar gösterdi sağolsun
seninkide öle olur merak etme canımmm:kedi:

teşekkürlet angel iyi olmaya çalışıyorum biraz moralim bozuk birde cok soğuk burası şu an _15 evden dışarı cıkamyorum.sen nasılsın canım

iyi ol canım merak etme herşey yolunda gider hayırlısı böyle demek üzme kendini
havalar burdada bi acayip yağmur yağıyor sürekli sanki bahar:)
bende iyiyim canım pzt bekliyorum kan sonuçlarını alıcam işte onun dışında bebeğim de iyidir inşallah bana bir zararı yok meleğimin:))

arkadaşlar nekadar cok erkek bebişimiz olmuş allah herkese istediğini sağlıklı sıhhatli versin.kız bebişler sonradan oratya cıkıp gecekmi ne erkekleri

angel inşallah iyi sonuclar alır bizide bilgilendirirsin .arkadaşlar yazda hamilelik nasıl olcak o sıcaklarda tombiş tombiş olacağız cok merak ediyorum.

canım üzülme lütfenn... düzelir herşey neler yoluna giriyor hayatta o mu girmeyecek.. sen sadece kafana takmamaya çalış... lütfenn..

Amin canım inşallah. Sen de sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine
Artık her lafım "inşallah" "Allah kısmet ederse" oldu valla :)

canım ben de öyleyim.. her lafın başı Alah kısmet eder.. her cümlenin sonu inş. oldu benim için.. ama böyle demenin bize faydası olduğuna inanıyorum ben.. devam edicem.. ki edilmesi de gerekir...

günaydın Esteryacım... herşey Allahtan işte.. olanlarında tesadüf olduğuna inanıyorum ben.. ama insanız işte bişeye bel bağlamadan yaşayamıyorz.. oğluşun hayırlı uğur olsun.. çok daha güzel bir hayat getirsin sana ve eşine ve tabi sevdiklerinizee..

günaydın canlar
hepinize güzel ve huzurlu bir dilerimmm

günaydın canıımm :)))

canım doktor bakarken sen de göreceksindir merak etme.. benim gittiğim doktor da kendi küçük ekrandan bakıyordu anneler içinde LCD koymuşlar yatağın tam karşısına en az 7 8 dk izledim öyle bebeği çünkü herşeyine bakılıyor.. benim birazda uğraştırdı ense ölçümü için daha da görebildim :)) ama merak etme inş. senin de görebileceğin bir yer vardı ve uzuun uzuun görebilirsin... çünkü kısa süren bir işlem değil öyle...

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

günaydın imrencim.. sana da hayırlı cumalar,

bugün cok moralim bozuk cumartesi türkiye ye gelecektim doktor için perşembe gününe ertelendi .ya bende artık bebişimi görmek istiyorum heycandan meraktan ölüyorum.mafoldumben

üzülme yahuu... az daha sabret bak ben de ayın 27 sinde gidecektim doktora gün sayıyordum eşim daha bebeği hiç göremedi cumartesi gidecektik şansa o hafta da fuarı çıktı biz de bir sonraki haftaya erteledik.. bebeği görme işini... sayılı gün çabuk geçiyor :))

herkese günaydın canlaarr.. hayır cumalar.. şimdiden mutlu bir hafta sonu dilerim hepinize :))

angel inşallah iyi sonuclar alır bizide bilgilendirirsin .arkadaşlar yazda hamilelik nasıl olcak o sıcaklarda tombiş tombiş olacağız cok merak ediyorum.

inşallah canımcım
ben hep yazın hamile olmak isterdim Allah gönlüme göre verdi yazın hamilelikler falan çok daha güzel oluyor:))))
ama saçlarım çok uzadı ya büyüklerde kestirme diyor aman biliyorum hurafe ama adet olmuş hamile iken saç kestirmemek
siz ne düşünüyosunuz kızlar bu konuda çünkü her an kuaför yolunu tutabilirm:))

dr bana yağ tabakasında biraz zor görünüyor demişti ilk gittiğimizde göbişim vardıda o zamanda eşimde dalga geçiyor ben olsam bi daha o dra gitmem sana yağlı dedi diye:)))

bu arada akşam biraz öreyim dedim ama acaip başım döncü yapamadım çokta hevesliydim ama daha erken sanırım

bu sadece ense kalınlığını öğrenmek için dr büyük usgye girmemi istedi ama 4 boyutlu olduğu için bende görmek istiyorum inşallah görebilirim

canım gittiğin yerde 4 boyutlu usg ile mi bakıyorlar bebeğin ense kalınlığına? ne kadar güzel yahuu :))

bende kestirmeyeyim falan diyordum ama annem kestirmiş kayınvalidem kestirmiş burda arkadaşlarım var hamileyken kestirmiş ben cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum kestirmek için acaip kırıldı uçları kesinlikle açılmıyor banyodan sonra eşim açmaya çalışıyor saçlarımı oda beceremediği için çok canım yanıyor

bu sacma seylere ben hic takilmiyorum...ben hamileliklerimde kac kere berbere gittim..bu hamileligimdede gittim 1 ay önce....sebebi neymis..neden hamileyken sac kestirmek iyi deyilmis...

ben de sana katılıyorum arkadaşım :)) yazın hamile kalmak çok güzel.. belki çok çirkinleşmez isek bikini bile giyebiliriz.. denize gideriizz yüzeriizz :))) sonra elbiseler giyeriizzz.. sonra esprili tişörtler giyip göbeğimizi çıkaraaa çıkaraa gezeriizz :))

benim de öyle saçlarım hem sık saçlarım hem de neredeyse belime gelmek üzere.. yıkamak taramak kurutmak fena dert.. ben de kimseyi dinlemeden kuaföre gidebilirim ama işte yine de dediğin gibi insanın aklına takılıyor.. hoş ünlüller her bişeyi yapıyor onlarınkine bişği olmuyor ama biz ünlü değiliz sanırım tek fark o

sac kestirmek saknıcalı olsa doktorlar söylerler hurafelere bu çağda inanmak mantıklı değil. ben hıc bir bağ kuramıyorum etrafımdaki insanlardan kestiren cok oldu

Sohocum guzel dileklerin icin cok tekkur ederim cnm,
Bu devirde cocuk yetistirmek beni gerçekten korkutuyor aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…