dün ikili testimizi yaptırdık.. çok şükür doktor çok iyi gelişmiş herşeyi tam ve sağlıklı dedi. yavrumun kalbini 4 kapakçığına kadar gösterdi doktor bey..beynini bile gördüm yaw..nasıl bi duygu anlatamam.minicik elleri ayakları..
riskin çok çok düşük dedi kan testi bile yaptırmana gerek yok hiç bi pürüz çıkmadı kan testi 2. safha dedi. ense kalınlığı da 1.5 çıktı. vee... doktor amcanın dediğine göre %80 kızım olacak :)
rabbime çok şükür. endişeliydim ama sağ salim doğacak inş cimcimem..
darısı henüz ikili testini yaptırmamış arkadaşların başına..
oy masallah annesinin kuzusuna... cok sevındım tatlım cok sukur... ne guzel kızlarımız cogalıyo.. :lepi: :lepi:
Selam arkadaşlar dün kontrole gitmiştim ense kalınlığı ölçüldü ve kan verdim haftaya cumaya alıcam bebiş kocaman olmuş bu çikolata yeme olayını denedim bu arada gitmeden kuru kayısı ve incir yemiştim hani tatlı diye sonra çikolata da yedim ama babası kılıktı devirmiş .ötü yatıyo doktor dürtüyor dönüyor sonra kaldığı yerden devam ediyor öyle yalandan bir kere elini kolunu oynattı rahat bırakın beni diye sonra yine yatmaya devam bu arada büyümüş 8.5 cm olmuş ama cinsiyetini söylemedi doktor çok erken acele etme dedi bu arada malesef myomum da büyümüş biraz inşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla ve zamanında doğurabilirim neyse öpüyorum hepinizi
dün ikili testimizi yaptırdık.. çok şükür doktor çok iyi gelişmiş herşeyi tam ve sağlıklı dedi. yavrumun kalbini 4 kapakçığına kadar gösterdi doktor bey..beynini bile gördüm yaw..nasıl bi duygu anlatamam.minicik elleri ayakları..
riskin çok çok düşük dedi kan testi bile yaptırmana gerek yok hiç bi pürüz çıkmadı kan testi 2. safha dedi. ense kalınlığı da 1.5 çıktı. vee... doktor amcanın dediğine göre %80 kızım olacak :)
rabbime çok şükür. endişeliydim ama sağ salim doğacak inş cimcimem..
darısı henüz ikili testini yaptırmamış arkadaşların başına..
kızlar yarın doktora gidiyorum bakalım bizimki cinsiyetini gösterecek mi.merak edyorum valla gelişmelerden sizleri habedar ederim..
kızlar yarın doktora gidiyorum bakalım bizimki cinsiyetini gösterecek mi.merak edyorum valla gelişmelerden sizleri habedar ederim..
canım gözün aydın....:) cok sevindim...
iyi geceler kızlar nasılsınız ya size sorum olacak benimle aynı şeyi yaşayan varsa lütfen bana cevap versin.Benim akıntı içinde kahverengi küçük bölüm oluyor bu bir kaç kez oldu olunca çok endişeleniyorum dün doktora gitttim sorun yoktu herşey normal dedi bugün yine normal akıntıyla birlikte küçük bir bölüm kahverengilik geldi ağrım falan yok bu şekilde bişey yaşayan varmı . allaha emanet olun...
kızlar merhaba bebk isimleri olan güzel bir site biliyormusunuz?
sitare isim düşündünmü canım?
aslında uyumlu iki isim koymayı düşünüyorum ama hani bi zamanda bi isim meşhur oluyo herkes koyuyor ya öyle olsun istemiyorum. kafam karıştı biraz kararsızım. ama inci koymayı istiyorum. senin aklın da var mı isimler?
google da isim arşivi yaz arat canım güzel kapsamlı bi site
teşekkür ederim canım şimdi bakıyorum. bu arada bildiğin değişik erkek isimleri varmı?:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?