bizde sorun bendeydi.. ilk tanıştığımızda eşime söylemiştim.. iş resmiyete dönüşünce annesi de bilsin istedim.. söyledik.. benim çocuğumun olmayacağına kanaat getirdiler.. eşimle arama girildi ve biz nişan yapmayı düşünürken ayırıldık..
sonrasında canım kocam ben seviyorum ben alıcam ben razıyım dedi.. evlendik..
sorunumda;pko.. ve sürekli tekrar eden kistler yüzünden tek yumurtalığımın alınmış olması..
hani ne bileyim evlilik dışı ilişkim sonucunda çocuk aldırsam da böyle bir rahatsızlığa sahip olsam tamam yine haklılar.. ama benim dışımda olan bir rahatsızlık.. keyfimden olmadı ya.. ki söylemesem kimseler bilmezdi anlamazdı.. ama gizli-saklı olmasın dedim..!!!
evlendik.. ilk aydan itibaren çocuk yokmu söylemleri başladı..
en başta kendimiz istediğimiz için,sonrasında herkesin susması için evliliğimizin 2.ayında tedavilere başladık..
önceki doğru söyleyişimin verdiği tecrübe ile kimseye söylememeye karar verdik..
şükür RABBİM senelerce uğraştırmadan nasip etti.. inş sonumuzda güzel olur..
merhabalar,
ben de dün doktora gittim,13. haftamiza girmisiz,gec dollenme oldugu icin net tarih hesabi yapamiyorum :)
21 agustos beklenen dogum tarihimiz, bebegimiz iyi gorunuyordu ve elini agzina goturuyordu :)
7 cm olmus...
ikili testi de yaptirmadim ben...
Selam arkadaşlar dün kontrole gitmiştim ense kalınlığı ölçüldü ve kan verdim haftaya cumaya alıcam bebiş kocaman olmuş bu çikolata yeme olayını denedim bu arada gitmeden kuru kayısı ve incir yemiştim hani tatlı diye sonra çikolata da yedim ama babası kılıktı devirmiş .ötü yatıyo doktor dürtüyor dönüyor sonra kaldığı yerden devam ediyor öyle yalandan bir kere elini kolunu oynattı rahat bırakın beni diye sonra yine yatmaya devam bu arada büyümüş 8.5 cm olmuş ama cinsiyetini söylemedi doktor çok erken acele etme dedi bu arada malesef myomum da büyümüş biraz inşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla ve zamanında doğurabilirim neyse öpüyorum hepinizi
merhabalar,
ben de dün doktora gittim,13. haftamiza girmisiz,gec dollenme oldugu icin net tarih hesabi yapamiyorum :)
21 agustos beklenen dogum tarihimiz, bebegimiz iyi gorunuyordu ve elini agzina goturuyordu :)
7 cm olmus...
ikili testi de yaptirmadim ben...
hayırlı akşamlar canlarım...
bizimde dün randevumuz vardı bildiğiniz gibi ,bebişim çok iyi ve erkeğe benziyor dedi dr cuğum oğlum geliyo galiba :)
bu arada ultrason esnasında bi zıpladı yukarı kalbim çarptı heyecandan elini başına götürüyo felan çok tatlı ve heyecan verici.....yavrum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?