Ayyy takacak ne var Allah askina hallisnacim bosversene :) kocan yaninda olduktan sonra :) bilirsin bazen onlar yetmezken bir de koca onlara dahil olur hayat cekilmez olur bosver... Arada derede gittigin bir misafirlik gibi dusun :)
Gecen gun gittigimizde gorumcemle disari ciktik.. Yuzum cok kotu olmustu kizariyor gecmiyordu bole isilik gibi seyler cikmisti.. Iste gorumcem dedi gel cabuk eczaneye gidelim yuzune biseyler alalim.. Ne kadar ahyir desemde aldi Allah razi olsun. Az para da degillerdi yani 120tl falan tuttu bir temizleme sutu bir nemlendirici krem. Neyse hevesle eve geldik bende esime anlatiyorum bak hayatim bole boleydi ablam bana bunlari aldi die kayinpederim geldi dedi ki nolmus yani ne gerek var kreme falan bize neden bisey olmuyor dedi sasirdim kaldim ben hamileyim baba ondan diyebildim ancak :S sonra konustuk iste gorumcemle dedi ki o bana da soyluyor ayni seyleri takma ama insan kiriliyor yine de ne demek bize neden bisey olmuyor.. Senle ben bir miyim yahuuu...
inşallah canımın içi
oğlunun geleceğimi ! tamda kayınvalideye göre bir cevap !
bunun gerçektende anlaşılacak bir tarafı yok ve insanın canını sıkan madem bu kadar istiyordun neden bir tebrik yok dimi
boşver en iyisi takmamak Allah a havale:)
Rabbim sizin yüzünü ömür boyu güldürsün canım
ve hepimizin bebeklerimizi sağ salim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucaklarımıza versinn:Saruboceq:
ohh ne güzel hemen hallettin işleri
ay bende evde oturup yemek yapabilecekmiyim bi gün acaba:kedi:
işte dedim ya lüzemsuz kayınpederler
ne alaka dimi hem sen erkeksin bide ne karışıyosun herşeye
inan hepsi aynı bunların
en iyisi takmamak
neyseki benimkiler şehirdışında da pek birlikte olamıyoruz
gerçi ordanda yetiyolardaalmaz:
özlem senin annem dediğin kendi annen mi kayınvaliden mi?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy özlemmm ne kötüsün heee kaydirigubbakcemile3 adam kıskanmış işte resmen seni.. kaydirigubbakcemile3
bir sıkkımlık verseydin ona da keşkeeee aklinialirimsmile aklinialirimsmile
benim kayınpederim dünya iyisi.. kendi babam kadar seviyorum neredeyse...
çok şekerdir çoooook..
hoşgeldinnnn... listeye 24.sırada eklendin canım.. ALLAH hayırlı-sağlıklı etsin yavrunu inş..Ben de bir ağustos annesi olacağım inşallah temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım bu sefer bir sorun çıkmaz inşallah beni de listeye ekler misiniz? yaş:21,sat:1 kasım,8 ağustos doğum,hamile kaldığım kilo 61,2'li test yapıldı.Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...
maşallah diyorumkendi annem canım :)) müstakil bir ev burası 1. katta annem oturuyor 2. katta biz oturuyoruz biz den başka da oturan yok :)) yani var da onlar girişte.. bizimle alakaları yok :))
Ben de bir ağustos annesi olacağım inşallah temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım bu sefer bir sorun çıkmaz inşallah beni de listeye ekler misiniz? yaş:21,sat:1 kasım,8 ağustos doğum,hamile kaldığım kilo 61,2'li test yapıldı.Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...
maşallah diyorum
ALLAH ayırmasın sizi.. süper bir durum olmuş valla...
annemde yardım canım yoksa bu kadar çabuk olmaz.. yaparsın canım ben koku hassasiyetim yavaş yavaş kayboldu seninde herşey düzene girer başlarsın inş. tez amanda mis yemekler yapmaya :)
eminim yetiyorlardır... ne yani sen yapmıyorsun diye bizde yapmayalım dimi ama çok gereksiz konuşuyorlar bazeen çoook... herşeyi bilirler akıl verirler ama bişeydende anlamazlar çok canım sıkılıyor
kendi annem canım :)) müstakil bir ev burası 1. katta annem oturuyor 2. katta biz oturuyoruz biz den başka da oturan yok :)) yani var da onlar girişte.. bizimle alakaları yok :))
kıslaarr yemekler piştiii :))) kociş acıktııı.. tabi biz de gidip yemeğimzi yiyelim sonra vaktimiz olursa yine uğrarız çok öpüyorum hepiniziii muk mukk opuyorumnanaktan
iyi akşamlar bayanlar. ben de bugün dr kontrolüme gittim. gece heyecandan hiç uyuyamadım. sabah 6.45 falandı hala gözlerim açıktı. neyse herşey çok normalmiş ve bebeğim gayet sağlıklıymış :) %100 erkek oldduğunu öğrendim bebeğimin. şuan 150 gr ve 15 cm :) ama görseniz nasıl hareketli kıpır kıpr. ellerini çırpıyo alkış yapıyo.gülmekten öldük :) beklenen doğum tarihim 25 temmuz görünüyor. bu gidişle annesi gibi yengeç olacak. gitgide doğum tarihi öne geliyor. 1 ay sonra dr benden ayrıntılı ultrason istedi. bunun ne olduğunu bileniniz var mı?
aaa bu arada aklımdayken dr 2 li test sonuçlarımı telde söylemişti bugünde döküman olarak verdi elime . değerlerini falan karşılaştırmak isteyen arkadaşlar varsa sorabilirler.
Selam arkadaşlar dün kontrole gitmiştim ense kalınlığı ölçüldü ve kan verdim haftaya cumaya alıcam bebiş kocaman olmuş bu çikolata yeme olayını denedim bu arada gitmeden kuru kayısı ve incir yemiştim hani tatlı diye sonra çikolata da yedim ama babası kılıktı devirmiş .ötü yatıyo doktor dürtüyor dönüyor sonra kaldığı yerden devam ediyor öyle yalandan bir kere elini kolunu oynattı rahat bırakın beni diye sonra yine yatmaya devam bu arada büyümüş 8.5 cm olmuş ama cinsiyetini söylemedi doktor çok erken acele etme dedi bu arada malesef myomum da büyümüş biraz inşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla ve zamanında doğurabilirim neyse öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?