herkeslere merhaba kızlar nasılsınız bakalım
biz cuma gününden beri yatıyoruz yine cuma akşamı acile gitmek zorunda kaldım
hafif kanamam ve ufak bi parça gibi bişey geldi çok ama çok korktum bebeğimi kaybedicem diye
doktorumu aradım teli kapalıydı hemen hasteneye gittim ve hamile olduğum için beni doğumhaneye göderdiler tam oraya giderken doktorumun asistanını gördüm meğerse doktorumda doğumdaymış
hemen gittim doktorumun yanına odama gel orda bakim ben sana dedi çünkü kadının biri orda sancı çekiyodu etkilenmem için odasına çıktık
hemn baktı bebeğime çok şükür yaşıyo yerinde bebek dedi aşağı falanda inme olmamış rahimde kapalı dedi o gün biraz yorulmuştum evde biraz temizlik yapmıştım yorgunlıktan dedi doktorum
yine yatıcaksın ve bol bol su içiceksin dedi
bebeğim bile bana küsmüş heralde ban sırtını dönmüştü sonra doktor döndürdü onu biraz hareket etmeye başladı sonra
gitmişken 2'li test sonucumada baktı herşey iyi çıkmış dedi ve bizi bi daha bir ay sonra çağırdı kontrol için
cinsiyetide o zaman söyliycek heralde benimde o zaman aklıma gelmedi cinsiyet falan yeterki iyi olsunda
hafif kanamam ve ufak bi parça gibi bişey geldi çok ama çok korktum bebeğimi kaybedicem diye
doktorumu aradım teli kapalıydı hemen hasteneye gittim ve hamile olduğum için beni doğumhaneye göderdiler tam oraya giderken doktorumun asistanını gördüm meğerse doktorumda doğumdaymış
hemen gittim doktorumun yanına odama gel orda bakim ben sana dedi çünkü kadının biri orda sancı çekiyodu etkilenmem için odasına çıktık
hemn baktı bebeğime çok şükür yaşıyo yerinde bebek dedi aşağı falanda inme olmamış rahimde kapalı dedi o gün biraz yorulmuştum evde biraz temizlik yapmıştım yorgunlıktan dedi doktorum
bebeğim bile bana küsmüş heralde ban sırtını dönmüştü sonra doktor döndürdü onu biraz hareket etmeye başladı sonra
gitmişken 2'li test sonucumada baktı herşey iyi çıkmış dedi ve bizi bi daha bir ay sonra çağırdı kontrol için
cinsiyetide o zaman söyliycek heralde benimde o zaman aklıma gelmedi cinsiyet falan yeterki iyi olsunda
annişler ben bişey sorcam... ben hapşurdugumda ve oksurdugumde bazen cok guldugumde karnım agrıyo ama bazen bı agrıyo dayanamıyorum cok acıyo... ozellıkte hapşurmalarda... sizde de oluyo mu? karnımı tuta tuta guluyorum hapşuruyorum yoksa cok acıyo..
sağolun kızlar çok şükür iyiyim şimdi yatıyorum zaten sürekli
çiğdemcim bende zaten normalde 1,5 yada 2 litre su içiyorum bida ikide bir wcye
daha fazla içersem herlde wc den çıkamam kaydirigubbakcemile3
bu arada bebişim bir haftada 2 cm uzamış ve gelişimide 4 gün önde gidiyo
Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Rabbim yavrucuklarımızı korusun...
herkezcıklere gunaydın.... haftanız hayırlı olsun ıns opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben geldim. 2li testimiz yapıldı ensa kalınlığımız 1.0 mm boyumuz 50.5 mm yani çok şükür bebişimde sorun yok ama bende plasenta previa olduğum ortaya çıktı yani plasenta aşağıda dr 20. haftadan sonra çıkadabilir çıkmayadabilir dedi yine bi sürü yasak fazla hareket etmemem lazım yani lokal sarsıntılardan uzak durman gerekiyor dedi eğer düzelmezse normal doğum olmıyıcak mezburen sezaryan olucak aslında biraz korktum yani bebeğime bi şey olmaz inşallah.
usgmiz süperdi tam yarım saat 4 byutlu olarak gördük bebeğimizi ilk önce kıpır kıprdı sonra uyudu kuzum cinziyetini gördü ama söylemek istemedi 2 dr da bana kız gibi geldi bacaklarını arası boştu ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsun şu plasentam düzelsinde inşallah
evet cnm benim adım da özlemdi,
bende biliyorum cnm bebk başlarda vitaminsiz kalmazmış diye ama benim 2doğu aram çok olmadığı için endişeeniyorum kızım 6 aylıkken hamile kladım vücut tam kendini toparlayamadan endişem bu yüzden
şimdilik vitamin kullanmıyorum dr.um elevit yazar sanırım bu hafta kontrolüm var
kendimi çok bitkin hissediyorum
inan düşününce bile iştahım açılmıyor özlem ya
saatlerce düşünüyorum bazen ne yesem diye ona yok buna yok derken,bu haftada 1 kilo verdim,3 kilo oldum ,az önce tarıldım,62,5 olmuşum 66 yla başlamıştım ne oluyo bana anlamıyorum
kızımda hiç böyle değildim
sen anıslsın?herşey yolunda değil mi?
üzülme sen yine de olur mu? Allah yardımcın olur inş. ben de çok şükür iyi diyelim iyi olalım.. bugün biraz başım ağrıyor hatta zonkluyor... onun dışında iyi sayılırımm
maşallah cnm hayırlı haberlerle gelmişssin ne güzel
inş öyledir cnm ne güzel ikisinden de olacak,çok şanslısın
cnm çok geçmiş olsun çok dinlenmen gerek kanaman oluyor muydu hiç senin
dr. neye dayanarak söyledi acaba?inş düzeliri tatlım ya
annişler ben bişey sorcam... ben hapşurdugumda ve oksurdugumde bazen cok guldugumde karnım agrıyo ama bazen bı agrıyo dayanamıyorum cok acıyo... ozellıkte hapşurmalarda... sizde de oluyo mu? karnımı tuta tuta guluyorum hapşuruyorum yoksa cok acıyo..
günaydin kizlar..kafama takilan birsey var...hamilelikte internetin basinda fazla uzun oturmak zararliymis...siz ne düsünüyorsunuz....her seferinde yeni seyler duyoruz..bu nekadar dogru aceba
Ben söyleyeyim hemen; şekercim gazdan oluyor o. Bebek yerini genişlettikçe bağırsakları sıkıştırıyor, sen hapşurdukça daha fazla kasılıyor organların.
Tekmeleme daha basit bir mevzu. Yani arada bir tepiklendiğim için biliyorum... Bazen sanki sol tarafıma yakın bir yerde güve kanat çırpıyor gibi "tırrrr" gibi bir şeyler hissediyorum. Bazen içten dışa batma ya da çimdik gibi; gaz sancısı da çektiğim için ayırdedebiliyorum canım...
evet cnm benim adım da özlemdi,
bende biliyorum cnm bebk başlarda vitaminsiz kalmazmış diye ama benim 2doğu aram çok olmadığı için endişeeniyorum kızım 6 aylıkken hamile kladım vücut tam kendini toparlayamadan endişem bu yüzden
şimdilik vitamin kullanmıyorum dr.um elevit yazar sanırım bu hafta kontrolüm var
kendimi çok bitkin hissediyorum
inan düşününce bile iştahım açılmıyor özlem ya
saatlerce düşünüyorum bazen ne yesem diye ona yok buna yok derken,bu haftada 1 kilo verdim,3 kilo oldum ,az önce tarıldım,62,5 olmuşum 66 yla başlamıştım ne oluyo bana anlamıyorum
kızımda hiç böyle değildim
sen anıslsın?herşey yolunda değil mi?
maşallah cnm hayırlı haberlerle gelmişssin ne güzel
inş öyledir cnm ne güzel ikisinden de olacak,çok şanslısın
cnm çok geçmiş olsun çok dinlenmen gerek kanaman oluyor muydu hiç senin
dr. neye dayanarak söyledi acaba?inş düzeliri tatlım ya
Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Rabbim yavrucuklarımızı korusun...
kıslar benımde karnım cıkmaya basladı artık... dun dısarı cıkmıstım.. kıyafetlerımı degıstırınce bı baktım benım sıpa buyumus... dısardan bellı oluyo artık... ama o kadar mutlu oldum kı anlatamam ya... inşallah saglıklada alırız kucaklarımıza yavrularımızı...
cnm ya ne korktun kimbilirherkeslere merhaba kızlar nasılsınız bakalım
oluyor cnm bizde de endişelenmeannişler ben bişey sorcam... ben hapşurdugumda ve oksurdugumde bazen cok guldugumde karnım agrıyo ama bazen bı agrıyo dayanamıyorum cok acıyo... ozellıkte hapşurmalarda... sizde de oluyo mu? karnımı tuta tuta guluyorum hapşuruyorum yoksa cok acıyo..
ne kadar güzel işte,idrar yolu enfeksiyonu falan bişeycik olmaz sende
Ay ay ay, buz kestim birden "kanamam oldu" deyince. Dikkat et kuşum kendine. Neyse ki bir şeyi yokmuş minnoşun. Daha iyi olacak inşallah. Su deyince aklıma geldi: iflahım kesildi su içmekten, günde yarım lt'lik şişe yaklaşık 5 kez doluyor, su kurbağası mı yuttum ne yaptım kaydirigubbakcemile3
kıslar benımde karnım cıkmaya basladı artık... dun dısarı cıkmıstım.. kıyafetlerımı degıstırınce bı baktım benım sıpa buyumus... dısardan bellı oluyo artık... ama o kadar mutlu oldum kı anlatamam ya... inşallah saglıklada alırız kucaklarımıza yavrularımızı...
ne güzellll :) benim göbekte gelişme yok :) 1 hafta snra 4. ayım bitmiş olacak.. hala aynı sanırım benim önceden de çıkmamış ama ben kendi göbeğimi bebek sanmışım bu sabah baktım çok ufak bir çıkıntı vardı :) olsun o da yeterama sanırım çok büük bir karnım olmayacak :)
canlarım... benım goguslerımasırı derecede buyudu.. 80 kullanıyodum su anda 90 belkı 95 bıle olmustur... sutyen alcam ama nası bı sutyen almalıyım sızce.. toparlayıcı mı alayım yoksa emzırme sutyen tarzı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?