2010 Ağustos Anneleri

canım benım cok gecmıs olsun... şimdi nasılsın pekı?

günaydin kizlar..kafama takilan birsey var...hamilelikte internetin basinda fazla uzun oturmak zararliymis...siz ne düsünüyorsunuz....her seferinde yeni seyler duyoruz..bu nekadar dogru aceba

Ay ay ay, buz kestim birden "kanamam oldu" deyince. Dikkat et kuşum kendine. Neyse ki bir şeyi yokmuş minnoşun. Daha iyi olacak inşallah. Su deyince aklıma geldi: iflahım kesildi su içmekten, günde yarım lt'lik şişe yaklaşık 5 kez doluyor, su kurbağası mı yuttum ne yaptım kaydirigubbakcemile3

rahatsiz olan arkadaslarada gecmis olsun diyorum..insallah kisa sürede atlatirsiniz..allah acil sifalar versin..bebislerimizi korusun..

Ben söyleyeyim hemen; şekercim gazdan oluyor o. Bebek yerini genişlettikçe bağırsakları sıkıştırıyor, sen hapşurdukça daha fazla kasılıyor organların.
Tekmeleme daha basit bir mevzu. Yani arada bir tepiklendiğim için biliyorum... Bazen sanki sol tarafıma yakın bir yerde güve kanat çırpıyor gibi "tırrrr" gibi bir şeyler hissediyorum. Bazen içten dışa batma ya da çimdik gibi; gaz sancısı da çektiğim için ayırdedebiliyorum canım...

sağolun kızlar çok şükür iyiyim şimdi yatıyorum zaten sürekli
çiğdemcim bende zaten normalde 1,5 yada 2 litre su içiyorum bida ikide bir wcye
daha fazla içersem herlde wc den çıkamam kaydirigubbakcemile3
bu arada bebişim bir haftada 2 cm uzamış ve gelişimide 4 gün önde gidiyo

Evet 100 numara hadisesi bende de mevcut kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim canım benim... Benimki de 1 hafta önden gidiyordu, 11 haftalıktı raporda "12 haftalığa uygundur" yazıyordu, nazar değmesin bebişlerimize

kızlar bide doğum sancısı çeken kadın vardı doğumhanede sancı odasında
kadın kendi kendine allahım ben nasıl çıkarcam bunu deyip duruyodu
doktor yanına girdiğinde de yeter artık çıkartayım bunu ben diyodu
doktorumda evet artık çıkar sen bunu rahatla dedi kadında çıkartayım ama nasıl çaıkartcam deyip duruyodu
allah herkse kolay doğumlar nasip etsin

Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Rabbim yavrucuklarımızı korusun...

herkezcıklere gunaydın.... haftanız hayırlı olsun ıns opuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin.. sana da muhteşem bir hafta olsuninş. tabii hepimize de :))

canımm hoşgeldiiinn... çok sevindim ne güzel bebeğin sağlıklı herşey yolunda.. pleasenta içinse çok üzgünüm ama eminim herşey yolunda gidecektir... kafana takma üzülme olur mu?

canım korkuttun bizi.. ya böyle şeyler yazarken baştan iyi olduğumuzu yazalım.. yoksa mesajın sonu oku oku bitmiyor kelimeler çoğaldıkça çoğalıyor... çook şükür bişey olmamış meralcim.. çok dikkat et kendine temizlik memizlikte yapma aaaa ne gerek var ya böyle bir durumda klava:

canım benim de acıyor ama geçiyor bana eskiden de olurdu böyle ben de çok gülerken tutuyorum karnımı ki biliyorum bizim her hareketimizde onlarda zıplıyorlar içeride kaydirigubbakcemile3

günaydin kizlar..kafama takilan birsey var...hamilelikte internetin basinda fazla uzun oturmak zararliymis...siz ne düsünüyorsunuz....her seferinde yeni seyler duyoruz..bu nekadar dogru aceba

canım sakıncalıdır eminim... ama biz çalışanlar napalım.. mecburen oturuyoruz internet var veya yok.. önemli olan sürekli oturmak zorunda kalmak... ağrı falan hissedersem yada en azından 15 dk bir kalkıp yürümeye çalışıyorum ben

çiğdemmmm biliyor musun geçen gün bana da çimdik gibi bişey oldu ben de gaz sancısını bilirim öyle değildi battı ve bitti :)) hatta eşime dedim galiba hareket etti diye... hiii yoksa ben de mi hissetmeye başladım? :teytey:

üzülme sen yine de olur mu? Allah yardımcın olur inş. ben de çok şükür iyi diyelim iyi olalım.. bugün biraz başım ağrıyor hatta zonkluyor... onun dışında iyi sayılırımm

kıslar benımde karnım cıkmaya basladı artık... dun dısarı cıkmıstım.. kıyafetlerımı degıstırınce bı baktım benım sıpa buyumus... dısardan bellı oluyo artık... ama o kadar mutlu oldum kı anlatamam ya... inşallah saglıklada alırız kucaklarımıza yavrularımızı...

ne güzellll :) benim göbekte gelişme yok :) 1 hafta snra 4. ayım bitmiş olacak.. hala aynı sanırım benim önceden de çıkmamış ama ben kendi göbeğimi bebek sanmışım bu sabah baktım çok ufak bir çıkıntı vardı :) olsun o da yeter ama sanırım çok büük bir karnım olmayacak :)

cnm ya ne korktun kimbilir
çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inş
oluyor cnm bizde de endişelenme
ne kadar güzel işte,idrar yolu enfeksiyonu falan bişeycik olmaz sende

cnm kanaman var mı dı senin dr.un plesanta plevra demiş merak ettim

benımde ole cok buyuk degıl tatlım... ama benım gobegım yoktu... dumduzdu karnım... sımdı sabahları kalktıgımda cıkıntı var... bıde kıyafetlerı gıyınce ıyıce buyuyo... zemuszemus zemuszemus ve bu haftalarda rahmımızı oldukca rahat hıssedebılecekmısız buyuyo kuzular ya kızım buyudukce mutlulugumda buyuyo gercekten...sırnaşık şey sırnaşık şey

canlarım... benım goguslerımasırı derecede buyudu.. 80 kullanıyodum su anda 90 belkı 95 bıle olmustur... sutyen alcam ama nası bı sutyen almalıyım sızce.. toparlayıcı mı alayım yoksa emzırme sutyen tarzı mı??

cnm bence son aylrad daha çok üyür o zaman emzirme sütyeni alırsın şimdilik toparlayıcı penye bişi alsan idare eder seni,ben öyle yapmıştım çok da memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…