cnm bence son aylrad daha çok üyür o zaman emzirme sütyeni alırsın şimdilik toparlayıcı penye bişi alsan idare eder seni,ben öyle yapmıştım çok da memnunum
merhaba biz geldik :)
hosgeldınız...
merhaba biz geldik :)
beyaz kanamam olmadı yani ilk haftalarda olmuştu oda çok az akıntıyla beraber ama dr olabilir korkma dedi insan nasıl korkmaz ya. bilmiyorum inşallah düzelir drum gayet rahattı sadece doğum takıldı kafasına ve hep doğumdan bahsetti normal olamayabileceği gibi onun dışında kötü bi şey söylemedi. benim yengemde de var aynı sorun 2 bebeğinde de ikincide çıkmış yukarı ama ilkinde çıkmamamış allaha şükür sağ salim aldı bebeklerini kucağına. insan korkuyor yinede
hoşbuldum..nasılsın canım? buarada adaşız galiba :)
hoşgeldiniz cnmopuyorumnanaktan
beyaz kanamam olmadı yani ilk haftalarda olmuştu oda çok az akıntıyla beraber ama dr olabilir korkma dedi insan nasıl korkmaz ya. bilmiyorum inşallah düzelir drum gayet rahattı sadece doğum takıldı kafasına ve hep doğumdan bahsetti normal olamayabileceği gibi onun dışında kötü bi şey söylemedi. benim yengemde de var aynı sorun 2 bebeğinde de ikincide çıkmış yukarı ama ilkinde çıkmamamış allaha şükür sağ salim aldı bebeklerini kucağına. insan korkuyor yinede
Cok ıyıyım tatlım kocısım kahvaltı hazırlıyo bana sımdı... nası keyıflıyım anlatamam... gercekten adasmıyız cok sevındım ya...
ooo enişteye benden 10 ouan 10 puan :) ellerine sağlık.. ne güsel kocişin evde bu saatte sen keyifli olma da kim olsun dimi canım? eğer nickindeki şeyma gerçek isminse adaşız kaydirigubbakcemile5
hojbulduk be ya :) nasıldır keyifler gacılar naniknanik
eh işte iyi sayılırız sen anıslsın?kızının da keyfi yerinde mi
evet adasız....:lepi: :lepi: hakkıını odeyemem ınan eşimin varya
eh işte derken hayırdır canım bi sıkıntın mı var? biz iyiyiz takım halinde.. kızım iyiyse ben de iyiyim. bugün ilk defa adam gibi kahvaltı edebildim brunch saatinde olsa da. :) iştahı açılıyo galiba çok şükür.cokacimcoook
cnm ya dr.kontrolüme gitsem rahatlıycam liste açıklandımı diye bakıyorum ntten açıklanmmaış daha dr.un çalşıma listesi off
3 kilo verdim şimdiye kadar bunu çok sorun etmiycem de
kızım 6 aylıkken hamile kaldım ben tekrar
dr.um vücüudn çok vitaminsiz ve kalsiyumsuz kalmıştır dikkat et demişti
bende aksi gibi bişey yiyemiyorum bu da bende halsizlik yapıyor
ona cnm sıkkın biraz
cnm ya dr.kontrolüme gitsem rahatlıycam liste açıklandımı diye bakıyorum ntten açıklanmmaış daha dr.un çalşıma listesi off
3 kilo verdim şimdiye kadar bunu çok sorun etmiycem de
kızım 6 aylıkken hamile kaldım ben tekrar
dr.um vücüudn çok vitaminsiz ve kalsiyumsuz kalmıştır dikkat et demişti
bende aksi gibi bişey yiyemiyorum bu da bende halsizlik yapıyor
ona cnm sıkkın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?