Merhaba kızlarr.Ben geldim.Uuzn zamandır katılamıyorum aranıza.Kızlar ya sorunum varr.Pc başına geçemiyorum tv izleyemiyorum cep teli kullanamıyorum hemen midem bulanıyor başım dönüyor kusuyorumm..
merhaba kızlaar.
çok güzel bi haftasonu geçirdim yine çok şükür.biraz işlendim biraz gezdim
bulantılarım olduğu gibi duruyor paso naneli sakız çiğniyorum iyi geliyor.
sol kalçam çok fazla ayakta kalırsam batıyor.birde sırtımda bazende kollarımda kaşıntıyla kabarıklıklar oluyor.evveldende bu tip şikayetlerim olurdu ara ara.ama sırtımda uzun zamandır olmamıştı. dr.soracağım bu gidişimde inşallah.
herkese iyi sağlıklı bir hafta dilerim
Ama doktora gittik.İkiz olduğukları için ikili test yapmmadı.Ense kalınlığı falan çok güzel dedi.Gelişimleri de çok iyiymiş.Bu arada biri kız diğeri erkeğe benziyor dedi.Ama 1 ay sonra kesin bilinicek cinsiyyeti dedii..
Kızlar ben 2. bebgim olmasına ragmen halen tam olarak tepiklerini hissedemiyorum
Günaydın annecikler...
Evet canım eminim bunların bulandırdığından.Şimdi kustum geldim.Çok öpüyorum çıkıyorum kızlar.Hepinizie güzel hamilelik diliyorum bebeişlerinize iyi bakın..Çıkmak zorundayım..Hepinizi seviyorum beni listeden almayın.Durumum düzeldikce gelicem aranıza..
günaydıııııınn :)) nasılsın? nasıl geçti hafta sonunuz.. iyidir inş :)
kıslar dün sevgililer günüydü ya :) naptınız nettiniz hamileyken nasıl geçti :)))
herkezcıklere gunaydın.... haftanız hayırlı olsun ıns opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben geldim. 2li testimiz yapıldı ensa kalınlığımız 1.0 mm boyumuz 50.5 mm yani çok şükür bebişimde sorun yok ama bende plasenta previa olduğum ortaya çıktı yani plasenta aşağıda dr 20. haftadan sonra çıkadabilir çıkmayadabilir dedi yine bi sürü yasak fazla hareket etmemem lazım yani lokal sarsıntılardan uzak durman gerekiyor dedi eğer düzelmezse normal doğum olmıyıcak mezburen sezaryan olucak aslında biraz korktum yani bebeğime bi şey olmaz inşallah.
usgmiz süperdi tam yarım saat 4 byutlu olarak gördük bebeğimizi ilk önce kıpır kıprdı sonra uyudu kuzum cinziyetini gördü ama söylemek istemedi 2 dr da bana kız gibi geldi bacaklarını arası boştu ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsun şu plasentam düzelsinde inşallah
günaydın kızlar ben geldim. 2li testimiz yapıldı ensa kalınlığımız 1.0 mm boyumuz 50.5 mm yani çok şükür bebişimde sorun yok ama bende plasenta previa olduğum ortaya çıktı yani plasenta aşağıda dr 20. haftadan sonra çıkadabilir çıkmayadabilir dedi yine bi sürü yasak fazla hareket etmemem lazım yani lokal sarsıntılardan uzak durman gerekiyor dedi eğer düzelmezse normal doğum olmıyıcak mezburen sezaryan olucak aslında biraz korktum yani bebeğime bi şey olmaz inşallah.
usgmiz süperdi tam yarım saat 4 byutlu olarak gördük bebeğimizi ilk önce kıpır kıprdı sonra uyudu kuzum cinziyetini gördü ama söylemek istemedi 2 dr da bana kız gibi geldi bacaklarını arası boştu ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsun şu plasentam düzelsinde inşallah
evet cnm benim adım da özlemdi,günaydın canım.. senin ismin de Özlem di dimi :))) yanlış kişiyi hatırlamıyor isem?
arkadaşıım hiiç üzülmeee.... ben bir yerde okumuştum.. bebeğiniz hiçbir zaman kalsiyumsuz vitaminsiz kalmaz o sürekli sizin depolarınızdan tüketir... siz kendi sağlığınıza dikkat etmelisiniz diye...
ama tabi böyle zayıflamak seni yorgun halsiz bırakabilir... vitamin kalsiyum ilacı kullanıyor musun takviye olarak? biraz vitamin alabileceğin şeyler ye bak sabah sabah ekmek arası domates peynir ne güzel gider koy tepsiye geç tv nin karşısına yanına portakal suyu sık :)) zeynebinle beraber yiyin .. güzel olmaz mı :)))
maşallah cnm hayırlı haberlerle gelmişssin ne güzelkızlar günaydın nasılsınız opuyorumnanaktan hepinize iyi haftalar
cumartesi doktor kontrolüm vardı bebeğimin boyu 6cm olmuş doktorum haftasına uygun olarak gayet sağlıklı bi şekilde büyüyor dedi. ense boyu ölçümü yapıldı ense kalınlığı 1,14 dedi doktorum bi sorun olmadığını söyledi ve kan verdim sonucunu cuma günü alacağım. inşallah kan sonucumda temiz çıkar ve içim dahada rahat eder. opuyorumnanaktan
inş öyledir cnm ne güzel ikisinden de olacak,çok şanslısınAma doktora gittik.İkiz olduğukları için ikili test yapmmadı.Ense kalınlığı falan çok güzel dedi.Gelişimleri de çok iyiymiş.Bu arada biri kız diğeri erkeğe benziyor dedi.Ama 1 ay sonra kesin bilinicek cinsiyyeti dedii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?