Evet Aylacım ben de dayanamayıp yaptıracağım..çünkü şayet bir sorun olursa yaşımdan dolayı kendimi hiç affetmem neden yaptırmadım diye..
Bu arada kızlarrrrr 20 yaşlar 22 yaşlar havalarda uçuşuyor..bana Pınar teyze diyin siz :))) abla bile değil teyze teyzeeeee ....kaydirigubbakcemile3
Evet Aylacım ben de dayanamayıp yaptıracağım..çünkü şayet bir sorun olursa yaşımdan dolayı kendimi hiç affetmem neden yaptırmadım diye..
Bu arada kızlarrrrr 20 yaşlar 22 yaşlar havalarda uçuşuyor..bana Pınar teyze diyin siz :))) abla bile değil teyze teyzeeeee ....kaydirigubbakcemile3
Canım ben isminle hitap edebilirim sanırım bende 32 yaşındayım :))
Bende çok istedim erken anne olmayı ama demekki bu yaşıma kısmetmiş :))
merhabalar canlarr
bis deldikkk
2 li test kan sonuçlarını da aldık herşey yolundaymış çok şükür
doktor bundan sonra herhangi bir tarama testine ve aminiyo senteze gerek yok dedi
kromozomsal bir hastalığa yakalanma şansı %0 mış .( Allah ın izniyle tabi)
sonuçlar çok güzel dedi:)
bir ay sonra kontrol o zamanda cinsiyet tahmini dedi
çok mutluyummmmzemuszemus
sizler nasılsınız
Selam kızlar , aldım kan tahlili sonucunu , herşey güzel çıktı.Daha test yapmaya gerek yok dedi.Ama bi kaç şey için kan ve idrar testi istedi.Hamile kalmadan önce idrarda enfeksiyon vardı benim. Onun için tekrar test istedi.Yalnız doğum fiyatı biraz pahalı geldi.750 normal doğum , epidural normal olursa 1100 . Ultrasona da girdik tekrar.Ben sık bakıyorum dedi hastalarıma ultrasonda. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, cinsiyeti de öğreniriz herhalde.
Angel sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim hayırlı olsun sonuçalrı kaç günde aldın acaba?
Ben perşembe günü yaptırdım 1 hafta sonra biz sizi arayacağız dediler beklemedeyim yni
Aylindacım bende 37 yaşındayım o yüzden ikincisi için hızlı davrandım inanırmısın ilk bebeğimi kucağıma aldığımda (15 aylık oğlum var) loğusalıktanmıdır nedir bilmem baya bi ağladım niye bukadar bekledim diye ama kısmet işte yapcak bişey yok.....
hosgeldınız.... masallah sonuclar cok guzel... Saglıkla kucagına alırsın ıns...
hoşgeldin angel bende merak etmiştim seni gözün aydın iyi çıkmış sonuçların.
canım sen doğumu nerde düşünüyorsun merak ettim
Selam kızlar , aldım kan tahlili sonucunu , herşey güzel çıktı.Daha test yapmaya gerek yok dedi.Ama bi kaç şey için kan ve idrar testi istedi.Hamile kalmadan önce idrarda enfeksiyon vardı benim. Onun için tekrar test istedi.Yalnız doğum fiyatı biraz pahalı geldi.750 normal doğum , epidural normal olursa 1100 . Ultrasona da girdik tekrar.Ben sık bakıyorum dedi hastalarıma ultrasonda. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, cinsiyeti de öğreniriz herhalde.
Angel sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim hayırlı olsun sonuçalrı kaç günde aldın acaba?
Ben perşembe günü yaptırdım 1 hafta sonra biz sizi arayacağız dediler beklemedeyim yni
Aylindacım bende 37 yaşındayım o yüzden ikincisi için hızlı davrandım inanırmısın ilk bebeğimi kucağıma aldığımda (15 aylık oğlum var) loğusalıktanmıdır nedir bilmem baya bi ağladım niye bukadar bekledim diye ama kısmet işte yapcak bişey yok.....
gözün aydın canım allahım hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günüde göstersin inşallah:Saruboceq:
iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi ama plesante previa çıktı yani plasenta aşağıda 20. haftaya dan sonra yukarı çıkabilir dedi doktor korkuyorum biraz inşallah herşey iyi olur. bebeğimi gördüm doyasıya ama bu haber üzdü beni
Silivrideyim ben, burda Özel Anadolu hastahanesine sordum.Doktordan memnun kaldığım için.Ama fiyat biraz çok geldi bana.Başka fiyat öğrenen var mı İstanbul içinde. ohaoldumsmile
iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi ama plesante previa çıktı yani plasenta aşağıda 20. haftaya dan sonra yukarı çıkabilir dedi doktor korkuyorum biraz inşallah herşey iyi olur. bebeğimi gördüm doyasıya ama bu haber üzdü beni
kızlar sizden tiroid tahlili falan filan istedimi bi arkadaşımla aynıyız ondan istemişte dr merak ettim benim dr acaip relax ya hiç bi şeyi takmıyo
Pardon Çiğdemcim oluyor işte iş arasında böyle karışıklıklar iş arasında kaçamak yapınca aceleden... Çok ufak evlenmişsin çok ta genç anne olacaksın ne güzel evladınla birlikte büyüyeceksiniz....
saolasın canım, ee artık ben de özlem diyim diymi , ben de kendimi bildim bileli akıntım olur her türlüsü de olmuştur şeffaf beyaz sarımsı döngü halinde, ama bu afedersiniz çamaşırımda çok leke bırakıyor pedde kullanmıyorum artık.
sanada teşekkür ederim canım sanırım artık doktoruma bi sormalıyım bunu bi öncekinde biraz zorlanmıştım o bölgeden kültür alırken kötü bi anım var. geçiştiriyodum biraz da anlıyacağınız
özlemcim gercekten 22 mı... bende 20 yasındayım genc yasta anne oluyoruz ne guzel demi
kızlar bu ne hız?....22.... 20....
maşallah genç anneler bende 24 yaşındayım genç sayılırmıyım acaba
benden de bir maşallah. gerçekten güzel genç yaşta evlenip üstüne bir de anne olmak, arkadaş gibi olmak güzel bir duygu olacaktır eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?