2010 Ağustos Anneleri

merhaba.. tekrar biz geldik..nasılsınız?

ikili test sonuçları iyi çıkan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum..gözünüz aydın.:lepi:

sağol canım teşekkürler
Rabbim hepimizin bebeklerini sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

yok sadece sezeryan olur dedi dr sadece doğum kısmına takıldı normal doğum olmayabilir dedi bide dikkat et dedi o kadar ama tabi erken doğum riskide var nette öyle yazıyor ani kanamalar olabiliyormuş hemde aşırı derecede

tatlım ama yapma böyleeklava:
secret diye bi kitap vardı okudun mu bilmem. lütfen pozitif ol pozitif düşün. kötü enerjiyi çağırma kendine. iyi düşün iyi olsun..:teselli:

neyse sizinde canınızı sıkmayayım kapatayım artık pcyi kendinize iyi bakın öptük

olur mu öyle şey neden sıkasın canımızı... sen kendi canını sıkma lütfen.. kötü düşünme... inan herşey yolunda gidecek ve dualar şükürler edeceksin Allah'a

Benimde öyle en son anne ben oldum ama olsun demekki kısmet böyleymiş
34 yaşında evlendim evlenene kadar iyi bir işim vardı sürekli gezdim dolaştım sevdim sevildim üzüldüm ama bu kadar sene bekledikten sonra çok çok iyi anlayışlı nerdeyse 4-3 bir insanla tanıştım ve evlandim çok tatlı bir oğlum var şimdi kısmetse 1 de kızım olacak
yani geç oldu ama güzel oldu be delikafadulden

korkma canım ne olcak benimde sezeryan olcak
tek sorun o olsun
sen arkadaşların dediği gibi nete pek takılma
bizde öle neti okuyup korkup duruyoduk ama korktuklarımızın hiçbiri gelmedi çok şükür başımıza
Allah ım yardımcımız olur hepimizin sen hiç sıkma canını

Allah herkese böyle güzellikler yaşatsı inş. geç yaşatsın ama güzel yaşatsın opuyorumnanaktan

katılıyorum sana... oku oku bitmez.. okudukça geriliriz... olacağı yoksada insanın aklına düşüyor...

sen şimdinin tadını çıkar bebişim :))):CüvCüv:

bende selam vermedin diye üzülüyodum tam:))

naber cicişim:))

canım şimdi herkes tebrik ettii.. hoşgeldin falan dediler ya :) ben yazınca arada kaynıyor gidiyor o yüzden ben ayrıca yazmak istedim :)))

saol şekerim senden nbr :)) uyku bastırdı şimdi koltuğu arkaya yaslayıp uyusam mı acaba? mirmirmirmir

:))
tamam o zaman bebikimm
bende de var az uyku
ay niye geldiysem bu saatten sonraalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…