• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Evet Aylacım ben de dayanamayıp yaptıracağım..çünkü şayet bir sorun olursa yaşımdan dolayı kendimi hiç affetmem neden yaptırmadım diye..

Bu arada kızlarrrrr 20 yaşlar 22 yaşlar havalarda uçuşuyor..bana Pınar teyze diyin siz :))) abla bile değil teyze teyzeeeee ....kaydirigubbakcemile3

sen kac yasındasın canım da...

Evet Aylacım ben de dayanamayıp yaptıracağım..çünkü şayet bir sorun olursa yaşımdan dolayı kendimi hiç affetmem neden yaptırmadım diye..

Bu arada kızlarrrrr 20 yaşlar 22 yaşlar havalarda uçuşuyor..bana Pınar teyze diyin siz :))) abla bile değil teyze teyzeeeee ....kaydirigubbakcemile3

Canım ben isminle hitap edebilirim sanırım bende 32 yaşındayım :))

Bende çok istedim erken anne olmayı ama demekki bu yaşıma kısmetmiş :))

Selam kızlar , aldım kan tahlili sonucunu , herşey güzel çıktı.Daha test yapmaya gerek yok dedi.Ama bi kaç şey için kan ve idrar testi istedi.Hamile kalmadan önce idrarda enfeksiyon vardı benim. Onun için tekrar test istedi.Yalnız doğum fiyatı biraz pahalı geldi.750 normal doğum , epidural normal olursa 1100 . Ultrasona da girdik tekrar.Ben sık bakıyorum dedi hastalarıma ultrasonda. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, cinsiyeti de öğreniriz herhalde.

Canım ben isminle hitap edebilirim sanırım bende 32 yaşındayım :))

Bende çok istedim erken anne olmayı ama demekki bu yaşıma kısmetmiş :))

Angel sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim hayırlı olsun sonuçalrı kaç günde aldın acaba?
Ben perşembe günü yaptırdım 1 hafta sonra biz sizi arayacağız dediler beklemedeyim yni

Aylindacım bende 37 yaşındayım o yüzden ikincisi için hızlı davrandım inanırmısın ilk bebeğimi kucağıma aldığımda (15 aylık oğlum var) loğusalıktanmıdır nedir bilmem baya bi ağladım niye bukadar bekledim diye ama kısmet işte yapcak bişey yok.....

merhabalar canlarr
bis deldikkk:emir_bebek::emir_bebek:
2 li test kan sonuçlarını da aldık herşey yolundaymış çok şükür
doktor bundan sonra herhangi bir tarama testine ve aminiyo senteze gerek yok dedi
kromozomsal bir hastalığa yakalanma şansı %0 mış .( Allah ın izniyle tabi)
sonuçlar çok güzel dedi:)
bir ay sonra kontrol o zamanda cinsiyet tahmini dedi
çok mutluyummmmzemuszemus

sizler nasılsınız

gözün aydın canım allahım hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günüde göstersin inşallah:Saruboceq:

Selam kızlar , aldım kan tahlili sonucunu , herşey güzel çıktı.Daha test yapmaya gerek yok dedi.Ama bi kaç şey için kan ve idrar testi istedi.Hamile kalmadan önce idrarda enfeksiyon vardı benim. Onun için tekrar test istedi.Yalnız doğum fiyatı biraz pahalı geldi.750 normal doğum , epidural normal olursa 1100 . Ultrasona da girdik tekrar.Ben sık bakıyorum dedi hastalarıma ultrasonda. 2 hafta sonra tekrar çağırdı, cinsiyeti de öğreniriz herhalde.

canım sen doğumu nerde düşünüyorsun merak ettim

Angel sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim hayırlı olsun sonuçalrı kaç günde aldın acaba?
Ben perşembe günü yaptırdım 1 hafta sonra biz sizi arayacağız dediler beklemedeyim yni

Aylindacım bende 37 yaşındayım o yüzden ikincisi için hızlı davrandım inanırmısın ilk bebeğimi kucağıma aldığımda (15 aylık oğlum var) loğusalıktanmıdır nedir bilmem baya bi ağladım niye bukadar bekledim diye ama kısmet işte yapcak bişey yok.....

Ay canım Allah ikisinede uzun ömür versin, en güzelini yapmışsın eğer benimkiler ikiz olmasaydı bende hemen 2.yi doğurmayı düşünüyordum. Herşey kısmet gerçekten , en yakın kız arkadaşlarım daha genç kızken benimle dalga geçerlerdi hep, sen erkenden evlenir çocuk çoluğa karışırsın çok meraklısın çocuğa diye :)) İçlerinde en son ben anne oluyorum şimdi hepsi ikinciyi doğuruyor.

hosgeldınız.... masallah sonuclar cok guzel... Saglıkla kucagına alırsın ıns... :nazar:

sağol canım teşekkürler
darısı herkesin başına inşallah

hoşgeldin angel bende merak etmiştim seni gözün aydın iyi çıkmış sonuçların.

sağol canımın içi çok şükür herşey yolunda ve ben çok mutluyumzemuszemus
sen nasılsın canım

ohh canım çok şükür
seninde temiz çıkmış:))

sağol canımcım
darısı sana
ben salı yaptırdım 2 li testi ve kan verdim aslında cuma çıkacaktı ama ben dr olmadığı için bugün aldım sonucu gösterdim yani 3 günde çıktı

gözün aydın canım allahım hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günüde göstersin inşallah:Saruboceq:

amin canım inşallahh:Saruboceq:

iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi ama plesante previa çıktı yani plasenta aşağıda 20. haftaya dan sonra yukarı çıkabilir dedi doktor korkuyorum biraz inşallah herşey iyi olur. bebeğimi gördüm doyasıya ama bu haber üzdü beni

iyi olmaya çalışıyorum bebeğim iyi ama plesante previa çıktı yani plasenta aşağıda 20. haftaya dan sonra yukarı çıkabilir dedi doktor korkuyorum biraz inşallah herşey iyi olur. bebeğimi gördüm doyasıya ama bu haber üzdü beni

Bana da doktor cuma günü bebeğin plesantası aşağıdaymış, yukarı çıkmış dedi.ınşallah seninki de düzelir canım.

Silivrideyim ben, burda Özel Anadolu hastahanesine sordum.Doktordan memnun kaldığım için.Ama fiyat biraz çok geldi bana.Başka fiyat öğrenen var mı İstanbul içinde. ohaoldumsmile

canım bende türkiye hastanesini düşünüyorum benim kendi doktorum doğum yaptıramıyor hastanede sadece muayene olabiliyorsun bizede yakın hem hastane fiyatları seninkiyle aynı oyüzden merak ettim:CüvCüv:

merhaba.. tekrar biz geldik..nasılsınız?

ikili test sonuçları iyi çıkan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum..gözünüz aydın.:lepi:

canım kendini yormamaya çalış birde sakın ağır kadırıp evde çok temizlik yapma olurmu herşey yoluna girer canını sıkma hiçolumunekankayizsmile

canım benim ya
Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı olmaz
peki yukarı çıkmazsa ne olurmuş erken doğum falanmı Allah korusun

kızlar sizden tiroid tahlili falan filan istedimi bi arkadaşımla aynıyız ondan istemişte dr merak ettim benim dr acaip relax ya hiç bi şeyi takmıyo

canım benden istedi ama özellikle değil bir çok test yaptırdım.. için de troid testi de vardı ki iyiki yaptırmışım.. biraz yüksek çıktı neyseki artık yoluna girdi çok şükür bişeyim yok..

Pardon Çiğdemcim oluyor işte iş arasında böyle karışıklıklar iş arasında kaçamak yapınca aceleden... Çok ufak evlenmişsin çok ta genç anne olacaksın ne güzel evladınla birlikte büyüyeceksiniz....

:)) rica ederim.. evlendiğimde 20 yaşımdaydım... ama daha önce de bahsetmiştim.. herşeyi düşünerek evlendim.. herşeyi düşünerek herşeyi yoluna koyarak çocuk planladım.. çok şükür hiç zaman kaybetmeden bir çok şeye sahibim.. Allahım bir de bebeğimi sağlıcakla doğurmayı nasip ederse daha ne isterim :) bazen yapacak bişeyimin kalmadığını düşünüyorum.. :) insanın hayatında yapmak istedikleri nelerdir? iyi bir okul okumak ( bir tek bunu yapamadım ama olsun şimdi açıköğretim okuyorum), iyi bir iş sahibi olmak ( çok şükür şuan maşallah çok iyi bir işim var lisans mezunlarının arayıpta bulamadığı cinsten) iyi biri ile evlenmek ( çok şükür şimdiye kadar iyiydi kocacım Alah bundan sonra sıkıntısını göstermesin ) ve çocuk sahibi olmak :))) Alahıma binlerce şükür bu yaşımda bu kadar çok lütfu olmuş bana... o yüzden geriye dönüp baktığımda herşey dolu dolu.. herşey güzel görünüyor... bundan sonra geleceğim deböyle olur inş. ben de bebeğimle beraber daha çok şey yaşar.. ona çok iyi bir arkadaş sırdaş can dostu olurum :) :Saruboceq:

saolasın canım, ee artık ben de özlem diyim diymi , ben de kendimi bildim bileli akıntım olur her türlüsü de olmuştur şeffaf beyaz sarımsı döngü halinde, ama bu afedersiniz çamaşırımda çok leke bırakıyor pedde kullanmıyorum artık.

sanada teşekkür ederim canım sanırım artık doktoruma bi sormalıyım bunu bi öncekinde biraz zorlanmıştım o bölgeden kültür alırken kötü bi anım var. geçiştiriyodum biraz da anlıyacağınız

tabii ki de özlem de canım :)

özlemcim gercekten 22 mı... bende 20 yasındayım genc yasta anne oluyoruz ne guzel demi

evet canım gerçekten 22 :))) hep özenirdim... çocuklarının yanında ablaları gibi duran annelere inş Allah kısmet ederse ben de onlardan olurum :) ben babamla bir yerlere giderdim torun mu diye sorarlardı çok gücüme giderdi hemen hayıııırr o benim babaaamm derdim... bu yüzden geleceği düşününce çok mutluyum :)

kızlar bu ne hız?....22.... 20....

napalım canım.. hayat insanı nereye çekeceği belli olmuyor... ama bilinki hızdan veya evlenme merakından değil...

maşallah genç anneler bende 24 yaşındayım genç sayılırmıyım acaba :D

tabii ki canım buradaki bütün anneler genç :) kimse kendini yaşlı görmesin lütfen...

benden de bir maşallah. gerçekten güzel genç yaşta evlenip üstüne bir de anne olmak, arkadaş gibi olmak güzel bir duygu olacaktır eminim:)

en büyük hayalim o ... arkadaş olmak :)))

ya öyle şey olur mu hiç? benim annem de 34 yaşında doğurmuş beni şuan hiç yanımda öyle yaşlı durmuyor... :)) herşey olması gerektiği gibi

herkes öyle düşünüyor biliyor musunuz? bebeği erteleyenler, yapmaya zaman ayıramayanlar.. onu kucağına aldıklarında çok pişman oluyorlarmış... bir çok kişiden duyduğum kadarı ile :)

Back
X