sizlerin yazdıklarınızı okuyunca bir tuhaf oluyor içim... kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum.. nasıl alışırdım ne yapardım diyorum kendi kendime.. Allah yardımcınız olsun canlarım.. ama az daha sabredin.. bebekler olunca kimseye ihtiyacınız kalmayacak :))
ben bir de kendimi düşünüyorum... ben üst kata gelin gittim :roflol: bununda duyguları ayrı tabiii kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmm nasılsın
sağolasın güzel dileklerin içinn
çok sağol canım allahım hepimize evlatlarımızı bağaşlasın canım benim ilk gebeliğimde sürekli kanamalarım oluyordu ve kahverengi akıntım oluyordu lavaboya girince damla damla akıyordu ama doktor sürekli plesantadan gelmiyor sorun yok dedi kasıklarımda sızlama tarzında ama sıkıp bırakılan bir ağrılar oluyordu belimdede ağrı oluyordu öncelerde azdı sonrasında çoğaldı ve bir gece bir bardak kadar kırmızı kan boşaldı kendi doktorum tatildeydi başka hastaneye gittik ve doktor baktı rahim ağzı 4 cm açılmıştı ilaç falan verdiler iğne falan yaptılar dikiş için geç kalındığını söyledi 2 gün hastanede yattım rahim biraz toparlamaya başladı dedi yatacaksın bir su bardağı bile taşıma dedi 1 gün sonra tekrar kanama ve sancılar sıklaştı girip çıkan ve sıkıştıran gevşeteen ağrılar hastaneye gittik doktor sen bu bebekten ümidini kes dedi ve suni sancı verilerk doğum oldu canım kasılma anında karında sertlik oluyor sonra gevşiyor canım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen iyisin maşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde eşim izmitte oturup istanbulda çalışıyordu bende nerdeyse istanbula gelin gidecektim ama istemiyordum kocişi çok seviyodum ama ankarada olmak istiyordum onunda halası teyzesi falan burdaydı:) ailemde istemiyordu oraya gitmemi:)
derken bi gün bi baktım eşim kendi çalıştığı işyerinin ankara bölgesine aldırmış işiniopuyorumnanaktan bana büyük sürpriz hatta hayatımın sürprizi olmuştuopuyorumnanaktan sonra hemen nişan yaptık 3,5 ay sonrada evleniverdik hayatımın aşkıylaaaopuyorumnanaktan benim ailem burda kocişimin ailesi uzaktaaaaopuyorumnanaktan
doktor sürekli plesantadan gelmiyor sorun yok demiş ya dr dr yanlış mı biliyormuş yoksa plesantadan gelmesi çok daha mı kötü??
çok sağol canım allahım hepimize evlatlarımızı bağaşlasın canım benim ilk gebeliğimde sürekli kanamalarım oluyordu ve kahverengi akıntım oluyordu lavaboya girince damla damla akıyordu ama doktor sürekli plesantadan gelmiyor sorun yok dedi kasıklarımda sızlama tarzında ama sıkıp bırakılan bir ağrılar oluyordu belimdede ağrı oluyordu öncelerde azdı sonrasında çoğaldı ve bir gece bir bardak kadar kırmızı kan boşaldı kendi doktorum tatildeydi başka hastaneye gittik ve doktor baktı rahim ağzı 4 cm açılmıştı ilaç falan verdiler iğne falan yaptılar dikiş için geç kalındığını söyledi 2 gün hastanede yattım rahim biraz toparlamaya başladı dedi yatacaksın bir su bardağı bile taşıma dedi 1 gün sonra tekrar kanama ve sancılar sıklaştı girip çıkan ve sıkıştıran gevşeteen ağrılar hastaneye gittik doktor sen bu bebekten ümidini kes dedi ve suni sancı verilerk doğum oldu canım kasılma anında karında sertlik oluyor sonra gevşiyor canım
CANZİCİM NE KADAR ÜZÜLDÜM ANLATAMAM.allah bu bebişine sağlık versin inşallah.benimde hamileliğimi öğrendiğim andan 2.ayımın ortasına dek kanama ve lekelenmelerim oldu.ne büyük korkulardı onlar.bugünü gösteren rabbime şükürler olsun.tabi şimdi paranoyak olduum.biraz fazla yürüsem,ıslaklık hissetsem,ufak bi batma olsa,gaz sancısı olsa paniğe kapılıyorum.allahım bidaha hiç birimize yaşatmasın inşallah.
Canım aydınlatıcı cevabın için teşekkür ederim..tekrardan geçmiş olsun bunları yaşadığın için.bende biraz sıkıntılar yaşadığım için en ufak bişeyde korkar oldum.ben şimdiye kadar allahıma şükürler olsun lekelenme veya kanama yaşamadım.belimde de ağrı yok şükürki.evet 20.haftalar maalesef ki serklaj için geç oluyo.umarım haftaya kadar bi sıkıntı olmazda dr a iyice göstereyim anlatayım bakılsın..allah hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimizi bizlere bağışlasın cnm..
evet canım aynen öyle... annem alt katta oturuyor ben üst katta :)) kaydirigubbakcemile3 bayağı bir uzun süre daha böyle olacak sanırım.. hatta ev şöle güzel heryere yakın bir yerde olsa mümkünse hayatım boyunca orada oturayım ama değil işte.. şimdlik idare ediyoruz.. bebek olunca bana çok daha faydalı olacak bu altlı üstlü oturma durumu :)))kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk inş.
iyiyim canım bugün biraz halsizim bu havada bile üşüyorum neden bilmem?
sen nasılsın?
bu da benimkine benzer bişey olmuş :)) işte benim ailemin bana verebileceği bir ev vardı.. kiraya çıkmak istemedik.. ben zaten tek çocuğum annem de beni bırakmak istemedi... ayrıca benim işim evime çok yakın eşim bunu da düşündü ve kabul etti :)) şimdi günde 100km yol gidip geliyor.. sırf ben gidip gelmeyeyim yorulmayayım diye... o çekiyor aslan kocam benim :CüvCüv: bebeği de böylelikle haketmiş oldu hemen yaptık zemuszemussırnaşık şey
bu da benimkine benzer bişey olmuş :)) işte benim ailemin bana verebileceği bir ev vardı.. kiraya çıkmak istemedik.. ben zaten tek çocuğum annem de beni bırakmak istemedi... ayrıca benim işim evime çok yakın eşim bunu da düşündü ve kabul etti :)) şimdi günde 100km yol gidip geliyor.. sırf ben gidip gelmeyeyim yorulmayayım diye... o çekiyor aslan kocam benim :CüvCüv: bebeği de böylelikle haketmiş oldu hemen yaptık zemuszemussırnaşık şey
Canım aydınlatıcı cevabın için teşekkür ederim..tekrardan geçmiş olsun bunları yaşadığın için.bende biraz sıkıntılar yaşadığım için en ufak bişeyde korkar oldum.ben şimdiye kadar allahıma şükürler olsun lekelenme veya kanama yaşamadım.belimde de ağrı yok şükürki.evet 20.haftalar maalesef ki serklaj için geç oluyo.umarım haftaya kadar bi sıkıntı olmazda dr a iyice göstereyim anlatayım bakılsın..allah hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimizi bizlere bağışlasın cnm..
CANZİCİM NE KADAR ÜZÜLDÜM ANLATAMAM.allah bu bebişine sağlık versin inşallah.benimde hamileliğimi öğrendiğim andan 2.ayımın ortasına dek kanama ve lekelenmelerim oldu.ne büyük korkulardı onlar.bugünü gösteren rabbime şükürler olsun.tabi şimdi paranoyak olduum.biraz fazla yürüsem,ıslaklık hissetsem,ufak bi batma olsa,gaz sancısı olsa paniğe kapılıyorum.allahım bidaha hiç birimize yaşatmasın inşallah.
Selam kızlar yemek sonrası işleri toparladım ve tekrardan geldim ben... Sohocum yaa ne çok ortak noktamız varmış ben de üst kat değil de 2 apt. yana gelin gittim heheh :)) aynen annemlerin evi vardı kiraya çıkmak istemedik biz de... Ama bende tek fark hem ben hem eşim farklı yerlere 80 km yol yapıyoruz her gün işe gidip gelmek için tam kabus
amiin canım amiinn kötü düşünme sen şimdi olur mu? biliyorsun psikoloji çok önemli...
canım benim
Allah bi daha yaşatmasın inşallah bu sıkıntıları
Allah ım senin ve hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahhh:Saruboceq:
geçmiş olsun canzi bende plesanta previa varda dr ara kanamaların olabilir korkma demişti ondan sordum olmadı çok şükür ama sürekli olucak gibi tedirginim aslında düşünmemem lazım ama düşünmeden yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?