2010 Ağustos Anneleri

canım benim evet bende allahım izin verise bebişim yanlızlığımı paylaşacak diye çok seviniyorum seninkide ayrı bir duydur tabiki allahım hepimize geçim mutluluk versin

CANZİCİM NE KADAR ÜZÜLDÜM ANLATAMAM.allah bu bebişine sağlık versin inşallah.benimde hamileliğimi öğrendiğim andan 2.ayımın ortasına dek kanama ve lekelenmelerim oldu.ne büyük korkulardı onlar.bugünü gösteren rabbime şükürler olsun.tabi şimdi paranoyak olduum.biraz fazla yürüsem,ıslaklık hissetsem,ufak bi batma olsa,gaz sancısı olsa paniğe kapılıyorum.allahım bidaha hiç birimize yaşatmasın inşallah.

bu da benimkine benzer bişey olmuş :)) işte benim ailemin bana verebileceği bir ev vardı.. kiraya çıkmak istemedik.. ben zaten tek çocuğum annem de beni bırakmak istemedi... ayrıca benim işim evime çok yakın eşim bunu da düşündü ve kabul etti :)) şimdi günde 100km yol gidip geliyor.. sırf ben gidip gelmeyeyim yorulmayayım diye... o çekiyor aslan kocam benim :CüvCüv: bebeği de böylelikle haketmiş oldu hemen yaptık zemuszemussırnaşık şey

doktor sürekli plesantadan gelmiyor sorun yok demiş ya dr dr yanlış mı biliyormuş yoksa plesantadan gelmesi çok daha mı kötü??

canım bebeğin yaşamının bağı plesanta eğer onda bir sorun olursa bebek istesede tutunamaz canım plesentadan kanama gebelikle ilgili problemi anlatır bize demişti ama benim kanamam hep rahim ağzından gözüküyordu ama tabi doğum sonrası kürtaj yaparken hep kan pıhtılarının plesentanın arkasında kaldığını ve rahimin yabancı cisim olarak algıladığını ve onları dışarı atmak için önce bebeği atması gerektiği için doğum başlamış dedi

Canım aydınlatıcı cevabın için teşekkür ederim..tekrardan geçmiş olsun bunları yaşadığın için.bende biraz sıkıntılar yaşadığım için en ufak bişeyde korkar oldum.ben şimdiye kadar allahıma şükürler olsun lekelenme veya kanama yaşamadım.belimde de ağrı yok şükürki.evet 20.haftalar maalesef ki serklaj için geç oluyo.umarım haftaya kadar bi sıkıntı olmazda dr a iyice göstereyim anlatayım bakılsın..allah hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimizi bizlere bağışlasın cnm..

AMİNNNNNNNNNN canım ama dikkatli olmakta fayda var kesinlikle kendimi yormuyoruz dinlenmek çokkk iyi geliyor iyi giden gebelikler bile saniye itibariyle değişebiliyor canım o yüzden bol bol dinlenme ve bol bol su içmek gerekli canım mirmirmirmir

amiin canım amiinn kötü düşünme sen şimdi olur mu? biliyorsun psikoloji çok önemli...

canım benim
Allah bi daha yaşatmasın inşallah bu sıkıntıları
Allah ım senin ve hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahhh:Saruboceq:

tabi canım sen yaşamışsınŞeniz

hoşbulduk inş.
iyiyim canım bugün biraz halsizim bu havada bile üşüyorum neden bilmem?
sen nasılsın?

ay canımcım
dikkat et canım kendine lütfen üşütme aman hapta içemiyoruz zaten sıkıntı oluyor bizee

işte fedakar kocişler sağolsunlar
hakediyolar herşeyi
sende en büyük hediyeyi vermişsin ona zatennn:kedi::kedi:

Selam kızlar yemek sonrası işleri toparladım ve tekrardan geldim ben... Sohocum yaa ne çok ortak noktamız varmış ben de üst kat değil de 2 apt. yana gelin gittim heheh :)) aynen annemlerin evi vardı kiraya çıkmak istemedik biz de... Ama bende tek fark hem ben hem eşim farklı yerlere 80 km yol yapıyoruz her gün işe gidip gelmek için tam kabus

geçmiş olsun canzi bende plesanta previa varda dr ara kanamaların olabilir korkma demişti ondan sordum olmadı çok şükür ama sürekli olucak gibi tedirginim aslında düşünmemem lazım ama düşünmeden yapamıyorum

rica ederim canım ne demek allahım hepimizin yardımcısı olsun benimde bu sefer allahıma şükürler olsun bugüne kadar ters giden birşey olmadı olmazda inşalah belim ağrıyor ama onunda sebebi rahimim arkaya yakınmış karnım büyüdükçe öne kayacakmış ve benim ağrım geçecekmiş geçen gittiğimde açıkladı rahim ağzını dikince daha çok bilgi sahibi oldu benim hakkımda buda beni çok rahatlatıyor önce yüce mevlama sonrada doktoruma güveniyorum

Sorma cnm aynı paranoyaklıklar bendede mevcut.o yüzden sürekli kendimi dinliyorum,takip ediyorum,korkuyorum.eşimde kızıyo bazen bu hareketlerime ama napayım elimde değil.benimde 2.gebeliğim.ilki 10.haftada kalbi durmuştu maalesef.sonrasındada ameliyatlar vs vs..şükürki bugünlere gelebildim.allahım bundan sonrası için yardım etsin bizlere..

hoşgeldin canım... senin de annen bakacak ozaman bebeğe :)) ben hergün 5km yapıyorum eşim 100.. hem de ters istikametlere.. takılıyorum bazen eşime.. benim koca ne zaman gelip bir gün beni işten alacak acaba sorarım kendisine diye.. o da yazık garibim üzülüyor... beni kim alacak işten diyor sonra...

sizin istikametler aynı mı yoksa ters mi? :)

Canzicim şimdi okudum çok üzüldüm bebek kaybetmek çok kötü bir tecrübe allah kimseye yaşatmasın ben de bir önceki bebeğimi 2 aylıkken düşürmüştüm. Zaten kalp atışı da duyulmamıştı hiç... Çok kötü bir psikolojiye girmiştim ben de çok fena bir şey... Ama neyse ki şimdi bebişlerimiz bizimleler ve sağlıkla gelecekler... ılk başlarda bunda da çok paranoya yapmıştım ben ama şimdi içim rahat, bu sefer her şey yolunda gidecek :1hug:

canım benim
Allah bi daha yaşatmasın inşallah bu sıkıntıları
Allah ım senin ve hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahhh:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım allahtan tek dileğim bebeğimi noksansız kusursuz sağlıklı bir şekilde vaktinde kucağıma alabilmak allahım hepimize bunu nasip etsin inşallah

canım seninki aşağıda ama yukarı çıkma ihtimali var oyüzden kendini strese sokma allahın izniyle hepimiz sağlıcakla vakitleri gelince bebişlerimize kavuşacağız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…