2010 Ağustos Anneleri

bende üç tane meleğimi kaybettim hepsi düşükle sonuçlandı lürtaj olmadığıma dua ettim şimdi her gün aynı saate iğne oluyorum rahat bir hamilelik nasıl geçer bilemiyeceğim ama olsun bu sağlıklıya herşeye bedel her on günde bir hastaneye gitmek zorundayım gelişimi nası diye öğrenmek için ilk zamanlarda her hafta gidiyordum her halde bu forumda bebeğini en fazla gören anne ünvanı bana ait olacak

İnşallah inşallah amin cnmm :Saruboceq: şu temmuzlar ağustoslar bi gelse ne güzel olurdu :))

canım şimdi herkes aynı şeyi düşünüyordur eminim ama bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımızda oradan hiç çıkmasın isteyeceğiz buna eminim ki daha önceden doğum yapan anneler bunu daha iyi bilir :)

düşünsene ne güzel içinde ferah sağlıklı korunaklı.. bir de nereye gitsen yanında geliyor bundan daha güzel bişey var mı? kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah
hepimizin ortak duası bu : bebeğimizi sağlıklı noksansız bir şekilde kucağımıza almak
Rabbim yardımcımız olsunnn:Saruboceq:

evet evet çifter çifter doğuracağız inşallahhhdelikafaduldenalkisalkisalkis

sağol canımın içi hoşgeldin nasılsınn

canım o dediğin kedi tüyünden falan geçen bişeydi dimi:)
dr um baktı genel kontrolde verdiğim kanda hepsi temiz çıkmıştı bi daha sorun olmaz demişti.
ben dışardan yiyorum canım özellikle salata türü şeyler ama o dediğin şeyi galiba tahmin ettim:kedi: ondan hiççç canım istemiyor:kedi:
eskilerde yani bundan 10 sene öncesinde bile 2 li test bile yokmuş düşünün hormonlardan dolayı geldi hepsi başımıza annemler bahçede kendileri yetiştirip yermiş herşeyi bende bilirim dedemin bahçesinde her çeşit meyve sebze vardı hep ordan toplar yerdik ya şimdi herşey hormonmafoldumben

rubellaydı sanırım benim pozitifti bana çok iyi dedi bağışıklık kazanmılsın dedi çiğ etten geçen bir hastalık ben köfte yapardı annem küçüklüğümden beri çiğ yerdim muhtemelen ordan kaptım ama şimdi yesem bile bebeğimi koruyacak

o sağlıklı olunca insanın gözü başka bişey görmüyor değil mi? olsun artık kötü günler geride kaldı sen de düşünme... bak maşallah neredeyse 4. ayın dolacak düşünsene yaa daha dün 4 haftalıktı :))))

valla özenmedim desem yalan olur şeker öyle bi ballandıra ballandıra anlattın ki :) ben de hergün 6:20de kakıp 1 saat yol geliyoyorum sonra çalış çalış akşam eve dönmek için 1 saat daha yol (sırf bu bile yoruyo zaten) off sonra yemeği hazırla bulaşıkları topla falan filan dağılıyorum yatıncaya kadar doğum iznine de daha baya bi var yaaaa offfffff mafoldumben

sohocum yamiim dedim ama artık herkes canı ne çektiyse kocişten istesin.mesela döner,hamburger,köfte gibi şeyler.benim kağıtta toksoplazma ıqm yazıyo

sohocum yamiim dedim ama artık herkes canı ne çektiyse kocişten istesin.mesela döner,hamburger,köfte gibi şeyler.benim kağıtta toksoplazma ıqm yazıyo

neyse canım allahtan çabuk bulunan şeyler... ben hepsini yiyorum çiğköfteyi çok severdim bir tek ondan vazgeçmek zorunda kaldım...

canım benim inşallah saglıkla alırsın kucagına... bak ne gzuel 10 gunde bı goruyosun bebegını.... bende ıstıyom gormek.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Ben de yememeye çalışıyorum salata falan dışarıda..doktorum en az 4 kere yıkayacaksın salatalarını dedi. Şimdi dışarıda kimbilir nasıl yıkıyorlardır..risk almak istemiyorum..

Canım bende hergün saat 3 te kendi iğnemi kendim yapmak sureti ile iğne oluyorum..doktorum bir süre sonra bırakacağız dedi ..sen ne kadar süre ile olacaksın?? doktorun birşey dedi mi ?

iyi angel ne olsun bir yandan burayı okurken bir yandan bebeği beslemeye çalışıyorum
sağol soho nasıl geçti aylar inan bende anlamadım şaka gibi çok şükür iyiyiz yavaş yavaş kıpraşmayada başladı artık eskisi kadar korkmuyorum iyimi nasıl diye kendini hissettiriyor oğluşum

ohh canımcım
valla herşey yolunda çok sevindim
işyerinide halletmişsin maşallah:)
inşallah bebeğimizide alcaz kucağımıza sağ salimm

İnşallah cnm..bebişlerimiz bi olsa beraber gezdiririz..ay hayali bile çok güseelllllll

:))
tabi ki gezdircez canımın içi
bencede çok güzel hayali
zaten 15 gün falan olucak arada tahminimce
hayırlısıyla alacağız kucağımıza inşallah

:))) ne mutlu sana o zaman canımcım:)))
inşallah bundan sonrada bi sıkıntı olmazda alırsın sağlıkla bebeğini koynuna:))

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ohh canım keyfini çıkart vallaa süperr..bende ilk 2 ay yattım midem çok kötüydü çünkü..buarada işe gitsem bile benimde bütün işlerim yapılıyor ben parmağımı bile kıpırdatmıyorum,kayınvalidemle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz yakınız yani..onlar herşeyi yapıyolar hihihiih...onlarda korkuyolar hiç bişeyi riske atmak istemiyolar çünkü..o yüzden sefan olsun cnm..bol bol dinlen yat bizimle takıl :))

canzicim rubella kızamıkçık hastalığı.hepimiz geçirdik küçükken bağışıklık kazandık.o iyi bişey benim dediğim kdi pisliğindende bulaşabilen toksoplazma allah korusun.

sağol şeymacım inaşşal hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza

italyadan doktor daha uzun sire kullanacağımı söyledi canım ya büyük ihtimalla 8. aya kadar vurulacağım iğneyi neyse bardağım dolu tarafına bakıyorum 4 ay bitti geride 4 ay daha var allahın izni ile hallederiz inşallah bende kendi iğnemi kendim yapıyorum

Canım ben evden yemek getiriyorum yanıma.normalde yemekhane var ama ben yiyemiyorum.hamilelikten öncede böyleydi şimdide aynı yani..ama bazen yemeğim olmuyor o gün mecburen dışardan bişeyler alıyorum napayım..normalde bile dışardan yemek zaten çok iyi bişey değil o yüzden mümkün olduğunca minimum olmalı bencede cnm..ben biraz beslenme konusuna normaldede çok dikkat ederimde..

allahım bizi sınamakta ve sonunda mükafatını göreceğiz inşallah canım tedbiri almak bizim görevimiz taktiri allahtan canım evet haklısın sen bendende sık gidiyormuşsun canım bende 15 günde bir gidiyorum

afiyet olsun canımcım
maşallah herkes iyi
herkes mutlu
tabi bendeeee

sağol angel hepimiz için dua ediyorum valla allahım isteyen herkese göndersin meleklerini 1.5 yıl uğraştım hastane hastane gezdim çok şükür meleğim benimle allahım cennet kokulularımızı kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…