Ohh canım keyfini çıkart vallaa süperr..bende ilk 2 ay yattım midem çok kötüydü çünkü..buarada işe gitsem bile benimde bütün işlerim yapılıyor ben parmağımı bile kıpırdatmıyorum,kayınvalidemle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz yakınız yani..onlar herşeyi yapıyolar hihihiih...onlarda korkuyolar hiç bişeyi riske atmak istemiyolar çünkü..o yüzden sefan olsun cnm..bol bol dinlen yat bizimle takıl :))
bende üç tane meleğimi kaybettim hepsi düşükle sonuçlandı lürtaj olmadığıma dua ettim şimdi her gün aynı saate iğne oluyorum rahat bir hamilelik nasıl geçer bilemiyeceğim ama olsun bu sağlıklıya herşeye bedel her on günde bir hastaneye gitmek zorundayım gelişimi nası diye öğrenmek için ilk zamanlarda her hafta gidiyordum her halde bu forumda bebeğini en fazla gören anne ünvanı bana ait olacak
Canım ben evden yemek getiriyorum yanıma.normalde yemekhane var ama ben yiyemiyorum.hamilelikten öncede böyleydi şimdide aynı yani..ama bazen yemeğim olmuyor o gün mecburen dışardan bişeyler alıyorum napayım..normalde bile dışardan yemek zaten çok iyi bişey değil o yüzden mümkün olduğunca minimum olmalı bencede cnm..ben biraz beslenme konusuna normaldede çok dikkat ederimde..
valla özenmedim desem yalan olur şeker öyle bi ballandıra ballandıra anlattın ki :) ben de hergün 6:20de kakıp 1 saat yol geliyoyorum sonra çalış çalış akşam eve dönmek için 1 saat daha yol (sırf bu bile yoruyo zaten) off sonra yemeği hazırla bulaşıkları topla falan filan dağılıyorum yatıncaya kadar doğum iznine de daha baya bi var yaaaa offfffff mafoldumben
canım özendirmek için demek istemedim canım ben sadece bu kadar olumsuzlukların içinde bile her şerde bir hayır olduğunu anlatmak istedim pozitif düşünmeye itiyorum kendimi canım allahım hepimize sağlıcakla bebeişlerimizi kucaklamayı nasip etsin ha çalışalım ha yatalım canım yeterki sağlıklı olsunlar
allahım bizi sınamakta ve sonunda mükafatını göreceğiz inşallah canım tedbiri almak bizim görevimiz taktiri allahtan canım evet haklısın sen bendende sık gidiyormuşsun canım bende 15 günde bir gidiyorum
kızlar şunun guzellıgıne bı bakın benım cok hosuma gıttı... sizce nasıl?
kızlar şunun guzellıgıne bı bakın benım cok hosuma gıttı... sizce nasıl?
ben göremiom o nedir canım?
ohh valla ne kayınvalideler var :)) benimki şimdiden strese girdi çocuk olunca ya ona da arada bırakırsak bakmak zorunda kalırsa diye. hatta o kadar abarttı ki beni ne arıyo ne soruyo, değil bana bakmak hamileliğimin nasıl gittiğini bile sormuyo korkusundan(
sağol angel hepimiz için dua ediyorum valla allahım isteyen herkese göndersin meleklerini 1.5 yıl uğraştım hastane hastane gezdim çok şükür meleğim benimle allahım cennet kokulularımızı kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah :Saruboceq:
çok haklısın canım ama ben hamilelikten öncede çok yerdim dışarıdan.. ben fastfood tarzı şeylere bayılıyorum.. kendimi alıkoyamıyorum.. bazen acıkıyorum nasıl canım istiyor nasıl anlatamam size varya... mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum ama yok yani yapamıyorum.. çok hominigırtlak oldum ben çook ohaoldumsmile
tatlım kız bebek ıcın tulum takımı... pembe rengı eldıvenı patıgı sapkası var ıcındede beyaz badı :dance:
Aaaa ne acayip kusura bakma cnm ama karnında oğlunun bebeğinide taşıyosun yanii...çok kızıyorum böyle bencil insanlara yaaa..bende aslında benimkinden biraz şüpheliydim o konuda ama benide çok şaşırttı doğrusu yaptıklarıyla..gerçi başımdan çok sıkıntılar geçti bu konuda sanırım biraz olsun anladı bazı şeyleri..hayret valla ama dediğin gibi maalesef böyle insanlar var..ne olcak ki seninde torunun..hani bi sağlık sorunu olmadıkça böyle davranmalarına anlam veremiyorum gerçekten!!!!
Neyse cnm sende takma boşver..bebişin olunca belki değişir..napalım herkes kendi annelerimiz gibi olmuyor işte..biz kendimiz yeteriz bebişlerimize allahın izniyle
Ben gördüm canım , güzelmiş.Kız olduğunu bilsem bebeğimin pembe doldurucam evi . kaydirigubbakcemile3
evet canım Rabbim isteyen herkese göndersin yokluğunu aratmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?