yaa hiç izmirli yok mu aramızda ben tek miyiiim? bilmiyorumkismile
günaydın kızlar,
nasılsınız, ya birşey sorcam, benim sanki belim kalınlaştı arkadan, hiç hoşuma gitmiyo, sizinde ööyle beliniz genişledimi ya
nerdesin şekerim hoşgeldin yine kaybolduuunnnn :))) özletiyorsun kendiniiii :)))
günaydın canım hoşgeldin
nasılsınnn
yaa hiç izmirli yok mu aramızda ben tek miyiiim? bilmiyorumkismile
günaydın kızlar,
nasılsınız, ya birşey sorcam, benim sanki belim kalınlaştı arkadan, hiç hoşuma gitmiyo, sizinde ööyle beliniz genişledimi ya
kızzlaaarr bakın ne okudumm :)) hatta linki göndereyim herkes okusun...
Gebeliğin erken dönemlerinde bulantısı, kusması olanların kız çocuğu olur diye bir hurafe var. Bu bilimsel çalışmalarla şu anda kanıtlanmış durumda. Kız bebeğin salgıladığı hormonlar kadının daha çok bulantıya neden oluyor
Hamilelik (gebelik) döneminde hurafe ve batıl inançlar - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
benim hiç bulantım olmadı sıfır yani tatlı ekşi tuzlu acı herşeyi yiyorum yüzümde kırmızı beneklerden çıkıp kayboluyo..şu ana kadar 3.5 kilo aldım.bebek hareketini daha hissetmedim. dr kıza benziyo dedi 12. haftada ama cinsiyetini 15 gün sonra öğrencem ...belirtilere göre ikiz bi kız bi erkek olması gerek:)
ama ikiz değil :)
Hoşgördük, hoşgördük... K.validemle gezdik dün. Artık haftada bir geziyoruz. Yarın da 3'lü testim var, sabahtan oraya gideceğim inşallah. Yarın da gelebileceğimi sanmıyorum. Nüfus müdürlüğünde de işlerim var.
Sizler nasılsınız, neler kaynatıyorsunuz??
Ben varım, ben varım... Aslen İstanbulluyum ama işte evlendikten sonra geldim buralara...
valla kızlar bende hiç kusmadım bir kere bile,
"Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı an kadın kime bakarsa bebek ona benzer.” diye bir hurafe daha var."
:roflol: :roflol: :roflol:
Tam emin değilim ama o akşam ayı belgeseli izliyor olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?