2010 Ağustos Anneleri

benim hiç bulantım olmadı sıfır yani tatlı ekşi tuzlu acı herşeyi yiyorum yüzümde kırmızı beneklerden çıkıp kayboluyo..şu ana kadar 3.5 kilo aldım.bebek hareketini daha hissetmedim. dr kıza benziyo dedi 12. haftada ama cinsiyetini 15 gün sonra öğrencem ...belirtilere göre ikiz bi kız bi erkek olması gerek:)
ama ikiz değil :)

yaa hiç izmirli yok mu aramızda ben tek miyiiim? bilmiyorumkismile

benim görümcem izmirde:) bu sene 15 20 gün ordaydım:)
karşıyakada oturuyor

dayımında özderede yazlığı var evlenene kadar her sene ordaydım:)
ama izmirli sayılmam tabi:)

günaydın kızlar,
nasılsınız, ya birşey sorcam, benim sanki belim kalınlaştı arkadan, hiç hoşuma gitmiyo, sizinde ööyle beliniz genişledimi ya

günaydın canım
hoşgeldin nasılsın
bende daha bişey yok:)

nerdesin şekerim hoşgeldin yine kaybolduuunnnn :))) özletiyorsun kendiniiii :)))

günaydın canım hoşgeldin
nasılsınnn

Hoşgördük, hoşgördük... K.validemle gezdik dün. Artık haftada bir geziyoruz. Yarın da 3'lü testim var, sabahtan oraya gideceğim inşallah. Yarın da gelebileceğimi sanmıyorum. Nüfus müdürlüğünde de işlerim var.
Sizler nasılsınız, neler kaynatıyorsunuz??

yaa hiç izmirli yok mu aramızda ben tek miyiiim? bilmiyorumkismile

Ben varım, ben varım... Aslen İstanbulluyum ama işte evlendikten sonra geldim buralara...

günaydın kızlar,
nasılsınız, ya birşey sorcam, benim sanki belim kalınlaştı arkadan, hiç hoşuma gitmiyo, sizinde ööyle beliniz genişledimi ya

günaydın arkadaşım... bende henüz bugün bişi yok ama yarın olmayacağı garantisi de yok :) kilo alıyorsundur bu çok normal değil mi benim göbeğim şişiyor kilodan ve basenlerim genişledi...

canım okudum sımdı ben bu hurafelerı... en cok afrıkanın kını begendım... ben dıyom benım kızm olcak dıye... cok bulantım oldu benım daha ıkı haftadır kusmuyorum yanı... hamılelıgı ogrenmeden once kusmaya baslamıstım ben... sositososito

biliyor musun ben de öyleyim hiç bir tarafa kayan bir özelliğim yok bende de 3 tane kırmızı nokta çıktı ama çirkinleşmedim.. :)) hatta cildim gerildi... ama göbeğim sivrimi dik mi onu henüz çözemedim hayırlı demek ve beklemekten başka bişey kalmıyor sanırım anaaammmm benim daha 3 haftam var ya

ohh ne güzel canım
gezin tabii
inş bu testin sonuçlarıda güzel çıkar canımm

zaten içime hep kız doğuyordu rüyalarımda da hep kız grüyordum 4 boyutlu usgde resmen bacak arası boştu erkek olsa söylerdi dr ama kız olunca tereddüt etti bence söyleyemedi gördü ama beklemek istedi zemuszemuskaydirigubbakcemile2

bana da ilk hamileliğimde saçımı kestireceğim zaman sakın kestirme ömrü kısa olur dediler kestirmedim yine de kısa oldu ömrü. iyide kestirmedim senin yüzünden derlerdi,ne alakası var yaa :))))
en iyisi inanma inanıyormuş gibi yapıcaksın yoksa ne alakası var dediğinde seninle polemiğe giriyorlar en iyisi hıhı yapıp geçmek...
annemde tutturdu daha 12-13 haftalıkken hareket ediyormu erkekse hareket eder inandıramadım yahu içerde parti bile verse hissetmem işaret parmağım kadar bebeğin hareketini nasıl hissedeyim o hissedenler bağırsakları oynuyordur öle sanıyorlardır diyorum yok benle kavga ediyor bende sonunda dedim ben hissetmiyorum demek erkek değil kız olcak heralde anca öyle kurtuldum

Son düzenleme:
"Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı an kadın kime bakarsa bebek ona benzer.” diye bir hurafe daha var."

:roflol: :roflol: :roflol:

Tam emin değilim ama o akşam ayı belgeseli izliyor olabilirim...

Angel ee sen de izmirli sayılırsın baya gelip gidiyomuşsun :) Gelirsen haber ver bari görüşsek ne güsel olur hamile hamile dolaşırız :CüvCüv: Buarada benim kayınvalidemin yazlığı da Özdere'de...

Wild Wild Cat sen neresindensin İzmirin? Ben Hatay'dayım... Valla buralarda olan ya da yolu düşecek olan arkadaşlarla bi buluşsak ne hoş olur bu forumdan hiçkimseyi şahsen tanımıyorum ben.

"Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı an kadın kime bakarsa bebek ona benzer.” diye bir hurafe daha var."

:roflol: :roflol: :roflol:

Tam emin değilim ama o akşam ayı belgeseli izliyor olabilirim...

Bunu babannem hep anlatır bana... Halama hamileyken ilk tekmede ayı oynatıyolarmış ona bakıyomuş halan o yüzden bu kadar kıllı derdi hahahahah :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…