2010 Ağustos Anneleri

"Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı an kadın kime bakarsa bebek ona benzer.” diye bir hurafe daha var."

:roflol: :roflol: :roflol:

Tam emin değilim ama o akşam ayı belgeseli izliyor olabilirim...

ya inşallah bende kaynanama bakmamışımdır o an..çok korkuyorum ona benzeyecek diye cadı kadın

eh işte yarı izmir:))
özdere çok güzel yer ben çok seviyorum yaaa

bu arada arkadaşımız sier de izmirli gelmedi daha:))
oda izmirden ankaraya gelin geldizemuszemus

Kızlar bıraz once noldu bılıyomusunuz... kapı caldı ama eşimin çalısı degıl... durbunden baktım.. tanımadıgım bı adam... acmadım bende... ama adam benım evde oldugumu anladı galıba basladı kapıya vurmaya.. eşimi aradım gelıyorum hemen dedı... baktım adam vuruyo hala baya korktum bıraz sonrada cektı gıttı... eşim bı geldı nası korkmus.... noldu nerde adam dedı.. gıttı dedım.. hıc gormemıstım bole onu... şimdi uyuyo yanımda canım benım...

"Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı an kadın kime bakarsa bebek ona benzer.” diye bir hurafe daha var."

Tam emin değilim ama o akşam ayı belgeseli izliyor olabilirim...

ayy ben de insanlara uzunca süre bakmamaya çalışıyorum o an kıpırda da ona benzer diye :))) :roflol:

Bucalıyım şekerim... Kimse de sevmez bucayı kafamçokkarıştı

Bunu babannem hep anlatır bana... Halama hamileyken ilk tekmede ayı oynatıyolarmış ona bakıyomuş halan o yüzden bu kadar kıllı derdi hahahahah :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cok guldum valla...

aman canım çok dikkat et sakın açma bir daha gelirse bağırsa felan polisi arıcam de ara valla ne manyak insanlar var ay korktum şimdi dikkat et canım yaa

sakın kapıyı bilmediğin kişlere açma. Allah korusun iti kopuğu var. Korkma birşey olmaz. canım geçmiş olsun

ayy ben de insanlara uzunca süre bakmamaya çalışıyorum o an kıpırda da ona benzer diye :))) :roflol:

yaaa ben müdürüme benzicek diye çok korkuyorum zira günde 12 saat biraradayız yaaa çok kaygılıyım. Hep çirkin hem huysuz eyvahedigeldismile

kızlar karnıma ağrı girdi gülmekten ayı haaa :roflol::roflol::roflol::sm_cool:

bende dün duydum o hurafeyi eşime bakıcam ama kafasına değil kelde:)))

Tövbe tövbe kim ki?? En iyisini yapmışsın eşini aramakla. Bir daha olursa uyarırsın adamı "polisi arıyorum" diye... Bizim taşınacağımız ev 3 blokluk site. 10 katlı, 30 daire var; 3 bloktan eder sana 90 daire. Hep öğrenci var, aile pek yok. Allah korusun biri kesse kimse bulamaz katilimi :1shok: nasıl korkarım öyle şeylerden. Neler izliyoruz hergün tv'de.

Aman dikkat et şeymacım ama en doğrusunu yapmışsın... ben de bakarım delikten tanımıyosam açmam asla

Bunu babannem hep anlatır bana... Halama hamileyken ilk tekmede ayı oynatıyolarmış ona bakıyomuş halan o yüzden bu kadar kıllı derdi hahahahah :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Allah'tan erkek olacak benimki (inş.). Yoksa zavallı kıza nasıl anlatırdım yüzündeki sakalları...

sakın kapıyı bilmediğin kişlere açma. Allah korusun iti kopuğu var. Korkma birşey olmaz. canım geçmiş olsun

sagol tatlım... ınsallah bıdaha gelmez.... bugun carsıya cıkıcaktım... eşim simdi onada ızın vermıcek... zaten yenı yenı gonlu oluyodu dısarı cıkmama

ben de eşimin kirpiklerine bakayım bari upuzun ne güzel kuzenimin bebeğinin masmavi gözleri var bir tatlı ayy ona dikkatli dikkatli bakmıştım dün zemuszemus

canımcım dikkat et kendine
bende genelde hiç açmam kapıyı tanımadıklarıma eğer evde yalnızsamm

Bucalıyım şekerim... Kimse de sevmez bucayı kafamçokkarıştı

Aaa benim çocukluğum Buca'da geçti biliyo musun? Eski Buca ıstasyonun yanında ananemlerin bahçeli bi evi vardı bizimki de ona yakındı... Sonra üni.yi de Buca'da okudum Dokuz Eylül de... Ama ızmir'de en çok Alsancak'ı severim nerde hareket orda bereket yerimseniben

Kızlaarrrrrrrrr merhabalar ben geldiimmmmm :)
Allegra cım hemşerin burda..ben izmirliyim.ama maalesef ankaraya evlendim ailem bütün sülalem arkadaşlarım herkes ordaa..
Buarada benim karnım füze gibi öne fırlıyooo..arkadan belden basenden hiç bişeycik yok..yalnız şunu farkettim göbeğim birdenbire çıktı sanki..dünden beri çok belli olmaya başladı..netten bişey öğrenmiştim.zayıf veya normal kilolu bayanlarda hamileliklerinde karınları daha çabuk belirmeye ve farkedilmeye başlarmış.sanırım bende de böle bi durum var..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…