2010 Ağustos Anneleri

canım bu kadar korkma Allah'a emanet et sen yeter... duanı oku öyle çık evden opuyorumnanaktan bu gibi şeyler için yapacak bişeyimiz yok napalım... Allah korusun..

evet seyma ne kötü dimi ot gibi yaşıyoruz valla allahtan puzzle var habire evde puzzle yapıyoruz bide tabu aldık arkadaşlarla onu oynuyoruz herkes deniz var diyor işte hafta sonları balık tutmaya gidiyoruz insan özlüyor bazen kalabalığı gürültülü alışveriş merkezlerini. ben severim gürültü patırtıyı

hmm bende batıkent girişinde çalışıyorum canım
hergün eve giderken geçiyorum carreforun önünden:kedi:
eryamanda oturuyorum
alla alla demek o kadar kötü hee:) sinema falandamı yok hayret:)

selam canım hoşgeldinn
ilk yapılan kan tahlilinde çıkıyordu ama o zaman yapmadıysa dr şimdi rica et çünkü o rutin testler mutlaka yapılıyor benim bildiğimm:kedi:

de canım de hakkın :hooray: ilk sayfada yazıyor canım listenin sonunda oraya bakarak yapabilirsini

aynen tatlım... tamam sessız sakın oluyo ama dısarı cıkınca bı gıdıp gelıyosun markete okadar baska bısey yokkı.... bende sevıyorum kalabalıgı... bı yerden alısverıs yapmak bana gore degıl... gezcem gezcem ole alcam... ama burda tek eglencemız esımle net ve satranc ınan kı baska bısey yok...

arkadaşım ben bu konu ile ilgili yeterli bilgiye sahip olmadığım için maalesef bişi diyemiyorumm

canım senin eşin polis falan mı ne işiniz var şırnakta?

evet ya bu paranoya ile yaşayamam ben akşama bi arayayım doktoru gerekirse kontrolden önce gideyim yani 14. haftada belli olur yine di mi...peki toksoplazma çıkarsa ne yapıyolar tedavi mi oluyo:uhm:

ayy bende avm leri çok severim gezmeyi bizim orada en yakın çorluda var bize yarım saat uzaklıkta küçük ist geldim zaten hemen carusel e capasity e gittim bi ohh çektim...

oyle tatlım ben daha hıc bı hekımın hıc bı hekıme kotu laf ettıgını duymadım... masallah guzel koruyolar bırbırerını... ettıklerı yemının ıcınde buda var herhalde

aynen biliyormusun benim eşimde veteriner hekim jinekoloğu valla o bile hayvanların hamılelık psıkolojısını anlayıp ona göre davranıyorum diyor:)

evet ya bu paranoya ile yaşayamam ben akşama bi arayayım doktoru gerekirse kontrolden önce gideyim yani 14. haftada belli olur yine di mi...peki toksoplazma çıkarsa ne yapıyolar tedavi mi oluyo:uhm:

hmm onu bilmiyorum canımm
bi çaresi vardır mutlaka
ama bu kadar korkma yaa
senin kedin falanmı varrr

hmm onu bilmiyorum canımm
bi çaresi vardır mutlaka
ama bu kadar korkma yaa
senin kedin falanmı varrr
kedim yok..ama çiğ köfte yedim bi kaç kez daha hamile olduğumu öğrenmeden önce.. bide o testleri ihmal ettiğim için vicdan azabı çekiyorum sanırım .doktorda kızıyo bana netten bişeyler öğrenip kafama çok takıyorum diye ..

canım senin eşin polis falan mı ne işiniz var şırnakta?

yok tatlım ogretmen... asıl yerımız adana ama askerı ögretmenlık buraya cıktı burdayız o yuzden.. bende cok sordum ne ısımız var burda dıye.. adamlar bekarlar kahramanmarasta yapıyo askerı ogretmenlıgı bız evlıyız şırnakta... şırnakta degıl idil dıye ılcesı.... ama napalım kısmet dıye... gobek adınıda idil koycaz ıns

yok sohocujm ılık süt yapmaz ama iş yerinde nerden buluyosun ılık süt ben hani şu küçük sütlerden yanına alıp içiyorsun diye düşünmüştüm.

seandsun sen neden takıldın bu kadar o hastalığa cnm düşünme kötü şeyler yoktur bi şey bak ben plesanta previa yım yinede kötü şeyler düşünmemeya çalışıyorum( her daim aklımda ama olsun)

çiğköfteden felan birşey olmaz canım bende yememem gerektiği halde salam,sucuk felan yedim kaçkere çiğken.sen yindede bu günlerinin tadını çıkarmaya çalış.Sen nette duyduğun için mi endşelisin yoksa öyle bir sorun varmıymış sende?

hamile olduğunu öğrenmeden yemişsin korkma bi şey olmaz düşünsene annelerimiz biliyormuymuş sanki yememeleri gerektiğini eminin yemişlerdir çok takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…