şu karına sarılan birşey var folyolu gibi nette satıyorlar acaba onlar bir işe yarıyor mudur? ben biraz pimpirikli oldum yaa ilk bebeğimi kaybettim 2 hafta önce doğmuş olacaktı şimdi bişi olacak diye ödüm kopuyor sokağa çıksam hep acaba düşersem biri bana çarparsa bişi olursa diye kafayı üşüttüm... :)
annem de telefonla konuşşam "kapa radyosyon oldu bebek" bilgisayara baksam "kapa radyasyon yaydın bebeğe" yok "makineye yaklaşma" diye çok yardımcı oluyor bana yani
soho soğuk sütte kabızlık yapar şekerim hatta yiğenime içiremiyorduk hemen kabız oluyordu zavallım o yüzden ılık az şekerli içerdi hep aklında olsun.
bu arada bende çok kaşınıyorum hatta dün düğüne gitmiştik oturamadım eşime dedim hemen kalkalım iş yerinde de çaktırmadan kapının önünden geçen yoksa kaşınıyorum.
burcucum annemler batıkentte carfeoura yakın oturuyorlar. 94 ten beri ankaradaydım evlenince geldim marmarise ama buralarda güzel sadece istediği istediğim zaman bulamıyorum bide sosyal aktivite yok yani öyle sinema filan hayal bize
arkadaşlar günaydın...önceki yazıları okudum ve kafam bişeye takıldı şimdi bu toksoplazma nın belirtisi falan varmı...ben ilk dr a gittiğimde bi arkadaşımla gittim doktor test istedi bi kaç tane ama o gün gittiğim arkadaşımın dış gebelik geçirdiği ortaya çıktı ameliyat moral bozukluğu derken bende onu bırakıp aa ben testlerimi yaptırayım sen ameliyatını ol diyemedim açıkça aklıma bile gelmedi o gün.sonrasındada diğer kontrole yaptırırım dedim ama gittiğimde dr artık gerek yok yaptırmaya dedi 12. hafta olmuştu..şimdi ne yapcam bilmiyorum..dr u arayıp sorsammı ? bişey olurmu bebeğime ya korktum çok kontrole 15 gün var daha
ticker nasıl eklenıyor onu bilmiyorum :):):):) oyuzden koymadım.ben bu hafta tekrar gıdıcem valla 90mılyon aldı muayneden ve bıkere alıp oburunde almıyor bu hafta gıdıcem bakalım ne dıyecek gıtmemdekı amacta sız ınsanları korkutuyorsunuz ben sızden sonra cok uzuldum ve baska bı hastaneye gıttım hıc bıseyınız yok dedı sız nasıl boyle seyler soyleyebılıyorsunuz her ınsandan 90 almayı bılıyorsun suraya guzel bı ultrason al dıycem cunku cok ıcıme battı:)
evet seyma ne kötü dimi ot gibi yaşıyoruz valla allahtan puzzle var habire evde puzzle yapıyoruz bide tabu aldık arkadaşlarla onu oynuyoruz herkes deniz var diyor işte hafta sonları balık tutmaya gidiyoruz insan özlüyor bazen kalabalığı gürültülü alışveriş merkezlerini. ben severim gürültü patırtıyı
arkadaşlar günaydın...önceki yazıları okudum ve kafam bişeye takıldı şimdi bu toksoplazma nın belirtisi falan varmı...ben ilk dr a gittiğimde bi arkadaşımla gittim doktor test istedi bi kaç tane ama o gün gittiğim arkadaşımın dış gebelik geçirdiği ortaya çıktı ameliyat moral bozukluğu derken bende onu bırakıp aa ben testlerimi yaptırayım sen ameliyatını ol diyemedim açıkça aklıma bile gelmedi o gün.sonrasındada diğer kontrole yaptırırım dedim ama gittiğimde dr artık gerek yok yaptırmaya dedi 12. hafta olmuştu..şimdi ne yapcam bilmiyorum..dr u arayıp sorsammı ? bişey olurmu bebeğime ya korktum çok kontrole 15 gün var daha
tatlım ne dıyon sen ben sınemadan gectım bız merkeze gıdınce aaaa trafık lambası aaa alısverıs merkezı aaa yaya gecıdı ve kavsak falan dıyoz artık yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 okadar kotu yanı
evet ya bu paranoya ile yaşayamam ben akşama bi arayayım doktoru gerekirse kontrolden önce gideyim yani 14. haftada belli olur yine di mi...peki toksoplazma çıkarsa ne yapıyolar tedavi mi oluyo:uhm:hmm bende batıkent girişinde çalışıyorum canım
hergün eve giderken geçiyorum carreforun önünden:kedi:
eryamanda oturuyorum
alla alla demek o kadar kötü hee:) sinema falandamı yok hayret:)
selam canım hoşgeldinn
ilk yapılan kan tahlilinde çıkıyordu ama o zaman yapmadıysa dr şimdi rica et çünkü o rutin testler mutlaka yapılıyor benim bildiğimm:kedi:
sinema var ama çok kötü bizim evdeki tv ses sistemi daha güzel burdaki sinemadan:))
canım ben hiç soğuk süt içemem.. hep sıcak yada ılık içiyorum o da yapar mı kabızhoş bu halim süt içmeden önce de vardı ama
oyle tatlım ben daha hıc bı hekımın hıc bı hekıme kotu laf ettıgını duymadım... masallah guzel koruyolar bırbırerını... ettıklerı yemının ıcınde buda var herhalde
evet ya bu paranoya ile yaşayamam ben akşama bi arayayım doktoru gerekirse kontrolden önce gideyim yani 14. haftada belli olur yine di mi...peki toksoplazma çıkarsa ne yapıyolar tedavi mi oluyo:uhm:
kedim yok..ama çiğ köfte yedim bi kaç kez daha hamile olduğumu öğrenmeden önce.. bide o testleri ihmal ettiğim için vicdan azabı çekiyorum sanırım .doktorda kızıyo bana netten bişeyler öğrenip kafama çok takıyorum diye ..hmm onu bilmiyorum canımm
bi çaresi vardır mutlaka
ama bu kadar korkma yaa
senin kedin falanmı varrr
canım senin eşin polis falan mı ne işiniz var şırnakta?
kedim yok..ama çiğ köfte yedim bi kaç kez daha hamile olduğumu öğrenmeden önce.. bide o testleri ihmal ettiğim için vicdan azabı çekiyorum sanırım .doktorda kızıyo bana netten bişeyler öğrenip kafama çok takıyorum diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?