• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

evet hiç bi zaman iyiyim dememeli bende sabah birine iyiyim şükür dedim bak şimdi midem ağrıyo gerçi yediğimden de olabilir ama olsun siz yinede iyyim demeyin:))

ben geldim bi sürü yedik valla ohh ama artık ekmek makarna ve pilav yemiyorum neden bilmiyorum ama şartladım galiba kendimi yada cnm istemiyor anneme derdim eskiden ben hamile kalsam 100 kilo olrurum diye annemde derdi yok kızım hamile kalınca istemezsin o kadar şişmeyi cidden de öyle ister istemez sağlıklı kilo yapmayacak şeyler yemeye çalışıyorum gelirkende manava gittim doldurdum azığı koydum çekmeceye:)),

bu arada vall göbeğim kocaman benim görseniz 4-5 aylık zannedersiniz yukarı çıktı bide resmen sert bebiş göbüşü:))

ne güzel canımm
seviyorum çıkan göbüşleri:))
ama ben utanıcam ya işyerimde nasıl geçicem patronların yanından falan bilmiyorummkaydirigubbakcemile3

Sayılı günler çabuk geçer... Haftaya şubat da çıkmış olacak. Kalacak 4 ay. 5. ay zaten doğum yapacağız hayırlısıyla.

Bir ara benim de içimden gelmiyordu hiçbir şey. Ama ben yas tutuyordum o yüzdendi. Şimdi saçlarımı şekle sokuyorum, kendime bakıyorum. Eşim affedemeyeceğim bir hata yapmasın diye. Yalnız eskiden fön çekerdim (kıvırcık saçlıyım da ben), şimdi içimden gelmiyor pek. Islatıp jöleliyorum.

ohh sefamız olsun canım :))bayanssulusmilebayanssulusmile

hiç sorma angel öyle olmak istiyordum zaten basenden baya dertliyimde üst tarafta hiç birşey yoktu artık şişmiş bir karın olacak :CüvCüv:

olsunn olsunn hamilelikte herşey yakışacak bize inşallahhzemuszemus

Sayılı günler çabuk geçer... Haftaya şubat da çıkmış olacak. Kalacak 4 ay. 5. ay zaten doğum yapacağız hayırlısıyla.

Bir ara benim de içimden gelmiyordu hiçbir şey. Ama ben yas tutuyordum o yüzdendi. Şimdi saçlarımı şekle sokuyorum, kendime bakıyorum. Eşim affedemeyeceğim bir hata yapmasın diye. Yalnız eskiden fön çekerdim (kıvırcık saçlıyım da ben), şimdi içimden gelmiyor pek. Islatıp jöleliyorum.

ben kapalıyım... ama evde gezmezdım makyajsız en azından kalem ve parlatıcım olurdu kesın... şimdi hıc bısey yapmak ıstemıyorum... eşimin dogum gunu yaklasıyo... dıyorum ozman ona bı suprız yapsam sole guzel bı yemek sofa.. makyaj elbıse... bıde gecelık falan alırım olmazsa onada degısıklık olur banada ... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım ya bende de tam tersi:)
şimdi daha iştahlıyım kendime bakma konusunda makyaj konusunda:)
içim içime sığmıyor yani sevincimden:)

Bende kendime bakma konusunda pek değişmedim yani yine seviyorum bakımı ama makyaj hiç ama hiçç yapamıyom artık :((
Makyaj malzemelerinde zehirli maddeler olabiliyomuş bende artık hiç bişicik süremiyom.göz kremi nemlendirici bile süremiyom..vücuduma sürdüğüm fındık yağından elimde kalanını yüzüme sürüyom nemlensin diye o kadarcık.ki ben bakım manyağımdır ama bu hale geldim korkudan napayım yaa..bebişim bi doğsun hayırlısıyla o zaman allaaaaahhhhh tutmayın beniiiii..adım zaten işyerinde süslü aynen kaldığım yerden devamm etcem yanii..;))))

ohh sefamız olsun canım :))bayanssulusmilebayanssulusmile

bayanssulusmile bayanssulusmile

ben kapalıyım... ama evde gezmezdım makyajsız en azından kalem ve parlatıcım olurdu kesın... şimdi hıc bısey yapmak ıstemıyorum... eşimin dogum gunu yaklasıyo... dıyorum ozman ona bı suprız yapsam sole guzel bı yemek sofa.. makyaj elbıse... bıde gecelık falan alırım olmazsa onada degısıklık olur banada ... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Kapalılıkla ne alakası var ki, sonuçta eşinin yanında açık gezebilirsin bildiğim kadarı ile. Kadının sahip olabileceği en güzel ziynet saçlarıdır...
Gecelik ha seni seni seni.... :jeyyar:

bebişler anneyi yalancı çıkarmayı çok sever ya demekki bu zamandan başlıyorlar. aman bu gün iyiyim dememek lazım. ben de ne zaman ay bugün iyiyim galiba midem bulanmadı desem ertesi gün alakasız bir vakitte midem bulanıyor. biz sonuna kadar kötü olacaz galiba:) ( diyelim de iyi olalım:))

Evet evet kesinlikle katılıyorum.bende mesela geçenlerde herkese ohhh çok güzel uyuyorum geceleri.düzenim çok güzel rahat rahat sabhata işe kalkıyorum dinç olarak diyodum,3 gündür geceleri rahat uyuyamıyom,sabahlarıda zar zor kalkıyom yataktan :(( valla insana en çok kendisi nazar değdiriyo kesinlikleeeeeeee...

valla gerine gerine geçiyorum çook zevkli:)) hatta eşim saklama diyor dar giysende bi şey olmaz normal ne güzel hamilesin diyip duruyor.
bu arada eşiniz doğuma giricek mi? ben öğlen baya şaşırdım eşim doğuma girmek istediğini söyledi şok oldum çünkü çok pinpiriktir kameraya çekicekmiş plesantadan dolayı sezaryan olmak zorunda kalırsam epidural ol bende giricem çünkü diyip duruyor.

bayanssulusmile bayanssulusmile

Kapalılıkla ne alakası var ki, sonuçta eşinin yanında açık gezebilirsin bildiğim kadarı ile. Kadının sahip olabileceği en güzel ziynet saçlarıdır...
Gecelik ha seni seni seni.... :jeyyar:

yanı hanı dısarda makyaj yapmıyorum demek ıstedım... ole dusunuyorum... bıde bız tam surıyenın sınırında olunca ordan buraya cok mal gelıyo... super gecelıkler var canım... gormen lazım yawwww hemde daha hesaplı oluyo... jartıyer takımlar falan 35tl aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ooo çok güzel bi plan..yap bence güzel olur.çünkü eşlerimizinde ilgiye ihtiyacı var.biz bu dönemlerde doğal olarak bebeişlerimize ve kendimize odaklıyız.eşlerimiz kenarda köşede kalmasın yazıkk :)) bende eşime güzel bi gömlek hediye alayım diyorum.azcık mutlu olsun,onu düşündüğüm belli olsun diye..o yüzden bence yap dediklerini..güzel bi akşam geçirin cnm..

valla gerine gerine geçiyorum çook zevkli:)) hatta eşim saklama diyor dar giysende bi şey olmaz normal ne güzel hamilesin diyip duruyor.
bu arada eşiniz doğuma giricek mi? ben öğlen baya şaşırdım eşim doğuma girmek istediğini söyledi şok oldum çünkü çok pinpiriktir kameraya çekicekmiş plesantadan dolayı sezaryan olmak zorunda kalırsam epidural ol bende giricem çünkü diyip duruyor.

bı sıkıntı olmazsa normal yaparsam kesınlıkle gırmesını soyledım... eşimin yanımda olmasını ıstıyorum... ınsallah gırer ..

yanı hanı dısarda makyaj yapmıyorum demek ıstedım... ole dusunuyorum... bıde bız tam surıyenın sınırında olunca ordan buraya cok mal gelıyo... super gecelıkler var canım... gormen lazım yawwww hemde daha hesaplı oluyo... jartıyer takımlar falan 35tl aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sengözlerimebaksanab anlıyorum şekerim sempatiksalakcinni

Kızlar bende acıktım.yemek molası vereyim biraz..beni özleyin anacııımmmmm :))
gelince görüşürüz..

Benimki girmez kesinlikle. Girerse de düşüp bayılır kesin, minnacık yerden bebek çıkıyor resmen. Adam depresyona girer. Zaten adam yanıma yaklaşmıyor doğru düzgün, onu da gördü mü hepten kaçar...

bizimki kesinlikle doğuma girmem diyor çünkü huylu nasıl desem biryerin kesilse onunda kesilmiş gibi kendini büzüştürüyor ve kaşınmaya başlıyor çok tuhaf huyları varkaydirigubbakcemile3

ooo çok güzel bi plan..yap bence güzel olur.çünkü eşlerimizinde ilgiye ihtiyacı var.biz bu dönemlerde doğal olarak bebeişlerimize ve kendimize odaklıyız.eşlerimiz kenarda köşede kalmasın yazıkk :)) bende eşime güzel bi gömlek hediye alayım diyorum.azcık mutlu olsun,onu düşündüğüm belli olsun diye..o yüzden bence yap dediklerini..güzel bi akşam geçirin cnm..

aynen tatlım ya sankı daha bı ılgı ıstıyolar gıbı... ınsallah bakalım... erkegı elde tutmak kozu elde tutmak gıbı bısey gunumuzde zaten... yapıyım yapıyım ben...

arkadaşlar merhaba, ben ilk kez yazıyorum bu başlık altında. bende nasipse 16 ağustosta doğum yapacağım. 14+2 günlük hamileyim. bulantım hala geçmedi, canım pek bir şey yemek istemiyor. kilo da almadım hiç ama yine de karnım şişmeye başladı. eskiden çok iştahlıydım, şimdi o günlerimi özlüyorum. en çok da bebeğim gıda alamıyor diye korkuyorum. benim durumumda olanınız var mı?

bize yasak öle gecelik mecelik benimde işime geldi hani hiç sarmıyo hamile hamile:)))) zavallım zaten evde elimi kaldırmıyorum bazen küsüyor sonra barışıyor yine kendi kendine:)

üzülme melena bende acaip yerdim şimdi bi tabak yemeyi oynaya oynaya yiyorum normal yeni bebeklerim besleniyordur inşallahhh

arkadaşlar merhaba, ben ilk kez yazıyorum bu başlık altında. bende nasipse 16 ağustosta doğum yapacağım. 14+2 günlük hamileyim. bulantım hala geçmedi, canım pek bir şey yemek istemiyor. kilo da almadım hiç ama yine de karnım şişmeye başladı. eskiden çok iştahlıydım, şimdi o günlerimi özlüyorum. en çok da bebeğim gıda alamıyor diye korkuyorum. benim durumumda olanınız var mı?

hosgeldın canım... ınan hıc uzulme bebek beslencek bı yer buluyodur mutlaka.. canını sıkma...

Aramıza hoşgeldin, hayırlısıyla bebeğini kucaklaman dileğiyle...

Ben de 14. haftaya kadar bulantı çektim. Hatta başlarda bulantılar yüzünden 48 kilodan 46 kiloya kadar düştüm. Şimdi de 49 kilodayım. Zamanla hafifleyecek merak etme. Beslenme konusunda da şunu diyebilirim. Benim 2'li testim yapılırken 46 kiloydum ve bebeğim 11 haftalıktı, ancak ultrasonda bebek 12 haftalık kadar görünüyordu. Sen merak etme canım, bebek senin yediklerin az gelirse kanından besleniyor, yiyebildiğin kadar ye. Yakında düzelir.

Back
X