Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim bi sürü yedik valla ohh ama artık ekmek makarna ve pilav yemiyorum neden bilmiyorum ama şartladım galiba kendimi yada cnm istemiyor anneme derdim eskiden ben hamile kalsam 100 kilo olrurum diye annemde derdi yok kızım hamile kalınca istemezsin o kadar şişmeyi cidden de öyle ister istemez sağlıklı kilo yapmayacak şeyler yemeye çalışıyorum gelirkende manava gittim doldurdum azığı koydum çekmeceye:)),
bu arada vall göbeğim kocaman benim görseniz 4-5 aylık zannedersiniz yukarı çıktı bide resmen sert bebiş göbüşü:))
Sayılı günler çabuk geçer... Haftaya şubat da çıkmış olacak. Kalacak 4 ay. 5. ay zaten doğum yapacağız hayırlısıyla.
Bir ara benim de içimden gelmiyordu hiçbir şey. Ama ben yas tutuyordum o yüzdendi. Şimdi saçlarımı şekle sokuyorum, kendime bakıyorum. Eşim affedemeyeceğim bir hata yapmasın diye. Yalnız eskiden fön çekerdim (kıvırcık saçlıyım da ben), şimdi içimden gelmiyor pek. Islatıp jöleliyorum.
hiç sorma angel öyle olmak istiyordum zaten basenden baya dertliyimde üst tarafta hiç birşey yoktu artık şişmiş bir karın olacak :CüvCüv:
Sayılı günler çabuk geçer... Haftaya şubat da çıkmış olacak. Kalacak 4 ay. 5. ay zaten doğum yapacağız hayırlısıyla.
Bir ara benim de içimden gelmiyordu hiçbir şey. Ama ben yas tutuyordum o yüzdendi. Şimdi saçlarımı şekle sokuyorum, kendime bakıyorum. Eşim affedemeyeceğim bir hata yapmasın diye. Yalnız eskiden fön çekerdim (kıvırcık saçlıyım da ben), şimdi içimden gelmiyor pek. Islatıp jöleliyorum.
canım ya bende de tam tersi:)
şimdi daha iştahlıyım kendime bakma konusunda makyaj konusunda:)
içim içime sığmıyor yani sevincimden:)
ohh sefamız olsun canım :))bayanssulusmilebayanssulusmile
ben kapalıyım... ama evde gezmezdım makyajsız en azından kalem ve parlatıcım olurdu kesın... şimdi hıc bısey yapmak ıstemıyorum... eşimin dogum gunu yaklasıyo... dıyorum ozman ona bı suprız yapsam sole guzel bı yemek sofa.. makyaj elbıse... bıde gecelık falan alırım olmazsa onada degısıklık olur banada ... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bebişler anneyi yalancı çıkarmayı çok sever ya demekki bu zamandan başlıyorlar. aman bu gün iyiyim dememek lazım. ben de ne zaman ay bugün iyiyim galiba midem bulanmadı desem ertesi gün alakasız bir vakitte midem bulanıyor. biz sonuna kadar kötü olacaz galiba:) ( diyelim de iyi olalım:))
bayanssulusmile bayanssulusmile
Kapalılıkla ne alakası var ki, sonuçta eşinin yanında açık gezebilirsin bildiğim kadarı ile. Kadının sahip olabileceği en güzel ziynet saçlarıdır...
Gecelik ha seni seni seni.... :jeyyar:
ben kapalıyım... ama evde gezmezdım makyajsız en azından kalem ve parlatıcım olurdu kesın... şimdi hıc bısey yapmak ıstemıyorum... eşimin dogum gunu yaklasıyo... dıyorum ozman ona bı suprız yapsam sole guzel bı yemek sofa.. makyaj elbıse... bıde gecelık falan alırım olmazsa onada degısıklık olur banada ... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
valla gerine gerine geçiyorum çook zevkli:)) hatta eşim saklama diyor dar giysende bi şey olmaz normal ne güzel hamilesin diyip duruyor.
bu arada eşiniz doğuma giricek mi? ben öğlen baya şaşırdım eşim doğuma girmek istediğini söyledi şok oldum çünkü çok pinpiriktir kameraya çekicekmiş plesantadan dolayı sezaryan olmak zorunda kalırsam epidural ol bende giricem çünkü diyip duruyor.
yanı hanı dısarda makyaj yapmıyorum demek ıstedım... ole dusunuyorum... bıde bız tam surıyenın sınırında olunca ordan buraya cok mal gelıyo... super gecelıkler var canım... gormen lazım yawwww hemde daha hesaplı oluyo... jartıyer takımlar falan 35tl aklinialirimsmile aklinialirimsmile
valla gerine gerine geçiyorum çook zevkli:)) hatta eşim saklama diyor dar giysende bi şey olmaz normal ne güzel hamilesin diyip duruyor.
bu arada eşiniz doğuma giricek mi? ben öğlen baya şaşırdım eşim doğuma girmek istediğini söyledi şok oldum çünkü çok pinpiriktir kameraya çekicekmiş plesantadan dolayı sezaryan olmak zorunda kalırsam epidural ol bende giricem çünkü diyip duruyor.
ooo çok güzel bi plan..yap bence güzel olur.çünkü eşlerimizinde ilgiye ihtiyacı var.biz bu dönemlerde doğal olarak bebeişlerimize ve kendimize odaklıyız.eşlerimiz kenarda köşede kalmasın yazıkk :)) bende eşime güzel bi gömlek hediye alayım diyorum.azcık mutlu olsun,onu düşündüğüm belli olsun diye..o yüzden bence yap dediklerini..güzel bi akşam geçirin cnm..
arkadaşlar merhaba, ben ilk kez yazıyorum bu başlık altında. bende nasipse 16 ağustosta doğum yapacağım. 14+2 günlük hamileyim. bulantım hala geçmedi, canım pek bir şey yemek istemiyor. kilo da almadım hiç ama yine de karnım şişmeye başladı. eskiden çok iştahlıydım, şimdi o günlerimi özlüyorum. en çok da bebeğim gıda alamıyor diye korkuyorum. benim durumumda olanınız var mı?
arkadaşlar merhaba, ben ilk kez yazıyorum bu başlık altında. bende nasipse 16 ağustosta doğum yapacağım. 14+2 günlük hamileyim. bulantım hala geçmedi, canım pek bir şey yemek istemiyor. kilo da almadım hiç ama yine de karnım şişmeye başladı. eskiden çok iştahlıydım, şimdi o günlerimi özlüyorum. en çok da bebeğim gıda alamıyor diye korkuyorum. benim durumumda olanınız var mı?