2010 Ağustos Anneleri

kızlar genital tüberkül nedir usgde ona bakarak bebeğin cinsiyet tahminini yapıyormuş doktorlar ama söylemek istemiyorlarmış ne olduğunu bilsem bende şu 4 boyutlu usgden bakıcam ama ne ki o genital tüberkül???

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

:)))
ben de bilirsin zaten çok süslü değilimdir ama yinede yapıyorum makyajımı
iyiyim yane :kedi:

bayanssulusmile

ya bende gezerimde demek istediğim işyerimde utanırım
8 yıldır burdayımda canımm:)) patronum babam gibi ondan bi acayip olurum diye düşünüyorum bakalım zaman ne göstercek:))

ben geçenlerde bi konuştum öyle bi şans olursa girermisin diye oda kesinlikle hayır dedi ayy dedim neden seni önümde kesecek biçecekler bende bakıcakmıyım dedi çok kötü olurum dayanamam dedi:kedi:

Kızlar bende acıktım.yemek molası vereyim biraz..beni özleyin anacııımmmmm :))
gelince görüşürüz..

afiyet bal şeker olsun canımmopuyorumnanaktan

bizimki kesinlikle doğuma girmem diyor çünkü huylu nasıl desem biryerin kesilse onunda kesilmiş gibi kendini büzüştürüyor ve kaşınmaya başlıyor çok tuhaf huyları varkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepsi aynı bunların yaaakaydirigubbakcemile3

selam canım hoşgeldin
hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar dilerimm
ilk başta hepimiz çektik ama maşallah diyelimde yavaş yavaş düzene girmeye başladık gibi:kedi:

bize yasak öle gecelik mecelik benimde işime geldi hani hiç sarmıyo hamile hamile:)))) zavallım zaten evde elimi kaldırmıyorum bazen küsüyor sonra barışıyor yine kendi kendine:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yazık adama bea..

çok teşekkürler asspirin cevabın için. aynı durumda olmayanlar anlayamıyorlar insanı. naz kapris gibi geliyor ama değil.

kıslaaarrr ben geldiiiimmm :)))

anaaamm 2 saatte amma kaynatmışsınız maşallah oku oku bitmedii :)

seymacım maşallah enerjinden hiçbişey kaybetmemişsin :) ne güzel... keşke benim de içimden gelse de ben de yapsam kocamın gözü gönlü açılsa biraz :))) kaydirigubbakcemile3

benim eşim de giremem ben dedi... fena olurmuş girerse ki sanırım doğru söylüyor bebeğin görüntülerini gösteriyorum anlatıyorum yüzü değşiyor adamın ayy çok ilgin. falan filan diyor...

bir de beni öle kesilirken onun görmesini istemiyorum.. doğumdan sonrada uzun süre o kısmını görmesini istemiyorum çünkü şekli pekte hoş olmuyormuş.. yani inş. normal doğum yapmayı Allah kısmet ederse...

çok teşekkürler asspirin cevabın için. aynı durumda olmayanlar anlayamıyorlar insanı. naz kapris gibi geliyor ama değil.

hoşgeldin arkadaşım aramıza :)) daim olsun inş. hayırlı uğur sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah..

canım beslenemıyor diye hiç korkma.. bu doğrulanmış kanıtlanmış bişey sen bişey yiyemesende bebek senin depolarını kullanıyor ama sen yemeğe çalışmalısın ki sen rahatsız olup halsiz kalma...

çok teşekkürler arkadaşlar, aranıza katıldığım için gerçekten çok mutluyum.
geçen hafta bebeğimin cinsiyetini de öğrendik. doktor %95 erkek dedi. aslında ben erken olduğunu düşünmüştüm ama eşimde, doktorda emin gibiler. bakalım hayırlısı olsun inşallah.

hayırlı olsun canım... Allah benim gibi öğrenemeyenlere de nasip etsin :))) :Saruboceq:

kızlar bıraz once facede bı vıdeo ızledım... ızlemıssınızdır belkı... kursat dıye bı bebk var... babsı dıyoo oglum sevdıgın kız sana abi demiş dıyo falan cocuk baslıyo aglamaya... nası komık ama ya...

sen de ticker yapsana :) ilk sayfada detaylar yazıyor

hadi yaa :) burda hiçbir site doğru dürüst açılmıyor ki nalettt..... bir de şey vardı belki babası ingilizce rakamları sayıyor o da tekrarlıyor... sonra babası six diyor böle çocuk el kol hareketi yapıyor o ne diooooo... ben demedim o dediiiiii dio :))) o six diyemiyor tabi başka bişey diyor ama ne akıllı çocuk kötü bişey olduğunu da biliyor :))) ve babasının dediğini tekrarlamıyor çok şekerrdiii opuyorumnanaktan

masallah ya cok tatlı oluyolar... hatta bunu cok guzel hareketlerde yapmıslardı demı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.. bıde babası cocuga mını bır kusu soletıyo... cocuk unutuyo baslıyo aglamaya bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuu diye kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan

maşallah canım ne güzel cinsiyette öğrenilmiş
Allah ım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımmopuyorumnanaktan

ay şimdi izledim canım ya
gerçekten gülüyodum bendeeekaydirigubbakcemile3

Yeniden hoşgeldin şekercim...

[/QUOTE]

ya yazık nası aglatıyo cocugu... oda nası buzuyo dudaklarını canım ya kuzum benım... en guzelde diş meselesi ha... cok guldum ona kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya yazık nası aglatıyo cocugu... oda nası buzuyo dudaklarını canım ya kuzum benım... en guzelde diş meselesi ha... cok guldum ona kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ya ben sesini açamıyorum ama çocuğa resmen işkence ediyolar:))
büze büze öldü dudağını yazık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…